Product was successfully added to your shopping cart.

Office Chairs made in Cluj - Romania

Are you sitting comfortably? If not, check out Antares' ergonomic chair designs

Read More

Succesul tău pe termen lung este bazat pe sănătate. Munca sedentară de birou, opt ore pe scaun în fața calculatorului, cinci zile pe săptămână pot avea un impact negativ asupra corpului tău. Da, chiar dacă în afara orelor de lucru (la birou) încerci șă te menții sănătos: alergi, te relaxezi, faci yoga, utilizezi bicicleta în loc de mașină trebuie să știi că nu este suficient. 

În postarea actuală, îți prezentăm 10 recomandări generale care te vor ajuta să îți păstrezi sănătatea la birou care nu au legătură cu scaunul de birou achiziționat sau care urmează să-l achiziționezi:

Sanatos la Birou

Read More

TESLA - revoluția confortului de la birou.

Bazat pe conectivitate

Scaunele Antares sunt prezente în numeroase birouri, săli de conferință, săli de așteptare, fabrici sau în birourile personale de acasă. Având legături așa strânse cu utilizatorii din diferite spații și sectoare de lucru, suntem familiarizați cu solicitările și așteptările utilizatorilor legate de ergonomia, designul și confortul scaunelor de birou pe care le realizăm cu atâta pasiune, chiar la Cluj.

Încrederea plasată în compania noastră este de o importanță majoră atât pentru noi cât și pentru furnizorii noștri. În urmă cu câțiva ani ne-am propus să realizăm o familie de scaune ergonomice pentru acel segment de piață pentru care calitatea este prioritatea numărul 1. În tot acești ani am fost atenți la feedback-urile venite din partea partenerilor și utilizatorilor de scaune, așa a luat naștere familia scaunelor de birou ergonomice TESLA.

Scaun ergonomic Tesla

Read More
28.02.2018 11:35 By scaune scaune Tesla, scaun ergonomic, scaun de birou, Comments Informativ, Scaune,

Limbajul clar al formelor și liniilor delicate ale scaunului Zen, îl transformă pe acesta integrabil în orice spațiu de birou sau de acasă (home office).

Scaun ergonomic ZEN Antares Cluj

Zen adaugă splendoare oricărui spațiu în care este prezent. Forma sofisticată ergonomică a șezutului și spătarului oferă confort și suport constant utilizatorului. Impresionant din toate unghiurile, scaunul Zen, sintetizează relația dintre formă și funcționalitate. 

Read More

Antares a inaugurat cea mai modernă fabrică de scaune din România. Investiția din Remetea, jud. Harghita se ridică la 1 mil. de euro.

Investiția care s-a realizat din fonduri proprii se ridică la 1 milion de euro și se întinde pe o suprafață de 2500 mp. Noua fabrică de scaune este cea mai modernă facilitate de producție de acest profil din România.  În afară de spațiul de producție, investiția mai include un depozit și birouri. Printre dotările cele mai importante ale noii fabrici de scaune sunt: spațiul de producție modern, instalația de stingere a incendiilor cu sprinklere conform noilor norme Europene, platformă automată de încărcare și descărcare a mărfii și un lift care face legătura celor două nivele ale construcției.Fabrica-de-scaune-antares

Read More

Antares lansează colecția de scaune pentru segmentul HoReCa

Dragi parteneri,

Ne bucurăm să vă anunțăm lansarea noii colecții de scaune exclusiv pentru segmentul HoReCa: Brado Contract.

Scaune Horeca

Read More

Certificările de calitate ale scaunelor din gama de produse Antares.

scaune certificari calitate antares

Calitatea scaunelor Antares și a procedurilor de prelucrare a companiei este garantată de mai multe certificări, care sunt periodic verificate și reînnoite.

Calitatea este un concept care se utilizează în toate domeniile vieții economice și sociale, însă care prezintă un caracter subiectiv și care are semnificații particulare pentru domenii sectoare, funcțiuni sau obiecte specifice. Calitatea este un termen general, aplicabil la cele mai diferite trăsături sau caracteristici, fie individuale, fie generice și a fost definită în diferite moduri de către diverși experți sau consultanți în calitate, care îi atribuie deci acestui termen semnificații diferite.

Read More

Dorim să vă informăm de lansarea noului nostru site www.scaune.ro regândit.

Noul site de scaune ergonomice Antares

Obiectivele principale de relansare a noului site au fost concentrate pe estetică, simplificând modul de prezentare și sporind vizibilitatea scaunelor de birou și produselor Antares cărora acordăm atenție deosebită.

Suntem conștienți că mediul de lucru modern s-a schimbat și a devenit mult mai flexibil, mobil și interconectat. Internetul a jucat un rol major în această transformare: a devenit o caracteristică esențială a vieții noastre de zi cu zi, ca o platformă centrală de resurse. Conștienți de acest fapt, Antares lansează noul site web care combină tehnologia de vârf cu un design atractiv. Vei fi plăcut surprins cât de rapid și ușor se încarcă paginile noului site!

Read More

Stofa eclipse scaune ergonomice

Noul tip de stofă Eclipse

Emulsie de tonuri și nuanțe. Rezistență și funcționalitate. Viață și profunzime.

Conform celor mai actuale tendințe de amenajare interioară, designerii folosesc materiale de diverse texturi și nuanțe pentru a crea spații de lucru personalizate care inspiră.

Nuanțele stofei Eclipse sunt avantajate în spațiile de birouri moderne, luminate natural. Ele stimulează productivitatea și creativitatea.

Read More
28.04.2017 14:59 By scaune scaune Comments Informativ,

Cu forme sculptate unice și o formă atrăgătoare modelul Blanca de la Antares nu este ușor de omis, îi insipiră pe cei care-l privesc și se evidențiază în orice birou.

