Product was successfully added to your shopping cart.

Certificările de calitate ale scaunelor din gama de produse Antares.

scaune certificari calitate antares

Calitatea scaunelor Antares și a procedurilor de prelucrare a companiei este garantată de mai multe certificări, care sunt periodic verificate și reînnoite.

Calitatea este un concept care se utilizează în toate domeniile vieții economice și sociale, însă care prezintă un caracter subiectiv și care are semnificații particulare pentru domenii sectoare, funcțiuni sau obiecte specifice. Calitatea este un termen general, aplicabil la cele mai diferite trăsături sau caracteristici, fie individuale, fie generice și a fost definită în diferite moduri de către diverși experți sau consultanți în calitate, care îi atribuie deci acestui termen semnificații diferite.

Calitate: Satisfacție garantată!

Scopul nostru este de a oferi clienților scaune de calitate care să le satisfacă cerințele de funcționalitate și estetice. Din acest motiv, efectuăm teste complete pe parcursul proceselor de producție a scaunelor. Angajamentul nostru este de a vă asigura satisfacția Dumneavoastră deplină. Nivelul nostru de expertiză tehnică, combinat cu onestitatea și simțul responsabilității, înseamnă că puteți sta confortabil de fiecare dată când alegeți un scaun Antares.

Certificarea pentru Mediu: ISO 9001

Certificat-ISO-9001-scaune

Certificarea pentru Mediu: ISO 14001

Într-o lume în care sustenabilitatea și responsabilitatea corporativă sunt tot mai răspândite, certificarea ISO 14001 pentru mediu este o metodă încercată și testată pentru a demonstra angajamentul nostru de a reduce impactul asupra mediului înconjurător. ISO 14001 este o certificare de care ANTARES ROMANIA este mândră.

Certificat-ISO-14001-scaune

Avem o singură planetă:

Să avem grijă de ea, așa cum si ea are grijă de noi. Acesta este angajamentul nostru prin care vă aducem produse și servicii fără a afecta integritatea mediului înconjurător.

Gama de produse Antares este tot mai des populată de produse care garantează că au îndeplinit unele dintre cele mai riguroase și cuprinzătoare standarde din lume pentru emisiile reduse de compuși organici volatili (”VOCs”) pentru spații interioare. Produse supuse și certificate acestor teste sunt scaunele ergonomice din colecția Comfort:

 1. Scaun ergonomic de birou Ergohuman
 2. Scaun ergonomic de birou Enjoy
 3. Scaun ergonomic de birou Mirus
 4. Scaun ergonomic de birou Nefil
 5. Scaun de training/conferință: Skate și Lii.

certificat greenguard scaune

Aceste produse au fost testate și certificate, ele sunt reciclabile până la 98%. Certificarea ”Greenguard” asigură siguranța pentru clienții noștrii că produsele alese cu această certificare sunt alegeri sănătoase și durabile.

Încercat și testat: BS EN 1335

STABILITATE, REZISTENȚĂ ȘI DURABILITATE

Certificarea BS EN 1335 specifică metode de testare mecanică pentru determinarea stabilității, rezistenței și durabilității scaunelor de birou. Această certificare nu specifică teste de omologare pentru componentele scaunelor. Standardul  EN 1335 asigură faptul că dimensiunile specificate, cerințele de siguranță și criteriile de testare sunt corecte.

Testele din standardul EN 1335 pentru scaune de birou este aplicat unui articol de mobilier care este complet asamblat și gata de utilizare. Testele constau în aplicarea unor forțe care simulează utilizarea funcțională normală, precum și utilizări abuzive care se pot produce aplicând forțe rezonabile.

certificat 1335 scaune

Încercările efectuate în confirmitate cu prezentul standard sunt destinate să demonstreze capacitatea elementului de a oferi servicii satisfăcătoare în mediul în care un produs este destinat.

Majoritatea scaunelor ergonomice de birou Antares Romania sunt certificate conform standardului BS EN 1335-1, BS EN 1335-2. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați lista de preț Antares sau pe fiecare pagină a produsului de pe site-ul actual.

Proiectat pentru performanță: BS 5459

Specificații pentru cerințele de performanță și teste pentru mobilier de birou

BS 5459 este preocupat de specificarea cerințelor de performanță pentru siguranța structurală a scaunelor de birou atunci când sunt utilizate de persoane care cântăresc mai mult de 110 kg sau când sunt utilizate mai mult de 8 ore pe zi.

