Product was successfully added to your shopping cart.

Antares România: stil.eleganță.pasiune.

Antares este specialist în scaune. Desigur că știe exact cum ar trebui să arate un scaun, și chiar mai mult de atât: știe cum trebuie să te facă să te simți. Și nu e nicio filozofie aici: un scaun trebuie să te facă să te simți în largul tău. Să poți rămâne relaxat în timp ce muncești, să poți sta confortabil dacă ești într-o sală de așteptare, să îți ofere suport dacă ești nevoit să petreci mult timp așezat, pe scurt- să nu te distragă de la ceea ce ai de facut.


Antares știe că scaunul își face bine treaba atunci când poate trece neobservat.

Când poți asculta concertul fără să fii nevoit să te foiești ca să te dezmorțești, când te poți mișca nestingherit în timp ce faci multitasking, când orele trec fără să îți dai seama în timp ce citești o carte sau când poți petrece un răstimp fără să te enervezi, pe măsură ce îți aștepți rândul.

Mai mult, Antares știe cum să fie de ajutor: printr-un design ergonomic, oferă suport coloanei dacă faci mișcări și gesturi repetitive și îți stă la dispoziție atunci când ai nevoie să îți încarci de urgență telefonul sau laptopul. Scaune inteligente? Noi le spunem simplu, scaune Antares. 


Suntem producători

Suntem o fabrică de scaune cu standarde de înaltă calitate și personal calificat, de aceea putem oferi partenerilor noștri produse și servicii personalizate conform cerințelor solicitate. Produsele noastre sunt fabricate prin coordonarea departamentelor interne care urmăresc cu pasiune toate procesele de producție, de la selectarea atentă a materiilor prime la atenția acordată tapițării, până la ambalarea manuală a fiercărui produs Antares.

Produsele noastre

Ambiția și entuziasmul echipei Antares ne inspiră în fiecare zi la soluții inovatoare și originale materializându-se prin naștere a nenumărate modele de scaune și canapele care alcătuiesc gama de produse. Aplicăm produselor noastre cele mai importante principii ale ergonomiei, repectând mediul înconjurător, prin utilizarea materialelor ecologice cu impact redus asupra mediului și respectarea celor mai stricte norme pentru siguranța utilizatorilor. Scopul echipei din spatele siglei Antares este de a crea produse extrem de confortabile, tehnologice, moderne și sigure în conformitate cu cerințele utilizatorilor.

Certificări

Calitatea scaunelor Antares și a procedurilor de prelucrare a companiei este garantată de mai multe certificări, care sunt periodic verificate și reînnoite. În primul rând certificarea pentru managementul calității ISO 9001:2008 și certificarea pentru Mediu: 14001: 2004, dar și conformitatea produselor Antares cu standardele europene EN1335.


Valori:

Scaune de birou Cluj
Scaune de birou Cluj
Scaune de birou Cluj
Scaune de birou Cluj

Antares în Europa (Antares Internațional):

O afacere de familie născută cu 25 de ani în urmă.
Antares crede în relații de durată cu partenerii, clienții, angajații, arhitecții și designerii, precum și în produse durabile. În prezent, grupul Antares este unul dintre cei mai mari producători de scaune de birou din Europa Centrală și de Est. La început, și-a desfășurat activitatea ca și distribuitor de scaune pentru birou. Datorită situației favorabile de pe piață, în 1993, compania și-a dezvoltat și segmentul de producție. În perioada 1995 – 2001, pe lângă export orientat spre piețele vest-europene, compania mamă a înființat filiale în Slovacia, Ungaria, România și Bulgaria. În decurs de câțiva ani, filialele Antares, au reușit să câștige o parte semnificativă din piețele din Europa Centrală și de Est.

Antares Fabrica Scaune de Birou Remetea

International Group

An înfințare: 1992.
Filiale în: Cehia(1992), Ungaria(1995), Slovacia(1995), România (1998), Bulgaria(2001), Serbia(2008).
Spații de producție (fabrici): Cehia (2), Ungaria, România (2), Serbia, Bulgaria.


Momentan, grupul numără peste 300 de angajați, cinci fabrici de producție și echipe de vânzări în șapte țări europene. Scaunele Antares sunt exportate în alte treizeci de țări. Producția anuală depășește 1,2 milioane de scaune, cu o cifră de afaceri totală de peste 34 de milioane de euro.

Antares Intaernational Chair Factory

Antares in Europa:

Antares Cehia: https://www.antares.cz/ 

Antares Ungaria: https://www.antares.hu/ 

Antares Bulgaria: https://antares-bg.net/ 

Antares Serbia: http://www.antares-stolice.com/