Scaun ergonomic Blanca

Scaunul își dezvoltă puterea de atracție datorită elementelor albe: cadrul spătar, brațele, baza sau rolele gumate. Combinația de negru, alb și gri facilitează plasarea și încadrarea facilă în design-ul oricărui spațiu de birou sau de acasă.

Read More
28.04.2017 14:35 By scaune scaune Comments Informativ,

Stofa Softy scaune

Culoarea poate leza sau scoate în evidență design-ul unui spațiu. Alegerea nuanțelor potrivite pentru spațiile unde locuim sau ne desfășurăm activitatea zilnică este un aspect important al designului interior. Chiar dacă organizația dumneavoastră a angajat un designer de interior, este bine să cunoașteți câteva elemente de bază despre culori și nuanțe.
Culorile se pot împărți în două categorii: tonuri calde și reci. Culorile calde precum roșul, portocaliul și galbenul pot energiza un spațiu și persoanele din interior, iar cele reci: albastru, verde pot crea spații liniștite și deosebit de relaxante.

Read More
28.04.2017 14:28 By scaune scaune Comments Informativ,

Ce este ergonomia ?

Ergonomia este aplicarea de informații științifice pentru proiectarea de obiecte, sisteme și de mediu, ceea ce le face mai eficiente și mai confortabil de utilizat. Mobilierul ergonomic de birou este proiectat cu corpul utilizatorului în minte. Fie că doriți un scaun pentru birou sau pentru acasă, confortul este cheia. Alege un scaun de birou care lucrează cu corpul și nu împotriva lui.

Alegerea unui scaun de birou care va menține spatele într-o postură corectă vă poate ajuta la prevenirea durerilor de spate, gât și va crește eficiența la locul de muncă. Pentru a găsi scaunul ergonomic care vi se pliază cel mai bine, trebuie să cunoașteți diferite caracteristici ale scaunelor ergonomice și modul în care acesta vă poate sprijini nevoile dumneavoastră.

ergonomia scaunelor

Read More
10.11.2016 13:48 By Antares Comments Scaune,

Unde te afli în acest moment? Probabil în fața calculatorului stând pe o canapea, sau pe un scaun citind pe calculator știri de pe internet. Ei bine, avem ceva știri pentru tine la care ar trebui să stați jos sau mai bine spus să stați în picioare. Scaunul dvs. încetul cu încetul vă dăunează tot mai mult sănătății!

(Exemplu: Statul incorect pe scaun) “Boala scaunului” conform oameniilor de știință, este din ce în ce mai aparentă și în birourile din România. Această boală apare deoarece oamenii petrec aproximativ opt ore pe zi la locul de muncă, uneori mai mult de opt ore, iar majoritatea timpului este petrecut stând pe scaun. Asta înseamnă minim o treime din fiecare zi lucrătoare, pe care o petreceți pe scaun, însă când ajungeți acasă vă așezați pe o canapea relaxându-vă sau vă așezați pe scaunul din fața calculatorului…

scaunul este o investitie

Read More
10.11.2016 13:39 By Antares Comments Informativ, Scaune, Sănătate,

În acest articol de pe blog vă prezentăm o scurtă infografie cu pașii necesari pentru a vă păstra sănătos la locul de muncă.

Statul în picioare nu este cheia pentru inversarea efectelor negative ale statului pe scaun timp îndelungat. Statul în picioare toată ziua, de asemenea, are efecte negative nebănuite asupra corpului nostru!

Tot în materialul de mai jos sunt prezentate Top Sfaturi pentru a rămâne cât mai sănătos la locul de muncă și recomandarea scaunului ergonomic Genidia în atingerea acestui obiectiv.

Cum sa te mentii sanatos la birou

Read More
10.11.2016 13:33 By Antares Comments Informativ,

Descoperiți trăsături fascinante: Oklahoma

Fiecare linie respectă principiul ergonomiei și purității senzuale.

Noul scaun ergonomic de top din colecția StudioPlus reprezintă rezultatul care te convinge fără nicio îndoială cu privire la noua filozofie de Office design. Întruchiparea stilului ultra modern și a caracterului elegant rezultă într-un scaun ergonomic complet.

Uimitoarea sa silueta ergonomică distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma by Antares.

Oklahoma dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Suportul lombar este reglabil atât în adâncime cât și în înălțime. Șezutul scaunului este realizat din burete de densitate mare și oferă un suport confortabil utilizatorului chiar și în condițiile unei munci îndelungate. Brațele reglabile, baza piramidală din aluminiu șlefuit și role gumate sunt opțiuni standard pentru fiecare scaun Oklahoma.

Mecanismul “syncron” cu antișoc acționat prin două manete permite reglarea în 4 trepte posibile a unghiului dintre spătar și șezut, reglarea pe înălțime și reglarea tensiunii oscilației (ușurința balansului) în funcție de greutatea utilizatorului.

Mecanismul unui scaun și cum funcționează el, reflectă standardele noastre personale… Modul în care trăim, în care muncim, ce ne place și cum comunicăm. Oklahoma de la Antares răspunde acestor probleme prin design, dotări și confortul oferit.

Fără nicio îndoială: Oklahoma nu lasă pe nimeni indiferent. Prezența sa impunătoare acaparează fiecare spațiu de birou și îl plasează în centrul atenției. – Dorim să menționăm că nu design-ul scaunului Oklahoma face diferența, ci confortul oferit!

www.scaune.ro

Scaun ergonomic Oklahoma

Instrucțiuni de folosire:

Instrucțiuni de folosire scaun ergonomic Oklahoma

10.11.2016 13:26 By Antares Comments Informativ,