BS 5459 specifică cerințele de performanță și metodele de testare a siguranței  structurale și a stabilității scaunelor atunci când sunt utilizate de persoane care cântăresc până la 150 kg sau atunci când sunt folosite 24 ore pe zi.

Specifică, de asemenea, cerințele și metodele de testare pentru omologarea de a bazelor, coloanelor, funcționalităților scaunelor și a dispozitivelor de blocare.

BS 5459 urmărește să se asigure că scaunele nu vor deveni periculoase sau vor cauza răni utilizatorilor atunci când sunt utilizate ca scaune de birou.

certificat 5459 scaune

Scaune certificate BS 5459 din gama Antares:

 1. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Luxury PDH
 2. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Luxury
 3. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Elite PDH
 4. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Elite
 5. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Classic PDH
 6. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Classic
 7. Scaun ergonomic de birou Enjoy Elite PDH
 8. Scaun ergonomic de birou Enjoy Elite

scaune certificari calitate antares

Read More

Dorim să vă informăm de lansarea noului nostru site www.scaune.ro regândit.

Lansarea-noului-site-de-scaune-antares

Obiectivele principale de relansare a noului site au fost concentrate pe estetică, simplificând modul de prezentare și sporind vizibilitatea scaunelor de birou și produselor Antares cărora acordăm atenție deosebită.

Suntem conștienți că mediul de lucru modern s-a schimbat și a devenit mult mai flexibil, mobil și interconectat. Internetul a jucat un rol major în această transformare: a devenit o caracteristică esențială a vieții noastre de zi cu zi, ca o platformă centrală de resurse. Conștienți de acest fapt, Antares lansează noul site web care combină tehnologia de vârf cu un design atractiv. Vei fi plăcut surprins cât de rapid și ușor se încarcă paginile noului site!

Noul scaune.ro oferă un design contemporan și curat. Structura site-ului de navigație este simplă, clar planificată și intuitivă. Imaginile sunt de dimensiuni destul de mari încât să se poată observa detaliile importate ale fiecărui produs expus. Site-ul dispune de un aspect receptiv pe orice platformă. Vă invităm să explorați site-ul pentru a afla mai multe despre întregul nostru spectru de servicii.

scaune-omnia-antares

Ca și în cazul  fiecărui proiect pe termen lung, relansarea unui site web necesită un lucru în special: lucru în echipă. Dorim să mulțumim, firmei de software (Polysoft) care ne-a ajutat să realizăm noul scaune.ro și persoanelor  care s-au adaptat nevoilor noastre chiar și atunci când am solicitat imposibilul, în special: Meli și Gyuszi.  

Când am început proiectul, scopul principal a fost de a facilita, simplifica și consilia cât mai mult procesul de achiziționare a unui scaun de birou de către orice utilizator al site-ului, fie că cumpără scaunul pentru uz personal sau pentru instituția/firma la care lucrează. S-a încercat detalierea, cât mai exactă a fiecărui produs cu scopul de a găsi, alege și înțelege scaunul care se pliază cel mai bine utilizatorului final.

Pe noul site produsele sunt grupate în trei categorii:

 1. Tip produs.
 2. Spațiul destinat.
 3. Colecția din care face parte scaunul.

Birou cu scaune de birou Antares Omnia

Dacă doriți mai multe informații despre un produs Antares este destul să accesați pagina produsului unde acestea sunt prezentate atât din punct de vedere tehnic cât și estetic. Tot pe pagina produsului acesta se poate recomanda direct unui prieten sau se poate descărca fișa produsului în format Adobe Acrobat .(pdf). Pentru utilizatorii care doresc mai multe informații, blogul site-ului este doar la un click distanță sau ne poate contacta direct pe email la antares@scaune.ro.

Pe noul site, nu doar scaunele sunt prezentate mai clar ci și materialele cu care acestea pot fi tapițate. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați Colecțiile de Țesături pentru scaune din meniul principal.

Momentan, site-ul nu dispune de un configurator CAD, dar la multe scaune se poate descărca versiunea CAD a produsului. În acest fel, arhitecții, designerii și studenții pot folosi aceste fișiere după bunul lor plac.

