Product was successfully added to your shopping cart.

Cea mai recentă familie de produse ANTARES: birouri reglabile.
Noile birouri reglabile se adaptează cu ușurință și precis la înălțimea dorită.

birouri reglabile Antares

Read More

scaun de birou Vision Antares

Vision este noul scaun din Colecția Antares Internațional, acesta dispune de design minimalist, este extrem de confortabil și tapițat cu mesh de calitate. Garanția pentru acest scaun ergonomic este de 5 ani de zile.

Descoperă mai multe:

- Mecanism sincron - complet integrat în design

- Mesh de calitate - lasă pielea să respire

- designul său fin și imaginativ este ideal pentru biroul de acasă, dar îndeplinește, de asemenea, cerințele de utilizare din orice spațiu de birou, indiferent dacă este vorba de sala de conferințe sau nu

- reglarea automată a contragreutății

- bineînțeles, 5 ani garanție

Read More

scaun de birou inteligent

Cluj, Romania –Antares Romania împreună cu Cluster Mobilier Transilvan au realizat primul scaun de birou inteligent din Romania: #MyTesla. Scaunul își propune să corecteze postura utilizatorului pe scaun prin notificarea acestuia cu ajutorul unei aplicații care poate fi rulată de pe mobil sau calculator. Primele prototipuri au fost prezentate și testate de către publicul larg cu ocazia Târgului Internațional de Mobilă BIFE – SIM 2019 (12-15 septembrie, București) și la Conferința Internaționala a Clusterelor TCIC 2019 (18-20 septembrie, Cluj).

Read More

Cum reușește scaunul Lii să se diferențieze de alte modele, care au fost create pentru discuții importante? Acesta nu numai că are role, ci este pliabil, și în plus, suprapozabil. Spătarul este construit din mesh, permițând aerisirea pielii. Designerii după o lungă experimentare au ajuns la forma finală. Convingeți-vă de calitățile lui!

Scaun lii Comfort seating Antares Romania

Read More

scaune-de-birou-romania

Fie că lucrăm la calculator de acasă sau de la birou, scaunul ales este foarte important. Alături de computere, servicii internet și instrumente de comunicare, scaunul de birou este unul dintre cele mai utile instrumente care ne susțin clipă de clipă.

Read More

scaun de birou Insignia Antares

Ești în cautarea scaunului de birou ideal? Insignia poate fi varianta fericită :) . Testează scaunul în showroom-urile partenerilor Antares din țară și experimentează confortul oferit! Fiecare detaliu al acestui scaun, reflectă calitate superioară, durabilitate și confort. Scaunul tapițat cu material textil de calitate asigură aerisirea corpului în timpul șederii.

Read More
13.08.2019 15:39 By scaune scaune Insignia, scaune de birou, antares, Comments Informativ, Scaune, Sănătate,

În ciuda libertății și a flexibilității de care dispui când ești freelancer, este nevoie de o mulțime de auto-motivație pentru a rămâne productiv și eficient. Sunt dimineți când te trezești ți-ai dori să le petreci hipnotizat de Netflix în loc să vorbești și să discuți cu clienți despre diferitele sarcini și obiective comune. Dacă nu lucrezi, nu ești plătit... și atunci realizezi că munca de freelancer este mai solicitantă decât cea de angajat la o companie, unde ai un program de cele mai multe ori fix. De aceea, cea mai mare provocare este să rămâi productiv în fiecare zi. Acest lucru se poate îndeplini prin implementarea sfaturilor de mai jos.

Scaune de birou pentru acasa Freelancer

Read More

Confortul participaților la Evenimentul Propuneri Politice Pentru Romania Inteligenta a fost asigurat de scaunele de conferință Xilla by Antares.

scaun conferinta Xilla

Read More
30.05.2019 14:29 By scaune scaune Comments Informativ, Scaune, Cultură,

Cu o formă unică, scaunul CH24 Wishbone Chair de Hans J. Wegner deține un loc special în lumea designului modern.

scaunul Wishbone - Cluj

Read More
30.05.2019 02:20 By scaune scaune scaunul Wishbone, Comments Informativ, Scaune, Cultură,

The DevTalks Experience @Cluj

DevTalks Cluj-Napoca is happening once a year and it brings a full day, in the middle of May, of content and connects every business everywhere through the IT Community thus connecting the developers across the world to share their experience with one another.

