Cea mai recentă familie de produse ANTARES: birouri reglabile. 
Noile birouri reglabile se adaptează cu ușurință și precis la înălțimea dorită.

birouri reglabile Antares

Un mod ușor de a rămâne activ la birou!

Zeci, poate chiar sute de ore anual pe scaunul din birou, în aceași poziție sedentară zi de zi.
Oare, nu ar fi mai indicat să alternezi poziția de lucru (în picioare - pe scaun) ?

Masa birou reglabila Antares

Tastăm, vorbim la telefon, calculăm, analizăm, toate acestea în timp ce suntem așezați pe scaunul nostru confortabil. Toată viața petrecem așezați până la 40,000 de mii de ore și uneori ne întrebăm de ce apar durerile de spate? Cea mai mare parte a acestor afecțiuni ar putea fi prevenite cu ajutorul câtorva acțiuni simple, cum ar fi folosirea unui birou reglabil la locul de muncă. 

Pentru cine și de ce?

Mesele de birou reglabile sunt ideale pentru companiile care acordă atenție deosebită ergonomiei și stării de sănătate a propriilor angajați. Este necesar să creăm medii de lucru care promovează și activitatea fizică la locul de muncă. Statul pe scaun perioade lungi de timp poate provoca și agrava multe probleme de sănătate, inclusiv tensiuni musculare, dureri de spate și de gât.

Poziția inadecvată de lucru poate duce la performanțe reduse, oboseală, concentrare slabă, mai puțină motivație sau productivitate.

Masa Reglabila de birou

Mesele reglabile de birou Antares se adaptează cu ușurință și precis la înălțimea dorită, oferă posibilitatea să lucrezi așezat, în picioare sau să alternezi aceste poziții. Sunt ideale pentru spațiile de birou ”open plan” sau persoanelor care își schimbă poziția spontan și frecvent. În timp ce alternăm aceste două poziții, tensiunea de pe coloană este redusă, mișcarea activează și promovează fluxul sanguin. 

Descoperă mai mult despre birourile reglabile aici: https://scaune.ro/produse/mese-reglabile.html

Descarcă prezentarea colecției aici