Product was successfully added to your shopping cart.

Antares România: BucureștiClujRemetea

Casa scaunelor noastre.

Una este în București, Baneasa Offices, str. Pechea, nr.32-36, sector 1, sector 6, luna în Cluj Napoca, în piața 1 Mai nr. 4-5 și una la Remetea în jud. Harghita. Aici, scaunele Antares pot fi observate, admirate, alese, testate, comandate.Cluj

Situat în incinta Clujana, showroom-ul  – un spațiu în care elemente din trecut, ca mașinăriile de prelucrare a pielii, sunt o dovadă vie a  faptului că in execuția unui produs, mașinăriile sunt aceleași, dar cu avansarea tehnologiei: funcțiile lor,  metodele, mijloacele de realizare și tehnicile se dezvoltă. Iubim creativitatea și inovațiile, fără a sacrifica formele clasice dovedite de-a lungul timpului.


Showroom Fabrica de Scaune Ergonomice Cluj Antares

Ajuns înauntru  ai la dispoziție o gamă completă de scaune și fotolii de birou – modele - care încununează munca colectivă realizată cu succes în fiecare departament. Înainte de a achiziționa un anume produs, beneficiezi de o consultanță, după care poți sa testezi fiecare funcție a scaunului, astfel incat sa te declari convins de beneficiile fiecăruia. Condiții de: achiziționare, garanție/postgaranție, informații legate de montaj, livrare, iți sunt clarificate pe deplin.


Showroom Fabrica de Scaune Ergonomice Cluj Antares


Showroom Fabrica de Scaune Ergonomice Cluj Antares

Showroom Scaune București

Noul Showroom Antares din București

Antares este prezentă pe piața din România de mai bine de 20 de ani. Din Noiembrie 2018, vă așteptăm cu plăcere în noul Showroom de scaune din București. Aici, puteți experimenta și testa scaunele produse cu pasiune la Cluj. Noul Showroom a fost proiectat să reflecte mediile de lucru reale și să sugereze modul în care pot fi utilizate scaunele împreună cu beneficiile pe care acestea le implică.

Showroom de scaune pentru birou și spații publice

Noul showroom Antares este situat în București la doar 5 minute de unul dintre cele mai emplematice monumente din București - Arcul de Triumf sau statuia lui Constantin Brâncuși. Aici aveți posibilitatea să testați cele mai confortabile scaune de birou fabricate în România personalizabile cu cele mai interesante și colorate materiale textile sau piele naturală.

Laborator pentru arhitecți și designeri

Atunci când am proiectat noul showroom de scaune din București, ne-am propus să lansăm un ”laborator” pentru arhitecții și designerii de interior din București care sunt în căutarea unui spațiu care le stimulează nivelul de creativitate. Aici au posibilitatea să lucreze, coopereze și să dea naștere proiectelor creative și ambițioase, indiferent că lucrează la proiectarea unui spațiu de birou ”open space” / ”open plan”, a unui spațiu comercial sau decorează un spațiu rezidențial. Suntem siguri că noul Showroom de scaune Antares îi va inspira și le va oferi mediul ideal de lucru.

Descoperă toate detaliile legate de noul showroom de scaune ergonomice din București aici

Scaune de birou Bucuresti

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Scaune.ro