Sperăm să vă placă modificările aduse și dacă aveți vreun feedback sau o sugestie vă rog să ne trimiteți un email pe marketing@scaune.ro.

marți, 9 mai 2017 14:44:57 Europe/Bucharest By scaune scaune noul site de scaune antares, scaune de birou, scaune antare, site mobilier, , Comments Informativ, Scaune,

Stofa Eclipse

Stofa Eclipse

Stofa Eclipse

Stofa Eclipse

Stofa Eclipse

Noul tip de stofă Eclipse

Emulsie de tonuri și nuanțe. Rezistență și funcționalitate. Viață și profunzime.

Conform celor mai actuale tendințe de amenajare interioară, designerii folosesc materiale de diverse texturi și nuanțe pentru a crea spații de lucru personalizate care inspiră.

Nuanțele stofei Eclipse sunt avantajate în spațiile de birouri moderne, luminate natural. Ele stimulează productivitatea și creativitatea.

Eclipse este un material care incorporează fibre de diferite intensități ale culorii pentru un rezultat cumulativ mult mai profund, consolidat.

Culorile nu doar adaugă un sentiment de identitate și personalitate spațiului, dar este cheia în consolidarea mărcii companiei.

Eclipse este tipul de stofă pentru partenerii care doresc o stofă cu următoarele atribute:
– rezistență (100,000 cicluri)
– în tendință
– se asortează facil cu orice decor
– paleta cromatică diversificată
– dispune de continuitate

Spații destinate:
birou, acasă, cinema, spații publice.

Recomandăm stofa Eclipse atât pentru scaunele ergonomice cât și pentru piesele de mobilier modulare cum ar fi scaunele TRIO sau KUBO.

Gama de culori:

Colecția este compusă din 11 nuanțe special selectate pentru a oferi o bază la crearea unor experiențe de design și efecte unice în orice spațiu.

Date Tehnice:

Rezistența la abraziune: 100,000 – ISO 12947-2
Puterea de tracțiune (N): min 86.3 & 86.7 (warp & weft) – ISO 13934-2
Puterea la rupere: (N); min 31 & 13 (warp & weft) – ISO 13937-2
Rezistența culorii la lumină: 4 ISO 105 -B02
Greutate: 250 ±2% gr/m2 – ISO 2286-2
Protecție la foc: admis – BS5852
Rezistența culorii la frecare: Umed (4/5). Uscat: min.4 – ISO 105-X12
Compoziție: Polyester 100%
Rezistența la scămoșare: 4/5 EN ISO12945-2

Descarcă Prezentarea: aici

Vă mulțumim pentru atenția acordată.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați:
antares@scaune.ro

https://youtu.be/VOPy6H28rnE

Stofa Eclipse

vineri, 28 aprilie 2017 14:59:54 Europe/Bucharest By scaune scaune Comments Informativ,

Scaun Blanca

Cu forme sculptate unice și o formă atrăgătoare modelul Blanca de la Antares nu este ușor de omis, îi insipiră pe cei care-l privesc și se evidențiază în orice birou.

Scaun Blanca

Scaun Blanca

Scaunul își dezvoltă puterea de atracție datorită elementelor albe: cadrul spătar, brațele, baza sau rolele gumate. Combinația de negru, alb și gri facilitează plasarea și încadrarea facilă în design-ul oricărui spațiu de birou sau de acasă.

Scaun Blanca

Scaun Blanca

Blanca este dispinibil cu următoarele caracteristici:
Tapițerie: spătar mesh ”gri metal”, șezut tapițat cu material textil de culoare negru.
Brațe, cadru spătar, bază, acoperitor cilindru, role gumate albe.
Mecanism: oscilant. Oferă posibilitate de blocare a șezutului și spătarului.

Dotări și finisaje:
Înălțime scaun min: 93.5 cm
Înălțime scaun max: 103 cm
Înălțime șezut min: 48 cm
Înălțime șezut max: 57.5 cm
Adâncime șezut: 46 cm
Lățime șezut: 46 cm
Lățime scaun cu brațe: 56 cm
Înălțime spătar: 50 cm
Bază: 60 cm (dia.)Scaun Blanca

vineri, 28 aprilie 2017 14:35:20 Europe/Bucharest By scaune scaune Comments Informativ,

