Șederea activă are numeroase beneficii de care avem tendința de a uita în favoarea unui scaun de birou foarte confortabil și atractiv. Acest lucru (după speranțele noastre) se oprește acum, deoarece vă prezentăm soluția noastră pentru această problemă mondială. Continuați să citiți mai departe pentru a afla mai multe informații despre acest produs nou și beneficiile acestuia!

Scaun Activ LEO

Considerăm important să începem cu faptul că șederea activă nu înseamnă ședere incomodă, dureroasă, la care s-ar putea să vă gândiți după ce ați văzut un astfel de produs. Credem că această concepție greșită îi reține pe mulți să le încerce acestă variantă de ședere. Scopul nostru este de a elabora acest subiect și de a vă asigura că LEO este făcut după cele mai bune cunoștințe ale noastre pentru a va oferi o experiență de neuitat!

Ce  înseamnă șederea activă și ce trebuie să știți despre acest topic?

Cercetătorii spun "sitting is the new smoking", un obicei negativ care vă împiedică să trăiți o viață sănătoasă. Job-urile de birou sunt frecventate de mulți, cu care nu a fi nici o problemă dar există cu faptul că ele necesită ca persoanele să stea toată ziua în fața unui calculator. Tocmai pentru a schimba acest comportament, producătorii de mobilă lansează mobiliere active de birou, cum ar fi: birouri reglabile pe înălțime sau chiar scaune/taburete active. Subiectul zilei fiind ultimul.

Caracteristica cheie a unui taburet sau scaun activ este instabilitatea, aceasta permite libertatea de a fi într-o mișcare constantă și atunci când vă aflați la birou, făcând muncă administrativă.

Perioadele prelungite de ședere statică sunt legate de o serie de probleme de sănătate în rândul celor care își continuă activitatea la birou. Scaunul activ este o piesă impoartantă de mobilier în acest sens, care completează lipsa de mișcare în timpul zilei.

*Important: aceste produse nu înlocuiesc mișcarea fizică în nici un caz.

Scaunele active vă ajută să vă angajați în mai multă mișcare în timp ce stați așezat. Vă oferă posibilitatea de a regla înălțimea, astfel îl puteți utiliza perfect împreună cu un birou reglabil pe înălțime, un alt produs important care vă permite mișcarea.

Instabilitatea bazei scaunului activ vă oferă libertatea de a vă balansa, a vă înclina și a vă mișca în timp ce stați. Toate aceste activități sunt în favoarea dvs atunci când aveți un job ședentar.

Scaun Activ LEO

Dacă tot am discutat de beneficiile scaunelor și taburetelor active, dorim să vă prezintăm și soluția noastră pentru aceast fenomen!

Faceți cunoștință cu Leo, soluția pentru a rămâne active și la birou

Diferența cea mai mare între scaunele tipice de birou și cele active se pot observa în natura și modul sesiunii de ședere.

Scaunele tradiționale de birou sunt concepute în așa fel încât să vă permite să stați static pentru perioade lungi. Scaunele ergonomice se consideră o dezvoltare, deoarece ele oferă mai multe posibilități de a regla și a ajusta scaunul după preferințele, nevoile personale, astfel utilizatorul scaunului poate să își menține o postură sănătoasă în timp ce și stă confortabil. 

Scaunele active au un scop diferit decât partenerul lor menționat mai sus. Aceste produse sunt concepute pentru durate mai scurte de ședere, tocmai de aceea sunt mai mici și au mai puține părți ajustabile. Rolul lor este de a crea un mediu activ de birou, unde indivizii au o cultură dezvoltată de ședere, cunoscând spectrul larg ale produselor pe care le pot folosi pentru o ședere dinamică.

LEO este un scaun activ simplu dar cu atât mai compact! Acesta are un șezut din poliuretan cu densitate mare și se poate tapițat cu orice fel de material textil, ceea ce înseamnă o varietate largă de nuanțe din care puteți să alegeți, dupa propriul gust. Șezutul scaunului este rotativ și în funcție de aceasta, puteți să vă rotiți stânga și dreapta în timp ce stați, astfel încurajând mișcarea.  

Cadrul scaunului vine în trei variante, îmbunătățind în continuare nivelul de personalinzare a produsului. Cadrele deci se pot găsi în trei culori: alb, negru și roșu. De asemenea scaunul este reglabil la înălțime, acesta se poate ajusta după nevoile utilizatorului. 

Scaun Activ LEO - variante cadru

Aceste caracteristice a scaunului activ vă ajută să mențineți o postură corectă în timp ce răspundeți la mailuri și continuați munca administrativă. Utilizarea celor două tipuri de scaune este benefic pentru orice persoană care are un stil de viață ședentar. LEO este un accesoriu perfect pentru orice spațiu birou dar și pentru utilizarea rezidențială.

Caracteristica cea mai importantă a unui căluț balansoar este integrată în designul subtil și modern a scaunului activ, acesta fiind baza care permite balansarea în timpul șederii. De ce este importantă această trăsătură – puneți întrebarea, haideți să vedem.

Produsul de referință, popular printre copii mici are și el beneficiile sale, printre care se numeră și următoarele:

- Ajută în dezvoltarea mobilității și în creșterea abilităților motorii (fine)

- Îmbunătățește abilitatea de echilibru și sistemele senzoriale

- Crează un efect calmant

- încurajează creativitatea și independența (în cazul copiilor acesta se referă la a se juca singur)

- încurajează exercițiul fizic

Desigur, pe lângă acestea sunt mai multe beneficii, nu ezitați să vă împărtășiți gândurile voastre cu noi, mai jos, în secțiunea de comentarii!

Cunoscând aceste informații puteți să vă dați ușor seama că se poate profita de beneficiile acestui produs pentru copii și în viața de adult. Bineînțeles, într-o variantă regândită, adoptată acestui grup de vârstă, cu un design ergonomic și integrabil în orice spațiu de birou.   

Să aveți în minte următoarea idee: un scaun activ ca LEO este o investiție în sănătatea dvs mentală și fizică!

Scaun Activ LEO

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!