Product was successfully added to your shopping cart.
Noutăți de la Antares! 
Suntem încântați să vă anunțăm că la Antares facem un salt uriaș către economie circulară odată cu introducerea poliuretanului certificat post-consumer în scaunele noastre de birou!  Acest pas reprezintă o bornă semnificativă, deoarece adoptăm practici prietenoase cu mediul pentru a-și reduce amprenta ecologică la fabricarea produselor de mobilier cum ar fi scaune și canapele.
eco-label-scaune
Read More
28.11.2023 10:01 By scaune scaune green label; eco label;, Comments Informativ, Scaune, Presa,

ANTARES ROMANIA SRL cu sediul în Municipiul Cluj- Napoca, Piața 1 Mai, nr.4-5, Cluj, anunţă finalizarea proiectului cu titlul ”MyTESLA – dezvoltare scaune inteligenteîncepând cu data de 29.12.2022. Proiectul s-a implementat în baza contractului de acordare a sprijinului financiar NR.9/29.12.2022 încheiat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Administrator al schemei de ajutor de stat/ minimis.

Read More
02.11.2023 11:36 By scaune scaune Comments Informativ, Comunicate de Presă, Presa,

Descoperă confortul suprem și funcționalitatea de excepție în tratamentele medicale cu noul nostru scaun medical! Cu caracteristici de vârf pentru a asigura confortul și siguranța pacienților, acest scaun redefinește standardele în spațiile medicale.

Scaune spatii medicale

Descoperă mai multe în articol.

Read More
25.10.2023 16:45 By scaune scaune Comments Informativ, Scaune, Sănătate, Comunicate de Presă,

ANTARES ROMANIA SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construire centru de cercetare dezvoltare pentru producție mobilă în cadrul proiectului „MY TESLA DEZVOLTARE SCAUNE INTELIGENTE”, împrejmuire teren, amenajări exterioare, propus a fi amplasat în municipiul Cluj-Napoca, strada Tiberiu Popoviciu nr. 22M, 22W, jud. Cluj.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 99 și la sediul titularului ANTARES ROMANIA SRL, în zilele de luni - joi între orele 9:00-14:00 și vineri între orele 9:00-12:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților nr. 99, jud. Cluj.

Read More
04.08.2023 12:28 By scaune scaune Comments Comunicate de Presă,

Transformați-vă biroul într-un sanctuar al confortului și productivității cu Ergohuman 2 Basic - cea mai recentă ediție a celei mai bine vândute scaune de birou care a captat inimile utilizatorilor din întreaga lume! Am așteptat succesorul perfect de ani de zile și acum este în sfârșit disponibil.

Ergohuman 2 Basic

Read More

Suntem încântați să împărtășim cu voi mândria și bucuria imensă pe care am simțit-o ca furnizor oficial de scaune pentru un eveniment remarcabil recent desfășurat la #cluj de IQ Digital Summit. Fabrica de Scaune Antares a avut privilegiul de a colabora cu Upgrade 100, BCR Cluster Mobilier Transilvan și Cluj IT Cluster pentru a asigura o experiență excepțională de așezare. Fiecare scaun, creat meticulos cu precizie și grijă, a servit ca o dovadă a angajamentului nostru față de excelența în soluțiile de așezare pentru evenimente.

Iq Digital Summit Cluj scaune

Read More
14.06.2023 16:51 By scaune scaune Comments Informativ, Scaune, Cultură,

ANTARES ROMANIA SRL cu sediul în Municipiul Cluj- Napoca, Piața 1 Mai, nr.4-5, Cluj, anunţă începerea proiectului cu titlul ” MyTESLA – dezvoltare scaune inteligente, începând cu data de 29.12.2022. Proiectul se implementează în baza contractului de acordare a sprijinului financiar NR.9/29.12.2022 încheiat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Administrator al schemei de ajutor de stat/ minimis.