Culori calde in birou

Culoarea poate leza sau scoate în evidență design-ul unui spațiu. Alegerea nuanțelor potrivite pentru spațiile unde locuim sau ne desfășurăm activitatea zilnică este un aspect important al designului interior. Chiar dacă organizația dumneavoastră a angajat un designer de interior, este bine să cunoașteți câteva elemente de bază despre culori și nuanțe.
Culorile se pot împărți în două categorii: tonuri calde și reci. Culorile calde precum roșul, portocaliul și galbenul pot energiza un spațiu și persoanele din interior, iar cele reci: albastru, verde pot crea spații liniștite și deosebit de relaxante.
În momentul alegerii culorii este important să se țină cont de obiectivul spațiului. De exemplu, dacă un spațiu este destinat unei munci energetice, dinamice se recomandă tonuri calde sau culori vesele. În spațiile de relaxare, tonurile reci sunt adecvate pentru o pauză sau pentru o deconectare de la sarcinile apăsătoare.
Culorile au o influență profundă asupra unui spațiu și a oamenilor care îl populează. Folosiți-le în avantajul dumneavoastră pentru a crea locuri primitoare și productive!

Stofa Softy

Softy (tip de stofă)

Material plușat și moale plăcut la atingere dar în același timp foarte rezistent care încorporează fibre de polyester, polyamidă și acrylic prinse de substratul materialului. Stofa Softy este un material recunoscut pentru durata îndelungată de utilizare și textura materialului foarte confortabilă. Datorită caracteristicilor sale, țesăturile din fibre sintetice de tip velur au o utilizare pe scară largă.
Se recomandă utilizarea acestor stofe pe produsele de mobilier destinate spațiilor casnice, dar și pentru zone publice cum ar fi: birouri, restaurante sau hoteluri.

Scaune Omnia - Antares Romania SRL

Scaune de birou Omnia și mostrarul de stofă Softy

Date tehnice (Softy):

Puterea de tracțiune (N): min 350 (warp & weft) – ISO 13934-2
Puterea la rupere: (N); min 20 (warp & weft) – ISO 13937-2
Rezistența la abraziune: min 25000 – ISO 12947
Rezistența culorii la lumină: 4/5 ISO 105 -B02
Greutate: 315-325 gr/m2 – ISO 2286
Rezistența culorii la frecare: Umed (3/4). Uscat: min.4 – ISO 105-X12
Compoziție: Polyester 43%, Polyamide: 28%, Akrilik: 29%

Paleta de culori (Softy):

Paleta stofei Softy

Paleta de culori pentru mostrarul de stofe “Softy” – Antares Romania www.scaune.ro

Accenture Cluj

Scaune Omnia si scaune Up – Antares Romania srl – www.scaune.ro

vineri, 28 aprilie 2017 14:28:30 Europe/Bucharest By scaune scaune Comments Informativ,

Ce este ergonomia ?

Ergonomia este aplicarea de informații științifice pentru proiectarea de obiecte, sisteme și de mediu, ceea ce le face mai eficiente și mai confortabil de utilizat. Mobilierul ergonomic de birou este proiectat cu corpul utilizatorului în minte. Fie că doriți un scaun pentru birou sau pentru acasă, confortul este cheia. Alege un scaun de birou care lucrează cu corpul și nu împotriva lui.

Alegerea unui scaun de birou care va menține spatele într-o postură corectă vă poate ajuta la prevenirea durerilor de spate, gât și va crește eficiența la locul de muncă. Pentru a găsi scaunul ergonomic care vi se pliază cel mai bine, trebuie să cunoașteți diferite caracteristici ale scaunelor ergonomice și modul în care acesta vă poate sprijini nevoile dumneavoastră.

Alegeți un scaun ergonomic folosind următorii pași:

1. Fii atent la caracteristicile scaunului ergonomic:

Înălțime – Un scaun ergonomic ar trebui să permită ajustarea în înălțime a șezutului pentru a vă permite să stați confortabil cu picioarele pe podea și cu genunchii la un unghi de 90 de grade și paralel cu șoldurile dumneavoastră.

Brațe – este foarte important ca scaunul ales de dumneavoastră să aibă brațe. Ele vă oferă posibilitatea să vă sprijiniți brațele, astfel încât umerii dvs. vor sta într-o poziție confortabilă. Brațele sunt foarte utile dacă tastați la calculator pentru mai mult timp. Dacă este posibil alegeți brațe care se pot regla în înălțime pentru a servi diferitelor activități.