DevTalks Cluj Scaune Antares

Read More
22.05.2019 12:31 By scaune scaune Comments Informativ, Scaune, Comunicate de Presă, Presa,

Scaunele de Clasă ”Active School”

Concepute în primul rând pentru a lucra în echipă. Confortabile. Ergonomice. Rezistente.

Atunci când procesul de învățare este realizat într-un mod plăcut, rezultatele sunt net superioare.

După o analiză mai atentă, profesorii împreună cu designerii, au învățat cum să răspundă acestei provocări: de a transforma mediul de lucru existent al elevilor, cunoscutele săli de clase plictisitoare, în spații dinamice, mai prietenoase și mai inspirate.  

scaune elev de clasa active school

Read More

#AOKI - simplu și elegant.

Definit de liniile fluide ale scoicii si impactul oferit fiecărui spațiu în care este poziționat, Aoki se integrează perfect. Șezutul și spătarul scaunului sunt din polipropilenă, fiind disponibile într-o varietate mare de culori. Acestea se pot tapița integral sau parțial, în funcție de zonele unde se doresc a fi utilizate. Aoki este ideal pentru orice spațiu: este candidatul perfect pentru sala de conferințe sau de curs, sala de așteptare, precum și săli de mese, cafenele sau terase.

scaune conferinta aoki

Read More
03.04.2019 20:09 By scaune scaune Aoki, Comments Informativ, Scaune, Sănătate,

Strategii de implicare si motivare a echipei, Cluj-Napoca

Clubul antreprinzatorului Roman

 

Despre leadership și motivarea echipei le-a transmis ieri, la Cluj-Napoca, Magnoliu Stan, celor prezenți la seminar. Participanții au aflat cum să atribuie eficient sarcinile de lucru în cadrul echipei și cum să întocmească un plan privind motivarea membrilor echipei.

Confortul la ClujHub a fost asigurat de scaunele Antares

 

#cluj #romania #creativitate #provocare #bucuresti #antares #comfort #scaune #scaun  #officechairs #merita #madeincluj #leadership #seminar 

Read More

Laborator pentru arhitecți și designeri

Abilitatea de a experimenta scaunele de birou fabricate, utilizate și expuse într-un singur loc dă naștere unei experiențe unice, dar implică și nevoia de a face anumite compromisuri, de exemplu vizibilitatea și locația cliențiilor. Acesta a fost motivul pentru care ne-am hotărât să deschidem, pe lângă locația din Cluj Napoca, noul showroom de scaune din București.

Scaune de birou Bucuresti

Read More

Scaune de birou Bucuresti

Postura incorectă adoptată pe scaunul nostru de birou preferat ne pot crea mari probleme de sănătate. Într-adevăr, în ultimii ani tot mai mulți dintre producătorii de scaune am încercat să explicăm și să ne adaptăm gama de produse provocărilor legate de sănătatea utilizatorilor acestor piese de mobilier. Încă din 1992, de la înființarea companiei ne-am propus să oferim soluții (scaune de birou) personalizate după fizionomia și nevoile voastre cu scopul de a vă proteja cât mai bine posibil sănătatea.

Read More

Living Coral 16-1546

Scurtă descriere: ”nuanță de coral vie și animată, cu o reflexie subtilă aurie energizează și înviorează.” Vibrantă și totuși moale.

Read More
18.12.2018 14:52 By scaune scaune living coral, culoarea anului 2019, Comments Informativ, Scaune, Cultură,

Orgatec 2018

 O dată la 2 ani, cei mai mari profesioniști și experți din industria mobilierului de birou își dau întâlnire la Orgatec. Mai mare ca oricând, expoziția de mobilier pentru spații de birou și spații comerciale de la Köln (Cologne), a dovedit din nou că este în continuare relevantă.