Read More
09.01.2023 11:29 By scaune scaune Comments Informativ, Comunicate de Presă, Presa,

Anul 2022 ne-a învățat câteva lecții valoroase. Aici, la Antares Romania, am realizat cât de important personalul nostru este pentru succesul afacerii noastre. Ei sunt inima și sufletul companiei și sănătatea și binele lor sunt prioritățile noastre principale. Știm că atunci când angajații noștri sunt fericiți și sănătoși, sunt mai productivi, implicați și mai motivați. De aceea crearea unui mediu de muncă sănătos și confortabil este o prioritate pentru noi.

Scaune Antares 2022

Read More
22.12.2022 13:10 By scaune scaune 0 Comments Informativ, Scaune, Sănătate, Comunicate de Presă,

Comfort Seating a lansat la sfârșitul lunii iulie versiunea nouă a scaunului celebru, Ergohuman. Descoperiți în ce fel este  versiunea din 2022 a scaunului diferit de predecesorul său binecunoscut!

At the end of July, Comfort Seating launched a new version of their famous chair, Ergohuman. Find out how the 2022 version of the chair is different from its well-known predecessor!

Ergohuman SE

Read More

Warhouse Gaming Chairs SRL

Compania WarHouse Gaming SRL a fost înființată în 2018 de un grup de prieteni, iubitori de jocuri pe calculator și în special profesioniști care lucrează în domeniul producției și designului de mobilier pentru scaune. Suntem o companie tanara condusa de tineri cu experienta si cunostinte in domeniul ergonomiei si utilizarea unui scaun de birou corect si într-un mod sanatos.

scaune gaming Antares

Read More
19.01.2022 11:53 By scaune scaune Comments Informativ, Scaune, Presa,

Consecințele schimbărilor climatice devin din ce în ce mai evidente în viața de zi cu zi, fie că vorbim despre ploi abundente sau valuri de căldură, situația se agravează, iar pentru ca acesta să se normalizeze puțin, atitudinea oamenilor, consumatorilor, instituțiilor trebuie să se schimbe. Campania Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, care va fi detaliată mai jos, este o inițiativă care poata ajuta consumatorii dar la fel și firmele, producătorii să devină mai prietenoși cu mediul.

Harta furnizorilor ecologici

Read More

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania (TCIC), ediția a șesea, a avut loc la CREIC - Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative în perioada 16-18 iulie, un eveniment susținut de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord. TCIC (Transylvanian Clusters International Conference) asigură operatorilor economici locali acces la tehnologii, tendințe și studii actuale din diferite industrii, creând o oportunitate excepțională de networking, tema acestei ediții fiind Future Skills for Industry!

TCIC 2021

Read More

Ziua Copiilor, este ziua în care toți copii trebuie să se simtă iubiți, răsfățați și să primească cadouri. Această zi ne amintește tuturor de momentele inocente și frumoase din copilarie, teleportându-ne în trecut pentru a trăi din nou acele sentimente minunate de copil. Nu există limite de vârstă, pentru a sărbători Ziua Copilului. Fiecare din noi are dreptul să rămână copil în sufletul său. Această zi ne oferă posibilitatea de a uita toate grijile  și de a ne reaminti de cea mai frumoasă perioadă a vieții – copilăria!

La mulți ani de Ziua Copilului!

Read More

În cea mai nouă ediție a Revistei Mobila, la rubrica atenția este pe Antares Romania! Am discutat despre mai multe subiecte, inclusiv cele mai mari realizări, impactul pandemiei cât și despre planurile pentru anii următori! Citiți mai departe pentru articolul întreg. 

Antares Romania - Revista Mobila

Read More

O sală de așteptare sau chiar și cea de conferință este unul dintre primele puncte de întâlnire al clientului, potențialului angajat sau unui posibil partener cu compania respectivă. Atunci când vine vorba de designul interior ale acestor spații, vă sfătuim să alegeți cu atenție mobilierul, formele și culorile, în așa fel încât să fie în armonie cu ceea ce reprezintă brand-ul. Astfel, garantat impresionați vizitatorul care v-a pleca cu o primă impresie bună și cu o experiență plăcută. 