Spătarul – Spătarul unui scaun ergonomic ar trebui să sprijine curba naturală a coloanei vertebrale. El trebuie să vă susțină partea lombară a spatelui. Este recomandat ca spătarul să fie suficient de mare încât să vă sprijine umerii și zona gâtului.

Scaun ergonomic cu spătar reglabil

Șezutul – Un scaun ergonomic trebuie să vă ofere suport confortabil feselor si șoldului dumneavoastră. Adâncimea șezutului trebuie să vă ofere o distanță de până la 10 cm dintre șezut și partea din spate a genunchiului dumneavoastră. Multe scaune ergonomice au posibilitatea de translație pe orizontală a șezutului.

Scaun ergonomic cu șezut reglabil

Tetiera – Tetiera scaunului iți oferă posibilitatea să iți sprijini capul atunci când te afli așezat într-o poziție înclinată pe spate. Această caracteristică este foarte utilă dacă petreceți mult timp înclinat pe spate vorbind la telefon sau dacă tastați din această poziție.

Scaun ergonomic cu tetireră reglabil

2. După ce ați evaluat posibilile caracteristici ale unui scaun ergonomic, luați în consideare la ce o să folosiți cel mai mult scaunul. O mare parte din timp o să vorbiți la telefon? O stați așezat la calculator mai mult timp, fără să vă deplasați prea mult? Încercați să aflați ce fel de scaun ergonomic vi se pliază cel mai bine, după descrierea caracteristicilor de mai sus.

3. Mergeți și încercați acel scaun ergonomic în magazine sau la diferite showroom-uri înainte de a-l achiziționa. Merită să faceți acest efort deoarece pe lângă că investiți o sumă de bani în acel scaun, trebuie să luați în considerare și faptul că o să îl folosiți câțiva ani de zile. Noi avem două showroom-uri unde puteți testa sau încerca scaune ergonomice, unul la Cluj – Napoca și unul în București.

Puteți comanda scaune noastre şi online de pe www.scaune.ro

4. Un aspect foarte important în alegerea unui scaun ergonomic este stilul, culoarea și tapițeria scaunului. De cele mai multe ori, scaunele ergonomice pot fi tapițate cu piele, stofă, piele ecologică sau plasă („mesh”). Încearcă să îți personalizezi scaunul după gusturile tale, deoarece o să îl folosești o bună perioadă de vreme.

Atenție!

Faptul că un scaun este numit ergonomic nu înseamnă că o să fie bun pentru tine sau oricine. Fiecare model de scaun este diferit așa cum fiecare persoană este diferită. Alocă timp și răbdare în alegerea scaunului.

Scaunul ergonomic trebuie să fie potrivit pentru scopul propus, permițându-vă să vă mișcați liber și să vă îndepliniți sarcinile într – un mod confortabil și eficient.

Dacă știi că o să petreci câteva ore pe zi folosind scaunul, alege un scaun ergonomic cu multe reglaje. Suportul lombar al spătarului este printre cea mai esențială caracteristică a unui scaun ergonomic dacă o să folosești scaunul pentru perioade neîntrerupte și lungi de timp.Totuşi, pauzele sunt recomandate.

Chiar dacă estetica scaunului este pe primul loc, de cele mai multe ori în alegerea unui scaun ergonomic, trebuie să nu uiți și de caracteristicile enumerate mai sus. Nu uita că de multe ori o să folosești acel scaun ergonomic mai mult de 8 ore pe zi și trebuie să fii sigur de scaunul ales.

Producem și comercializăm scaune de peste 15 ani. Pentru a ne satisface clienții, acordăm o atenție deosebită calității scaunelor pe care le producem deoarece iubim ceea ce facem.

joi, 10 noiembrie 2016 13:48:30 Europe/Bucharest By Antares Comments Scaune,

Scaun ergonomic

Unde te afli în acest moment? Probabil în fața calculatorului stând pe o canapea, sau pe un scaun citind pe calculator știri de pe internet. Ei bine, avem ceva știri pentru tine la care ar trebui să stați jos sau mai bine spus să stați în picioare. Scaunul dvs. încetul cu încetul vă dăunează tot mai mult sănătății!

