Product was successfully added to your shopping cart.

Antares România: BucureștiClujRemetea

Casa scaunelor noastre.

Una este în București, Baneasa Offices, str. Pechea, nr.32-36, sector 1, sector 6, luna în Cluj Napoca, în piața 1 Mai nr. 4-5 și una la Remetea în jud. Harghita. Aici, scaunele Antares pot fi observate, admirate, alese, testate, comandate.Cluj

Situat în incinta Clujana, showroom-ul  – un spațiu în care elemente din trecut, ca mașinăriile de prelucrare a pielii, sunt o dovadă vie a  faptului că in execuția unui produs, mașinăriile sunt aceleași, dar cu avansarea tehnologiei: funcțiile lor,  metodele, mijloacele de realizare și tehnicile se dezvoltă. Iubim creativitatea și inovațiile, fără a sacrifica formele clasice dovedite de-a lungul timpului.


Showroom Fabrica de Scaune Ergonomice Cluj Antares

Ajuns înauntru  ai la dispoziție o gamă completă de scaune și fotolii de birou – modele - care încununează munca colectivă realizată cu succes în fiecare departament. Înainte de a achiziționa un anume produs, beneficiezi de o consultanță, după care poți sa testezi fiecare funcție a scaunului, astfel incat sa te declari convins de beneficiile fiecăruia. Condiții de: achiziționare, garanție/postgaranție, informații legate de montaj, livrare, iți sunt clarificate pe deplin.


Showroom Fabrica de Scaune Ergonomice Cluj Antares


Showroom Fabrica de Scaune Ergonomice Cluj Antares

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Scaune.ro