Top 10 scaune vizitator și conferință

Read More
09.03.2021 10:47 By Alexandra SZ top 10, scaune, vizitator, conferință, Comments Informativ, Scaune,

Șederea activă are numeroase beneficii de care avem tendința de a uita în favoarea unui scaun de birou foarte confortabil și atractiv. Acest lucru (după speranțele noastre) se oprește acum, deoarece vă prezentăm soluția noastră pentru această problemă mondială. Continuați să citiți mai departe pentru a afla mai multe informații despre acest produs nou și beneficiile acestuia!

Scaun Activ LEO

Read More

Stimați parteneri, 

Sărbătorile de iarnă se apropie, se apropie și sfârșitul de an, de aceea vă informăm că în perioada 24.12.2020 - 04.01.2021 noi, Antares România vom merge în vacanță.

Ultima zi în care efectuăm livrări anul acesta este 23.12.2020, dar reluăm activitatea din data de 04.01.2021.

Vă mulțumim pentru colaborarea din 2020 și vă dorim Sărbători Fericite!

- Echipa Antares România

Sărbători fericite!

Read More
18.12.2020 10:40 By Alexandra SZ program, sarbatori, Comments Informativ,

În fiecare an, la începutul decembriei, Pantone își lansează culoarea oficială a anului următor. O tradiție de cel puțin 20 de ani care are un rol decisiv în tot ceea ce înseamnă design interior, design grafic dar și fashion. Pentru 2021 au selectat DOUĂ culori: Ultimate Gray și Illuminating, ceea ce au făcut doar o singură dată, în istoria Color of the year.

Culoarea anului 2021

Read More

Catalogul Antares Selection este unul foarte special pentru noi. Nu numai că conține produse noi pe lângă cunoscutele clasice dar este primul catalog Antares făcut din hârtie reciclată! Tocmai de aceea, în acest articol dorim să discutăm despre importanța reciclării în zilele curente și despre câteva fapte interesante despre reciclarea hârtiei.

Catalog Selection by Antares

Read More
02.12.2020 11:36 By Alexandra SZ reciclare, hartie, catalog, scaune, Comments Informativ, Cultură,

Fie că elevii încep acest an școlar tradițional sau își continuă studiile de la distanță, prin intermediul platformelor online, există niște elemente esențiale pe care este recomandabil să le dețină pentru a se descurca bine cu studiile în această perioadă neobișnuită.

Back to school

Read More

Fiecare dintre noi, câteodată, avem nevoie de o schimbare pentru a ieși din rutina zilnică. Acesta nu este diferit nici în viața profesională, unii își schimbă locul de muncă pentru a încerca ceva nou, în timp ce alții se mulțumesc cu schimbări referitoare la amenajarea biroului. Noi, acum suntem aici ca să vă oferim niște sfaturi legate de varianta cea din urmă!

Amenajare birou modern

Read More

Menținerea unui mediu sănătos și igienic nu a fost niciodată mai important! Pe lângă dezinfectarea suprafețelor cu nivel de atingere ridicată și igienizare există o metodă mai sigură de a preveni răspândirea bacteriilor, acesta fiind amenajarea spațiilor mult prea frecventate cu scaune și fotolii tapițate cu materiale antimicrobiale!

Țesături pentru sectorul sanitar

Read More

Termenul "office landscape" referă la un concept de design interior și are scopul de a crea un interior cu aspect plăcut din punct de vedere estetic. Practic acesta înseamnă amplasarea mobilierelor și plantelor, utilizarea luminei naturale și lucrărilor de artă într-un mod creativ pentru a face mediul cât mai productiv și plăcut.