(Exemplu: Statul incorect pe scaun) “Boala scaunului” conform oameniilor de știință, este din ce în ce mai aparentă și în birourile din România. Această boală apare deoarece oamenii petrec aproximativ opt ore pe zi la locul de muncă, uneori mai mult de opt ore, iar majoritatea timpului este petrecut stând pe scaun. Asta înseamnă minim o treime din fiecare zi lucrătoare, pe care o petreceți pe scaun, însă când ajungeți acasă vă așezați pe o canapea relaxându-vă sau vă așezați pe scaunul din fața calculatorului…

Totuși, nu întotdeauna este vina scaunului. Problema vine de la statul incorect pe scaun, gârbovit înainte, cu lobul urechiilor în fața umerilor mai multe ore fără să ne mișcăm.

Rezultatul?

Conform Doctorului James Levine, (MD, PhD) statul pe scaun afectează sistemul metabolic sistemului nostru: “Astăzi, corpurile noastre se deteriorează din cauza obezității, hipertensiunii arteriale, diabet zaharat, cancer, deprimarea boliilor de sănătate și starea generală de rău de zi cu zi sunt cauzate de <<boala statului pe scaun>>, cum au numit-o oamenii de știință.”

Aceste afecțiuni legate de statul pe scaun pot fi evitate, inclusiv riscul formării cheagurilor de sânge, durerea de spate, hipertensiunea și diabetul, cauzat de obezitate; principala cauză de boli cronice în România sub vârsta de 50 de ani. Dacă încă nu ați avut dureri de spate, nu înseamnă că ați scăpat. Conform Institutului Național de Sănătate Publică opt din zece persoane vor fi afectate la un moment dat în timpul vieții lor de aceste afecțiuni.

De cele mai multe ori putem vorbi de scaune necorespunzătoare, de scaune de calitate inferioară, care contribuie în mare parte la apariția ”boliilor de scaun”. Statul pe scaun necorespunzător stresează coloana vertebrală de aproximativ două ori mai mult decât statul în picioare conform studiului doctorului Joel Press, directorul Instituții Spinării și a Sportului din cadrul Institutuli de Reabilitare din Chicago, USA.

O poziție a utilizatorului de aplecarea în față, crește presiunea și mai mult pe coloana vertebrală, din cauza formării formei convexe sau forma „C”. Fapt care obosește și solicită peste măsură spinarea.

Scaunul, investiție sau cheltuială?

Cum arată aceste date exprimate în cifre? Unele grupuri stau pe scaun mai mult decât altele, este și normal. Dar un exemplu comun și des întâlnit este munca la birou cu câte 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. În afară de muncă, mai stăm jos aproximativ 1 ora/zi mâncând. Adică, în total aproximativ, 9-10 ore pe zi în cursul zilelor lucrătoare. În afară orelor la muncă, și mâncat mai petrecem aproximativ 2-3 ore pe zi în fața calculatorului, televizorului, sau citind cărți, ziare etc. În cursul sfârșitului de săptămână să presupunem că nu stăm jos deloc, lucru greu de imaginat dar totuși să ne imaginăm această propunere. Așadar, în total pe stăptămână stăm aproximativ 70 de ore, dacă mai adăugăm și zilele de weekend, care sunt mult mai greu de definit din cauza multitudini de activități, putem spune că petrecem aproximativ 80 de ore ”stând pe fund”, 56 de ore dormind dintr-un total de 168 de ore.

Concluzie: Minim 47% din totalitatea timpului stăm pe scaun!

Vă surprinde?

Știind aceste certitudini, ați considera cumpărarea unor scaune oarecare sau unele scaune ergonomice special concepute pentru sprijinirea spatelui în cel mai corect, natural și comod mod posibil?

Achiziția unui scaun ergonomic de calitate în zilele noastre nu mai trebuie tratată ca o cheltiuală, achiziția unui scaun ergonomic este o investiție, o investiție pentru sănătatea dumneavoastră!

joi, 10 noiembrie 2016 13:39:27 Europe/Bucharest By Antares Comments Informativ, Scaune, Sanatate,

Sănătate la birou

În acest articol de pe blog vă prezentăm o scurtă infografie cu pașii necesari pentru a vă păstra sănătos la locul de muncă.

Statul în picioare nu este cheia pentru inversarea efectelor negative ale statului pe scaun timp îndelungat. Statul în picioare toată ziua, de asemenea, are efecte negative nebănuite asupra corpului nostru!