Pe de o parte, la fel ca orice expoziție, este locul unde te întâlnești cu prieteni și cunoștințe din același domeniu, cu furnizori și de cele mai multe ori fiecare seară se sfârșește cu o ieșire în oraș. Pe de altă parte, Orgatec, îți oferă posibilitatea să privești în viitor.

Expozitie-mobilier-germania-orgatec

Read More
18.12.2018 11:39 By scaune scaune scaune auto-ajustabile, Comments Informativ, Scaune, Sănătate,

Stimați clienți,

Întrucât sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, vă informăm că în perioada 24.12.2018-02.01.2019 personalul Antares România se află în concediu.
Ultima zi în care se efectuează livrări este 21.12.2018, urmând ca acestea să fie reluate începând cu data de 03.01.2019.
Pentru a evita situaţiile neplăcute, aşteptăm să ne transmiteţi din timp comenzile dumneavoastră.

Program de sărbători - Antares

Read More
12.12.2018 10:39 By scaune scaune Comments Informativ,

Uz redus de materiale. Transparență maximă. Ajustare perfectă.

Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înaltă tehnologie, Ovidio se adaptează la forma, postura și mișcarea utilizatorului. 

scaun de birou ovidio minimalist

Read More
30.10.2018 18:24 By scaune scaune Ovidio, scaun de birou, Comments Informativ, Scaune,

Mars

Noul scaun de conferință by Antares

Scaune de conferinta Mars la Creative Monkeys Cluj

Mars are potențialul de a deveni un clasic modern – nu numai în ceea ce privește design-ul său, ci pentru că poate fi folosit universal și combinat cu alt tip de mobilier de diverse stiluri – pur și simplu se adaptează oricărui spațiu. Acest lucru nu este plăcut doar pentru ochi, dar și pentru designeri, arhitecți care beneficiază de flexibilitate mai mare în proiecte. 

Read More

Dragi cititori,

Probabil dacă ați ajuns la această pagină sunteți în căutarea instrucțiunilor de asamblare sau montare pentru scaunul de birou ergonomic Zen de la Antares. Vom și scurți și la subiect:

Instrucțiuni de montare și asamblare scaun Zen

Read More
17.10.2018 22:32 By scaune scaune instrucțiuni montare, asamblare scaun, Comments Informativ, Scaune,

Vă mulțumim pentru vizita la standul ”scaune.ro” din cadrul Expoziției de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2018 (12-16 septembrie 2018).

La standul scaune.ro

Suntem cu adevărat încântați de numărul mare de vizitatori la stand-ul Antares, de interesul exprimat față produsele noastre și pentru timpul alocat să ne vizitați. A fost o mare plăcere să vă întâlnim și să împărtășim opinii despre produsele noastre și despre posibilitățile de a ne dezvolta afacerile mai departe.

Read More
17.09.2018 11:46 By scaune scaune Comments Informativ, Scaune, Comunicate de Presă, Presa,

Atenția noastră nu se limitează doar la forma sau la funcția unui scaun. Atenția noastră depășește obiectele ”tangibile”, își propune să creeze un mediu care reflectă compania, brandul, viziunea sau ambiția dumneavoastră.

Suntem conștienți că un scaun contribuie la satisfacția angajatului la locul de muncă și îi oferă un sentiment de bunăstare. Este vorba despre modul în care estetica influențează mediul de lucru sau de acasă.

scaune ergonomice la targ bucuresti

Credem în puterea unui design bun, reușit care atrage și crește nivelul creativității. Credem în capacitatea sa de încuraja spiritul de echipă și de a încuraja oamenii să se simtă mai fericiți, chiar la locul lor din birou.

Read More

Scaunele Antares sunt prezente în numeroase birouri, săli de conferință, săli de așteptare, fabrici sau în birourile personale de acasă. Având legături așa strânse cu utilizatorii din diferite spații și sectoare de lucru, suntem familiarizați cu solicitările și așteptările utilizatorilor legate de ergonomia, designul și confortul scaunelor de birou pe care le realizăm cu atâta pasiune, chiar la Cluj.

