O sală de așteptare sau chiar și cea de conferință este unul dintre primele puncte de întâlnire al clientului, potențialului angajat sau unui posibil partener cu compania respectivă. Atunci când vine vorba de designul interior ale acestor spații, vă sfătuim să alegeți cu atenție mobilierul, formele și culorile, în așa fel încât să fie în armonie cu ceea ce reprezintă brand-ul. Astfel, garantat impresionați vizitatorul care v-a pleca cu o primă impresie bună și cu o experiență plăcută. 

Top 10 scaune vizitator și conferință

În prima parte a seriei Scaune top by Antares v-am prezentat 10 scaune ergonomice de succes care mereu vor fi o alegere bună! În cazul în care nu ați citit articolul dar sunteți în căutarea unui scaun de birou de calitate, postarea o găsiți aici.

Acum, continuăm seria cu partea a doua: Top 10 scaune vizitator și conferință by Antares, pentru că dorim să ne asigurăm că petreceți timpul de așteptare și ședințele în cel mai mare confort!  

1. Ergosit

Scaun Ergosit

Scaunul de conferință/vizitator ErgoSit, are un spătar din plasă, curbat cu susținere dinamică, care îl face ideal pentru sesiuni lungi de ședință, conferință sau seminar. Datorită rolelor, ErgoSit este foarte ușor de mutat de la un loc la altul, tocmai de aceea ajută și la formarea ușoară a grupurilor în timpul unui seminar. Șezutul scaunului este tapițat cu stofă neagră, este rabatabil și suprapozabil astfel ocupând mai puțin loc la depozitare. Un scaun de conferință cu adevărat elegant și confortabil! 

2. Xilla

Scaun Xilla

Famila de produse Xilla este alcătuită din 4 produse care se pot încorpora ușor în orice sală de conferință. Cadrul scaunului, negru sau crom, permite suprapozabilitatea și ambele se pot găsi cu sau fără brațe. Spătarul este din polipropilenă iar șezutul se poate tapița cu materiale textile, eco piele sau eco lână. Pentru cei care vor să accesorizeze scaunul, vă putem oferi câteva accesorii extra, cum ar fi: conexiuni, pentru a a transforma mai multe scaune într-o băncuță dar puteți opta lângă un șezut rabatabil ori un spătar tapițat.

3. Magix

Scaun Magix

Iată o nouă familie de produse, ale cărei piese sunt la fel de confortabile și integrabile în orice spațiu. Magix Visitor, -High și -Mesh sunt create pentru vizitatori! Spătarul și șezutul scaunelor sunt tapițate, dar materialul și culoarea pot fi alese. Scaunul Magix Mesh este singurul care are un spătar din plasă pe lângă șezutul tapițat dar și în acest caz culoarea materialului se poate personaliza după gustul personal. Cea mai mare diferență dintre produsele familiei de scaune este tipul cadrului: de tip sanie sau cu patru picioare. O calitate a scaunelor Magix este suprapozabilitatea. Celor pasionați de formele scaunului Magix, avem o veste bună: există două variante pe rotile: Ergo și Fly, ideale pentru colaborare și munca în echipă.

4. Meeting

Scaun Meeting

Ne face plăcere să vă prezintăm o altă familie de produse versatilă: Meeting. Aceste este compusă din 4 scaune, perfecte pentru orice sală de conferință sau de training. Meeting vă poate oferi tot ce doriți: cadru cu 4 picioare sau de tip sanie, în diverse culori: alb, negru și crom, varianta cu sau fără brațe, spătar și șezut din polipropilnă sau tapițate cu diverse materiale textile iar pentru o experiență și mai plăcută puteți accesoriza scanul cu măsuță care va face luarea notițelor la un seminar mai ușor. O caracteristică importantă al lui Meeting este suprapozabilitatea, ceea ce ușurează depozitarea scaunelor. Căruciorul este deasemenea un accesoriu care la fel ajută la depozitare, cu utiliziarea căruia puteți suprapune până la 40 de scaune.