Tot în materialul de mai jos sunt prezentate Top Sfaturi pentru a rămâne cât mai sănătos la locul de muncă și recomandarea scaunului ergonomic Genidia în atingerea acestui obiectiv.

Infografie (www.scaune.ro)

Antares Romania www.scaune.ro Te asteptam sa ne urmaresti si pe facebook la urmatoarea adresa: www.facebook.com/scaune.ro

joi, 10 noiembrie 2016 13:33:13 Europe/Bucharest By Antares Comments Informativ,

Descoperiți trăsături fascinante: Oklahoma

Fiecare linie respectă principiul ergonomiei și purității senzuale.

Noul scaun ergonomic de top din colecția StudioPlus reprezintă rezultatul care te convinge fără nicio îndoială cu privire la noua filozofie de Office design. Întruchiparea stilului ultra modern și a caracterului elegant rezultă într-un scaun ergonomic complet.

Uimitoarea sa silueta ergonomică distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma by Antares.

Oklahoma dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Suportul lombar este reglabil atât în adâncime cât și în înălțime. Șezutul scaunului este realizat din burete de densitate mare și oferă un suport confortabil utilizatorului chiar și în condițiile unei munci îndelungate. Brațele reglabile, baza piramidală din aluminiu șlefuit și role gumate sunt opțiuni standard pentru fiecare scaun Oklahoma.

Mecanismul “syncron” cu antișoc acționat prin două manete permite reglarea în 4 trepte posibile a unghiului dintre spătar și șezut, reglarea pe înălțime și reglarea tensiunii oscilației (ușurința balansului) în funcție de greutatea utilizatorului.

Mecanismul unui scaun și cum funcționează el, reflectă standardele noastre personale… Modul în care trăim, în care muncim, ce ne place și cum comunicăm. Oklahoma de la Antares răspunde acestor probleme prin design, dotări și confortul oferit.

Fără nicio îndoială: Oklahoma nu lasă pe nimeni indiferent. Prezența sa impunătoare acaparează fiecare spațiu de birou și îl plasează în centrul atenției. – Dorim să menționăm că nu design-ul scaunului Oklahoma face diferența, ci confortul oferit!

www.scaune.ro

Scaun ergonomic Oklahoma

Instrucțiuni de folosire:

Instrucțiuni de folosire scaun ergonomic Oklahoma

joi, 10 noiembrie 2016 13:26:47 Europe/Bucharest By Antares Comments Informativ,

Birou managerial

În viața de afaceri acordăm o foarte mare atenție mesajelor non-verbale și imaginii pe care noi o proiectăm oamenilor cu care avem de – a face zi de zi. Fie ei -clienți , parteneri, colegi sau angajați-înainte de a ne cunoaște, aceștia își formează o primă impresie despre noi după felul în care ne îmbrăcăm, în funcție de ceasul pe care-l purtăm sau mașina pe care o conducem.

Dar cum rămâne cu biroul nostru? Biroul nostru poate povesti și în lipsa noastră. Desigur vorbele și faptele noastre pozitive sunt criteriile decisive, dar pot avea un impact mult mai redus dacă spațiul nostru de lucru ne contrazice. Deseori petrecem mai mult timp în biroul nostru decât acasă, și de aceea trebuie să avem mare grijă la amenajarea unui spațiu care ne stimulează creativitatea, ne ușurează munca, ne crește productivitatea… un loc unde să ne simțim plini de energie.

În crearea acestui spațiu putem fi și noi de ajutor în alegerea „bijuteriei" din încăpere, adică scaunul pe care stai. Pe lângă faptul că trebuie să fie comod și să asigure o poziție de lucru sănătoasă, scaunul poate să fie și o sculptură, cu linii elegante precum silueta unei clădiri… cu cusături fine dar precise asemenea costumelor create de maiștrii croitori… având suprafețe în perfectă armonie cu biroul de epocă din lemn masiv .

După alegerea modelului potrivit, fiecare scaun din colecția noastră poate fi personalizat după cerințele și gusturile fiecăruia. Unul dintre cele mai importante elemente este mecanismul care poate fi simplu, sincron sau asincron. Ajustarea avansată permite menținerea mișcării permanente a corpului, o așa numită ședere dinamică. Spătarul și șezutul acestora urmăresc și se adaptează în mod automat la mișcarea trunchiului utilizatorului, sprijinându-l. Se poate alege materialul tapițeriei, culoarea stofei sau nuanța lemnului pentru a se potrivi sută la sută cu designul încăperii dorite. La cererea specială a clientului putem adăuga monograma sau sigla preferată.