Mecanism Scaun Antares

Read More
30.08.2018 17:57 By scaune scaune Comments Informativ, Scaune,

ANTARES ”COLLECTION 20”

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, Antares România lansează cel mai nou catalog de scaune ergonomice, scaune pentru segmentul HoReCa și canapele modulare, denumit și ANTARES ”COLLECTION 20”

Fotografie catalog scaune de birou Antares

Read More

Office Chairs made in Cluj - Romania

Are you sitting comfortably? If not, check out Antares' ergonomic chair designs

Read More

Succesul tău pe termen lung este bazat pe sănătate. Munca sedentară de birou, opt ore pe scaun în fața calculatorului, cinci zile pe săptămână pot avea un impact negativ asupra corpului tău. Da, chiar dacă în afara orelor de lucru (la birou) încerci șă te menții sănătos: alergi, te relaxezi, faci yoga, utilizezi bicicleta în loc de mașină trebuie să știi că nu este suficient. 

În postarea actuală, îți prezentăm 10 recomandări generale care te vor ajuta să îți păstrezi sănătatea la birou care nu au legătură cu scaunul de birou achiziționat sau care urmează să-l achiziționezi:

Sanatos la Birou

Read More

TESLA - revoluția confortului de la birou.

Bazat pe conectivitate

Scaunele Antares sunt prezente în numeroase birouri, săli de conferință, săli de așteptare, fabrici sau în birourile personale de acasă. Având legături așa strânse cu utilizatorii din diferite spații și sectoare de lucru, suntem familiarizați cu solicitările și așteptările utilizatorilor legate de ergonomia, designul și confortul scaunelor de birou pe care le realizăm cu atâta pasiune, chiar la Cluj.

Încrederea plasată în compania noastră este de o importanță majoră atât pentru noi cât și pentru furnizorii noștri. În urmă cu câțiva ani ne-am propus să realizăm o familie de scaune ergonomice pentru acel segment de piață pentru care calitatea este prioritatea numărul 1. În tot acești ani am fost atenți la feedback-urile venite din partea partenerilor și utilizatorilor de scaune, așa a luat naștere familia scaunelor de birou ergonomice TESLA.

Scaun ergonomic Tesla

Read More
28.02.2018 11:35 By scaune scaune Tesla, scaun ergonomic, scaun de birou, Comments Informativ, Scaune,

Limbajul clar al formelor și liniilor delicate ale scaunului Zen, îl transformă pe acesta integrabil în orice spațiu de birou sau de acasă (home office).

Scaun ergonomic ZEN Antares Cluj

Zen adaugă splendoare oricărui spațiu în care este prezent. Forma sofisticată ergonomică a șezutului și spătarului oferă confort și suport constant utilizatorului. Impresionant din toate unghiurile, scaunul Zen, sintetizează relația dintre formă și funcționalitate. 

Read More

Antares a inaugurat cea mai modernă fabrică de scaune din România. Investiția din Remetea, jud. Harghita se ridică la 1 mil. de euro.

Investiția care s-a realizat din fonduri proprii se ridică la 1 milion de euro și se întinde pe o suprafață de 2500 mp. Noua fabrică de scaune este cea mai modernă facilitate de producție de acest profil din România.  În afară de spațiul de producție, investiția mai include un depozit și birouri. Printre dotările cele mai importante ale noii fabrici de scaune sunt: spațiul de producție modern, instalația de stingere a incendiilor cu sprinklere conform noilor norme Europene, platformă automată de încărcare și descărcare a mărfii și un lift care face legătura celor două nivele ale construcției.Fabrica-de-scaune-antares

Read More

Antares lansează colecția de scaune pentru segmentul HoReCa

Dragi parteneri,

Ne bucurăm să vă anunțăm lansarea noii colecții de scaune exclusiv pentru segmentul HoReCa: Brado Contract.