Office landscape

Read More
18.06.2020 09:53 By Alexandra SZ office landscape, open office, cultura, , Comments Informativ, Cultură,

Cu siguranță v-ați întâlnit cu acel fenomen, când zgomotul fundal în birou, atunci era cel mai mare când voi trebuia să lucrați la ceva important. În acele momentele nu ați doriți nimic altceva doar să aveți posibilitatea să vă mutați la un loc mai retras și să vă terminați sarcina în liniște. În cazurile acestea vă poate ajuta silent booth-ul, cabina conceput special pentru a face spațiul comun puțin mai personal!

Meavo silent booth

Read More
11.06.2020 12:29 By Alexandra SZ silent booth, privacy, birou, scaune, Comments Informativ,

Un scaun de birou confortabil poate reduce stresul, ajută la menținerea productivității și duce la o stare de minte pozitivă. Pe piață există foarte multe modele ergonomice care au dovedit excelența în performanță și care vă pot satisface nevoile emergente. Tocmai de aceea astăzi, v-am adus o lista, cu modele de scaune ergonomice de succes, care vă pot ilumina starea și în zilele întunecate!

Top 10 scaune de birou

Read More

Găsirea unui scaun de birou care să corespunde tuturor nevoilor personale este destul de greu, să nici nu mai vorbim despre alegerea tipului de material a acestuia. Începând de la mesh, prin diferite materiale textile, până la piele avem foarte multe opțiuni la dispoziție. Dar oare care ne potrivește cel mai bine? 

Material textil

Read More
02.06.2020 14:24 By Alexandra SZ materiale, stofe, textile, piele, mesh, Comments Informativ, Scaune,

Obiceiurile sănătoase sunt dezvoltate în copilărie, spun experții. Încercăm să ne învățăm copiii să facă mișcare, le zicem că legumele sunt gustoase și să bea cât mai multă apă. Tocmai de aceea, considerăm că este important să-i învățăm cum să stea și să folosească corect scaunul de birou!

Scaune birou copii

Read More

Culorile diferite crează diferite stări de spirit, nu numai în casa dvs dar și la birou. Ele comunică sentimente diverse, cum ar fi entuziasm, pasiune, agitație sau liniște. Odată înțelegând teoria culorilor în designul interior puteți crea dispoziția potrivită care o să vă ajute să rămâneți mereu productiv!

Psihologia culorilor

Read More

Una dintre consecințele evoluției tehnologice este faptul că omul modern petrece foarte mult timp așezat, iar acest lucu trebuie să se schimbe. Cunoaștem și am auzit de nenumărate ori fraza “încearcă să stai mai puțin și mișcăte-te mai mult” dar  schimbările sunt greu de acceptat. Sfatul nostru este să găsiți scaunul potrivit care vă poate ajuta să obțineți un stil de viață activ chiar de lângă propriul birou!

Beneficiile sederii active

Read More
31.03.2020 14:45 By Alexandra SZ sedere activa, taburet, scaune, dinky, Comments Scaune, Sănătate,

Oare v-ați imaginat vreoadată cum ar arăta scaunul de birou perfect pentru voi? Care sunt dotările fară care nu l-ați folosi ? Gândiți-vă, iar noi întretimp vă prezentăm un produs relativ nou din porfoliul nostru, care după speranțele noastre se va potrivi cu închipuirea voastră.

Confortabil la birou

Read More

scaune fabricate in Romania

Mulți dintre noi ne petrecem cea mai mare parte din ziua de muncă stând pe un scaun de birou, sau în perioada aceasta pe un scaun de bucătărie. Scaunul de birou nu este o simplă piesă de mobilier, este o unealtă care îți influențează eficența, creativitatea și chiar sănătatea.

#stămacasa #homeoffice #recomandarea medicului #scaune #productivitate

Read More

#stauacasa #spațiuldeacasa #homeoffice.

Transformarea este o componentă esențială a unei persoane sau a unui grup doritor de dezvoltare. Multe obiceiuri întipărite de sute de ani, structuri cognitive neschimbate, perspective ”noi”, dar vechi ne ocupă cel mai mult timp, fără să observăm că alergăm, uneori după altceva decât valorile noastre. Poate este timpul pentru o reevaluare a priorităților. Unele dintre transformări vor fi forțate, altele vor fi acceptate și susținute voluntar sau anticipativ.