Pentru noi un scaun înseamnă mai mult decât un loc unde te poți așeza. Știm că poate să aibă și valoare sentimentală. De aceea suntem foarte încântați când un client cere recondiționarea unui fotoliu care a fost companionul lui timp de 10-12 ani și încă dorește să-l păstreze. Faptul acesta zice ceva despre el…dar și despre noi.

Ce este ergonomia?

Scaun ergonomic

Ergonomia înseamnă aplicarea de informații științifice pentru proiectarea de obiecte, sisteme și de mediu, în scopul de a le face pe deplin eficiente și confortabile in momentul utilizării. Mobilierul ergonomic de birou este proiectat având schița / șablonul utilizatorului în minte. Fie că doriți un scaun pentru birou sau pentru acasă, confortul este cheia. Alege un scaun de birou care lucrează cu corpul uman și nu împotriva lui.

Alegerea unui scaun de birou care vă menține spatele într-o postură corectă vă poate ajuta la prevenirea durerilor de spate, gât și vă crește eficiența la locul de muncă. Pentru a găsi scaunul ergonomic care vi se potrivește cel mai bine, trebuie să cunoașteți diferite caracteristici ale scaunelor ergonomice și modul în care acestea pot sprijini nevoile dumneavoastră.

Atenție:

Faptul că un scaun este numit ergonomic nu înseamnă că o să fie bun pentru tine sau oricine. Fiecare model de scaun este diferit așa cum fiecare persoană este. Alocă timp și răbdare în alegerea scaunului.

Scaunul ergonomic trebuie să fie potrivit pentru scopul propus, permițându-vă să vă mișcați liber și să vă îndepliniți sarcinile într–un mod confortabil și eficient.

Dacă știi că o să petreci câteva ore pe zi folosind scaunul, alege-ți unul ergonomic cu multe reglaje. Suportul lombar al spătarului reprezintă funcția de bază a unui scaun ergonomic dacă o să îl folosești pentru perioade lungi de timp. Totuşi, atunci când îti este permis, ia o pauză de câteva momente.

Chiar dacă estetica scaunului este pe primul loc, de cele mai multe ori în alegerea unui scaun ergonomic, nu trebuie să omiți și caracteristicile enumerate mai sus. Nu uita că, de multe ori, o să folosești acel scaun ergonomic mai mult de 8 ore pe zi și trebuie să fii sigur de scaunul pe care urmează să îl alegi.

Producem și comercializăm scaune de peste 15 ani. Pentru a ne satisface clienții, acordăm o atenție deosebită calității scaunelor pe care le producem deoarece iubim ceea ce facem.

Alegeți-vă un scaun folosind următorii pași:

1. Fiți atenți la caracteristicile fiecărui scaunului ergonomic.

2. După ce ați evaluat caracteristicile unui anumit scaun ergonomic, luați în considerare utilitatea lui. O mare parte din timp o să vorbiți la telefon? O stați așezat la calculator mai mult timp, fără să vă deplasați prea mult?

Încercați să aflați ce fel de scaun ergonomic vi se potrivește cel mai bine, în funcție de descrierea caracteristicilor de mai sus.

3. Mergeți și încercați acel scaun ergonomic în magazine sau la diferite show-room-uri înainte de a-l achiziționa. Merită să faceți acest efort deoarece pe lângă că investiți o sumă de bani în acel scaun, trebuie să luați în considerare și faptul că o să îl folosiți câțiva ani de zile. Noi avem două show-room-uri unde puteți testa sau încerca scaune ergonomice: unul la Cluj – Napoca și unul în București.

Puteți comanda scaune noastre şi online de pe www.scaune.ro.

4. Un aspect foarte important în alegerea unui scaun ergonomic este stilul, culoarea și tapițeria scaunului. De cele mai multe ori, scaunele ergonomice pot fi tapițate cu piele, stofă, piele ecologică sau plasă („mesh”). Încercați să vă personalizați scaunul după propriile gusturi, deoarece este o investiție personalizată și durabilă în timp.

joi, 10 noiembrie 2016 13:24:51 Europe/Bucharest By Antares Comments Informativ,