Scaune Horeca

Read More

Certificările de calitate ale scaunelor din gama de produse Antares.

scaune certificari calitate antares

Calitatea scaunelor Antares și a procedurilor de prelucrare a companiei este garantată de mai multe certificări, care sunt periodic verificate și reînnoite.

Calitatea este un concept care se utilizează în toate domeniile vieții economice și sociale, însă care prezintă un caracter subiectiv și care are semnificații particulare pentru domenii sectoare, funcțiuni sau obiecte specifice. Calitatea este un termen general, aplicabil la cele mai diferite trăsături sau caracteristici, fie individuale, fie generice și a fost definită în diferite moduri de către diverși experți sau consultanți în calitate, care îi atribuie deci acestui termen semnificații diferite.

Read More

Dorim să vă informăm de lansarea noului nostru site www.scaune.ro regândit.

Noul site de scaune ergonomice Antares

Obiectivele principale de relansare a noului site au fost concentrate pe estetică, simplificând modul de prezentare și sporind vizibilitatea scaunelor de birou și produselor Antares cărora acordăm atenție deosebită.

Suntem conștienți că mediul de lucru modern s-a schimbat și a devenit mult mai flexibil, mobil și interconectat. Internetul a jucat un rol major în această transformare: a devenit o caracteristică esențială a vieții noastre de zi cu zi, ca o platformă centrală de resurse. Conștienți de acest fapt, Antares lansează noul site web care combină tehnologia de vârf cu un design atractiv. Vei fi plăcut surprins cât de rapid și ușor se încarcă paginile noului site!

Read More

Stofa eclipse scaune ergonomice

Noul tip de stofă Eclipse

Emulsie de tonuri și nuanțe. Rezistență și funcționalitate. Viață și profunzime.

Conform celor mai actuale tendințe de amenajare interioară, designerii folosesc materiale de diverse texturi și nuanțe pentru a crea spații de lucru personalizate care inspiră.

Nuanțele stofei Eclipse sunt avantajate în spațiile de birouri moderne, luminate natural. Ele stimulează productivitatea și creativitatea.

Read More
28.04.2017 14:59 By scaune scaune Comments Informativ,

Cu forme sculptate unice și o formă atrăgătoare modelul Blanca de la Antares nu este ușor de omis, îi insipiră pe cei care-l privesc și se evidențiază în orice birou.

Scaun ergonomic Blanca

Scaunul își dezvoltă puterea de atracție datorită elementelor albe: cadrul spătar, brațele, baza sau rolele gumate. Combinația de negru, alb și gri facilitează plasarea și încadrarea facilă în design-ul oricărui spațiu de birou sau de acasă.

Read More
28.04.2017 14:35 By scaune scaune Comments Informativ,

Stofa Softy scaune

Culoarea poate leza sau scoate în evidență design-ul unui spațiu. Alegerea nuanțelor potrivite pentru spațiile unde locuim sau ne desfășurăm activitatea zilnică este un aspect important al designului interior. Chiar dacă organizația dumneavoastră a angajat un designer de interior, este bine să cunoașteți câteva elemente de bază despre culori și nuanțe.
Culorile se pot împărți în două categorii: tonuri calde și reci. Culorile calde precum roșul, portocaliul și galbenul pot energiza un spațiu și persoanele din interior, iar cele reci: albastru, verde pot crea spații liniștite și deosebit de relaxante.

Read More
28.04.2017 14:28 By scaune scaune Comments Informativ,

Ce este ergonomia ?

Ergonomia este aplicarea de informații științifice pentru proiectarea de obiecte, sisteme și de mediu, ceea ce le face mai eficiente și mai confortabil de utilizat. Mobilierul ergonomic de birou este proiectat cu corpul utilizatorului în minte. Fie că doriți un scaun pentru birou sau pentru acasă, confortul este cheia. Alege un scaun de birou care lucrează cu corpul și nu împotriva lui.