5. Wind

Scaun Wind

Familia de produse Wind conține 4 variante cu adevarat deosebite! - acestea fiind: Cross, Style, Wood și Visitor. Fiecare dintre fotoliile Wind îmbină forma unui fotolii și al unui scaun, creând un loc de șezut foarte confortabil. Perna șezutului și a spătarului este din poliuretan injectat care are caracteristica de a fi nedeformabilă în timp. Fotoliul de asemenea se poate tapița cu mai mulțe materiale textile și se poate alege din două tipuri de cadru: cromat sau lemn, ambele acordând o picătură de eleganță produsului.                                        

6. Sabina

Scaun Sabina

Sabina este un fotoliu clasic care oferă un aspect elegant fiecărei spațiu de aștepare sau zonă de recepție și de asemenea este fabricat în România, Cluj-Napoca! Atmosfera primitoare a unei firme poate să crească atunci când încăperea respectivă este dotată cu fotolii comfortabile, plăcute la atingere și cu design modern. Sabina poate să fie tapițat cu mai multe tipuri de materiale textile, piele sau eco piele după gustul personal! Dacă doriți un aspect uniform, fotoliile Sabina se pot accesoriza cu măsuță, astfel trasformându-le în fotolii ideale pentru sală de cursuri sau de conferință. 

7. Aoki

Scaun Aoki

Scaunele Aoki Visitor, fabricate în Cluj-Napoca, România sunt confortabile, colorate și ușor integrabile în orice fel de sală de așteptare! Scaunele sunt personalizabile datorită scoicii scaunului din polipropilenă, care este disponibilă în 8 variante de culori (alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde, gri) și este rezistentă la șocuri, o caracteristică importantă pentru scaunele care vor fi folosite cu uz intens. Să nu uităm nici de cele două variante de cadru în care Aoki se poate găsi:  cadru fix cu 4 picioare, tip sanie

8. Cover

Scaun Cover

Scaunul Cover este un scaun fix, elegant și oferă confort de nivel înalt datorită formelor organice ale scoicii scaunului cu brațe integrate. Cusutura deosebită și culorile materialului textil cu care poate fi tapițat, îl transformă pe Cover într-un scaun perfect integrabil în diferite saloane sau showroom-uri pentru a obține o atmosferă clasică. Scaunul are trei tipuri de cadre din care două sunt fixe: cea de lemn și cea metalic cu finisaj lemn și unul ergonomic cu role. Scaunele pot fi tapițate cu material textil: turcoaz, albastru și negru sau pe eco piele: negru și maro. Scaunele fixe Cover sunt ușor integrabile în zone de recepție iar varianta cea ergonomică este ideală pentru cursuri de training. 

9. Filo

Scaun Filo

Scaunele Filo sunt rezistente, durabile și ideale pentru utilizare excesivă în locurile des frecventate, cum ar fi o sală de așteptare sau conferință. Dispune de un cadru rezistent din țeavă de oțel vopsit în câmp electrostatic, pentru un plus de culoare, confort sau stil, puteți alege din mai multe tipuri de materiale textile și numeroase nuanțe pentru tapițarea șezutului și spătarului. Datorită formei ergonomice al scaunului acesta oferă confortul necesar pentru sesiunile lungi de seminar sau de așteptare. 

10. Taurus

Scaun Taurus

Nu există nimeni care să nu cunoască acest scaun de vizitator clasic care chiar este fabricat în România, mai precis în Cluj-Napoca. Scaunuele Taurus sunt suprapozabile și personalizabile, sunt două tipuri de cadru: negru și cromat, pentru tapițare se poate alege din mai multe materiale textile, piele și eco piele, pentru cei care aerisirea pielii este importantă, familia de produse Taurus dispune și de un scaun cu spătar din plasă. Totodată se poate găsi și varianta din polipropilenă ori chiar lemn, pentru cei care vor un scaun puțin mai ușor de întreținut. Deasemenea se poate alege și din numeroase accesorii cum ar fi măsuța rabatabilă sau brațele detașabile. O altă frumuesețe ale familiei de produse Taurus este că dispune și de o băncuță de mai multe locuri, dacă credeți că spațiul de aștepatare din incinta dvs are nevoie de un astfel de produs, să știți că treaba se poate rezolva! 

+1. Ovidio

Scaun Ovidio

O bijuterie concepută pentru spațiile de conferință! Un scaun rotativ, cu design modern și minimalist care se poate găsi în două variante: White și Black. Datorită formei ergonomice a spătarului și al șezutului tapițate cu mesh de înaltă calitate, Ovidio oferă o susținere corectă și un confort de nivel înalt. Agilitatea și caracteristicile sale funcționale îl transformă pe Ovidio în scaunul ideal pentru studiouri, ateliere de arhitectură, showroom-uri sau pentru spații de conferință.

Câteodată este chiar greu să facem diferența între scaunele vizitator și cele de conferință, acestea având multe calități similare. Avantajul acestor famili de produse este faptul că puteți alege din mai multe variante al unui singur scaun care corespunde spațiilor diferite din birou: sala de așteptare, zona de recepție sau sala de conferință. În așa fel veți avea un design interior uniform și plăcut

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!