Product was successfully added to your shopping cart.
Noutăți de la Antares! 
Suntem încântați să vă anunțăm că la Antares facem un salt uriaș către economie circulară odată cu introducerea poliuretanului certificat post-consumer în scaunele noastre de birou!  Acest pas reprezintă o bornă semnificativă, deoarece adoptăm practici prietenoase cu mediul pentru a-și reduce amprenta ecologică la fabricarea produselor de mobilier cum ar fi scaune și canapele.
eco-label-scaune
Read More
28.11.2023 10:01 By scaune scaune green label; eco label;, Comments Informativ Scaune Presa

ANTARES ROMANIA SRL cu sediul în Municipiul Cluj- Napoca, Piața 1 Mai, nr.4-5, Cluj, anunţă finalizarea proiectului cu titlul ”MyTESLA – dezvoltare scaune inteligenteîncepând cu data de 29.12.2022. Proiectul s-a implementat în baza contractului de acordare a sprijinului financiar NR.9/29.12.2022 încheiat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Administrator al schemei de ajutor de stat/ minimis.

Read More
02.11.2023 11:36 By scaune scaune Comments Informativ Comunicate de Presă Presa

ANTARES ROMANIA SRL cu sediul în Municipiul Cluj- Napoca, Piața 1 Mai, nr.4-5, Cluj, anunţă începerea proiectului cu titlul ” MyTESLA – dezvoltare scaune inteligente, începând cu data de 29.12.2022. Proiectul se implementează în baza contractului de acordare a sprijinului financiar NR.9/29.12.2022 încheiat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Administrator al schemei de ajutor de stat/ minimis.

Read More
09.01.2023 11:29 By scaune scaune Comments Informativ Comunicate de Presă Presa

Warhouse Gaming Chairs SRL

Compania WarHouse Gaming SRL a fost înființată în 2018 de un grup de prieteni, iubitori de jocuri pe calculator și în special profesioniști care lucrează în domeniul producției și designului de mobilier pentru scaune. Suntem o companie tanara condusa de tineri cu experienta si cunostinte in domeniul ergonomiei si utilizarea unui scaun de birou corect si într-un mod sanatos.

scaune gaming Antares

Read More
19.01.2022 11:53 By scaune scaune Comments Informativ Scaune Presa

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania (TCIC), ediția a șesea, a avut loc la CREIC - Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative în perioada 16-18 iulie, un eveniment susținut de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord. TCIC (Transylvanian Clusters International Conference) asigură operatorilor economici locali acces la tehnologii, tendințe și studii actuale din diferite industrii, creând o oportunitate excepțională de networking, tema acestei ediții fiind Future Skills for Industry!

TCIC 2021

Read More

În cea mai nouă ediție a Revistei Mobila, la rubrica atenția este pe Antares Romania! Am discutat despre mai multe subiecte, inclusiv cele mai mari realizări, impactul pandemiei cât și despre planurile pentru anii următori! Citiți mai departe pentru articolul întreg. 

Antares Romania - Revista Mobila

Read More

Cea mai recentă familie de produse ANTARES: birouri reglabile.
Noile birouri reglabile se adaptează cu ușurință și precis la înălțimea dorită.

birouri reglabile Antares

Read More

scaun de birou Vision Antares

Vision este noul scaun din Colecția Antares Internațional, acesta dispune de design minimalist, este extrem de confortabil și tapițat cu mesh de calitate. Garanția pentru acest scaun ergonomic este de 5 ani de zile.

Descoperă mai multe:

- Mecanism sincron - complet integrat în design

- Mesh de calitate - lasă pielea să respire

- designul său fin și imaginativ este ideal pentru biroul de acasă, dar îndeplinește, de asemenea, cerințele de utilizare din orice spațiu de birou, indiferent dacă este vorba de sala de conferințe sau nu

- reglarea automată a contragreutății

- bineînțeles, 5 ani garanție

Read More

scaun de birou inteligent

Cluj, Romania –Antares Romania împreună cu Cluster Mobilier Transilvan au realizat primul scaun de birou inteligent din Romania: #MyTesla. Scaunul își propune să corecteze postura utilizatorului pe scaun prin notificarea acestuia cu ajutorul unei aplicații care poate fi rulată de pe mobil sau calculator. Primele prototipuri au fost prezentate și testate de către publicul larg cu ocazia Târgului Internațional de Mobilă BIFE – SIM 2019 (12-15 septembrie, București) și la Conferința Internaționala a Clusterelor TCIC 2019 (18-20 septembrie, Cluj).