Alegerea unui scaun de birou care va menține spatele într-o postură corectă vă poate ajuta la prevenirea durerilor de spate, gât și va crește eficiența la locul de muncă. Pentru a găsi scaunul ergonomic care vi se pliază cel mai bine, trebuie să cunoașteți diferite caracteristici ale scaunelor ergonomice și modul în care acesta vă poate sprijini nevoile dumneavoastră.

ergonomia scaunelor

Read More
10.11.2016 13:48 By Antares Comments Scaune,

Unde te afli în acest moment? Probabil în fața calculatorului stând pe o canapea, sau pe un scaun citind pe calculator știri de pe internet. Ei bine, avem ceva știri pentru tine la care ar trebui să stați jos sau mai bine spus să stați în picioare. Scaunul dvs. încetul cu încetul vă dăunează tot mai mult sănătății!

(Exemplu: Statul incorect pe scaun) “Boala scaunului” conform oameniilor de știință, este din ce în ce mai aparentă și în birourile din România. Această boală apare deoarece oamenii petrec aproximativ opt ore pe zi la locul de muncă, uneori mai mult de opt ore, iar majoritatea timpului este petrecut stând pe scaun. Asta înseamnă minim o treime din fiecare zi lucrătoare, pe care o petreceți pe scaun, însă când ajungeți acasă vă așezați pe o canapea relaxându-vă sau vă așezați pe scaunul din fața calculatorului…

scaunul este o investitie

Read More
10.11.2016 13:39 By Antares Comments Informativ, Scaune, Sănătate,

În acest articol de pe blog vă prezentăm o scurtă infografie cu pașii necesari pentru a vă păstra sănătos la locul de muncă.

Statul în picioare nu este cheia pentru inversarea efectelor negative ale statului pe scaun timp îndelungat. Statul în picioare toată ziua, de asemenea, are efecte negative nebănuite asupra corpului nostru!

Tot în materialul de mai jos sunt prezentate Top Sfaturi pentru a rămâne cât mai sănătos la locul de muncă și recomandarea scaunului ergonomic Genidia în atingerea acestui obiectiv.

Cum sa te mentii sanatos la birou

Read More
10.11.2016 13:33 By Antares Comments Informativ,

Descoperiți trăsături fascinante: Oklahoma

Fiecare linie respectă principiul ergonomiei și purității senzuale.

Noul scaun ergonomic de top din colecția StudioPlus reprezintă rezultatul care te convinge fără nicio îndoială cu privire la noua filozofie de Office design. Întruchiparea stilului ultra modern și a caracterului elegant rezultă într-un scaun ergonomic complet.

Uimitoarea sa silueta ergonomică distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma by Antares.

Oklahoma dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Suportul lombar este reglabil atât în adâncime cât și în înălțime. Șezutul scaunului este realizat din burete de densitate mare și oferă un suport confortabil utilizatorului chiar și în condițiile unei munci îndelungate. Brațele reglabile, baza piramidală din aluminiu șlefuit și role gumate sunt opțiuni standard pentru fiecare scaun Oklahoma.

Mecanismul “syncron” cu antișoc acționat prin două manete permite reglarea în 4 trepte posibile a unghiului dintre spătar și șezut, reglarea pe înălțime și reglarea tensiunii oscilației (ușurința balansului) în funcție de greutatea utilizatorului.

Mecanismul unui scaun și cum funcționează el, reflectă standardele noastre personale… Modul în care trăim, în care muncim, ce ne place și cum comunicăm. Oklahoma de la Antares răspunde acestor probleme prin design, dotări și confortul oferit.

Fără nicio îndoială: Oklahoma nu lasă pe nimeni indiferent. Prezența sa impunătoare acaparează fiecare spațiu de birou și îl plasează în centrul atenției. – Dorim să menționăm că nu design-ul scaunului Oklahoma face diferența, ci confortul oferit!

www.scaune.ro

Scaun ergonomic Oklahoma

Instrucțiuni de folosire:

Instrucțiuni de folosire scaun ergonomic Oklahoma

Descpoeră mai multe:

https://scaune.ro/oklahoma-pdh.html

10.11.2016 13:26 By Antares Comments Informativ,