Stau acasa home office scaune

Read More

Ați achiziționat un scaun by Antares sau sunteți pe cale? Înseamnă că acest articol este perfect pentru dvs.! Unul dintre cele mai importante lucruri ca și proprietarul unui scaun, de orice fel, este să știți cum să aveți grijă de el. În următoarele rânduri vom prezenta cum să întrețineți sau să curățați tapițeria scaunului în mod corect. 

Instrucțiuni de întreținere

Read More

Vertigo este un scaun de birou ergonomic, rotativ destinat pentru birouri și săli de conferință. Un scaun care ajută la menținerea productivității și cu care munca de birou devine mai confortabil. Datorită designului sofisticat și ergonomic puteți uita de durerile de gât și de spate! În același timp, această caracteristică îl face integrabil în orice spațiu de birou, astfel fiind perfect și pentru organizații mari dar și pentru cei care vor un scaun ergonomic, comod și accesibil în casa lor. 

Scaun Vertigo

Read More

Secolul al XX-lea însemna perioada cea mai importantă pentru scaunele moderne. Arhitecții au avut ocazia să profite de inovațiile tehnologice și de accesibilitatea mai simplă a maselor pentru a-și aduce proiectele în viață. Singura limită era doar creativitatea lor. La fel ca operele de artă și scaunele au propria lor poveste și acestea uneori sunt mult mai surprinzătoare decât ați putea crede.

Scaune celebre

Read More

Toată lumea își dorește un spațiu la locul de muncă, care să arate plăcut dar să și ofere confortul necesar. Aceste dorințe se pot îndeplini cu scaunul Project Enjoy, care oferă confort deosebit beneficiarului. 

Enjoy Project

Read More

O piesă de mobilier poate să fie la fel de memorabilă ca și protagonistul sau antigonistul unui film. Suntem siguri că fiecare dintre noi putem să ne gândim măcar la o singură piesă dintr-un film sau serial care ne-a rămas în memorie. Cu această postare începem o nouă serie, dedicată scaunelor celebre și cu ce altceva ar putea să începem dacă nu cu scaune iconice, întâlnite în filme!

Breakfast at Tiffany's

Read More
05.02.2020 13:25 By Alexandra SZ scune, filme, scaune celebre, Comments Informativ, Scaune, Cultură,

Limbajul trupului este strâns legat cu postură. Felul în care vă mișcați afectează modul în care vă văd alții dar și dispoziția voastră. Dar oare știați că poziția în care stați chiar poate să vă influențeze gândurile?

cum iti este afectata dispozitia in functie de cum stai

Read More

Chiar dacă dorim sau nu, trebuie să recunoaștem că ne petrecem cea mai mare parte a zilei stând la un birou, acasă pe canapea în fața televizorului sau într-un fotoliu comod cu laptopul în brațe lucrând la un proiect. Nu prea acordăm mare atenție poziției în care stăm doar atunci când începem să simțim ceva disconfort. Nu facem deloc corect acest lucru și nu doar din ceea ce privește sănătatea. Psihologii și experții în limbajul corpului spun că poziția în care stăm, dezvăluie mult despre personalitatea noastră. Informativ, vă prezentăm câteva poziții de ședere împreună cu semnificațiile lor.

Postura

Read More
20.01.2020 13:58 By Alexandra SZ limbajul corpului, sanatate, postura, Comments Informativ, Sănătate,

Sunteți pasionați de jocurile video dar vă confrunați cu problema de a găsi cea mai confortabilă poziție în timp ce jucați? Soluția este simplă, actualizați scaunul curent cu unul din colecția Ergohuman. Îmbunătățiți-vă sesiunea de joc cu acest scaun ergonomic plin de calități!

ergohuman gaming chair

Read More