Read More

The DevTalks Experience @Cluj

DevTalks Cluj-Napoca is happening once a year and it brings a full day, in the middle of May, of content and connects every business everywhere through the IT Community thus connecting the developers across the world to share their experience with one another.

DevTalks Cluj Scaune Antares

Read More
22.05.2019 12:31 By scaune scaune Comments Informativ Scaune Comunicate de Presă Presa

Scaunele de Clasă ”Active School”

Concepute în primul rând pentru a lucra în echipă. Confortabile. Ergonomice. Rezistente.

Atunci când procesul de învățare este realizat într-un mod plăcut, rezultatele sunt net superioare.

După o analiză mai atentă, profesorii împreună cu designerii, au învățat cum să răspundă acestei provocări: de a transforma mediul de lucru existent al elevilor, cunoscutele săli de clase plictisitoare, în spații dinamice, mai prietenoase și mai inspirate.  

scaune elev de clasa active school

Read More

Strategii de implicare si motivare a echipei, Cluj-Napoca

Clubul antreprinzatorului Roman

 

Despre leadership și motivarea echipei le-a transmis ieri, la Cluj-Napoca, Magnoliu Stan, celor prezenți la seminar. Participanții au aflat cum să atribuie eficient sarcinile de lucru în cadrul echipei și cum să întocmească un plan privind motivarea membrilor echipei.

Confortul la ClujHub a fost asigurat de scaunele Antares

 

#cluj #romania #creativitate #provocare #bucuresti #antares #comfort #scaune #scaun  #officechairs #merita #madeincluj #leadership #seminar 

Read More

Laborator pentru arhitecți și designeri

Abilitatea de a experimenta scaunele de birou fabricate, utilizate și expuse într-un singur loc dă naștere unei experiențe unice, dar implică și nevoia de a face anumite compromisuri, de exemplu vizibilitatea și locația cliențiilor. Acesta a fost motivul pentru care ne-am hotărât să deschidem, pe lângă locația din Cluj Napoca, noul showroom de scaune din București.

Scaune de birou Bucuresti

Read More

Vă mulțumim pentru vizita la standul ”scaune.ro” din cadrul Expoziției de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2018 (12-16 septembrie 2018).

La standul scaune.ro

Suntem cu adevărat încântați de numărul mare de vizitatori la stand-ul Antares, de interesul exprimat față produsele noastre și pentru timpul alocat să ne vizitați. A fost o mare plăcere să vă întâlnim și să împărtășim opinii despre produsele noastre și despre posibilitățile de a ne dezvolta afacerile mai departe.

Read More
17.09.2018 11:46 By scaune scaune Comments Informativ Scaune Comunicate de Presă Presa

Atenția noastră nu se limitează doar la forma sau la funcția unui scaun. Atenția noastră depășește obiectele ”tangibile”, își propune să creeze un mediu care reflectă compania, brandul, viziunea sau ambiția dumneavoastră.

Suntem conștienți că un scaun contribuie la satisfacția angajatului la locul de muncă și îi oferă un sentiment de bunăstare. Este vorba despre modul în care estetica influențează mediul de lucru sau de acasă.

scaune ergonomice la targ bucuresti

Credem în puterea unui design bun, reușit care atrage și crește nivelul creativității. Credem în capacitatea sa de încuraja spiritul de echipă și de a încuraja oamenii să se simtă mai fericiți, chiar la locul lor din birou.

Read More

Office Chairs made in Cluj - Romania

Are you sitting comfortably? If not, check out Antares' ergonomic chair designs

Read More