Product was successfully added to your shopping cart.

Contractul Antares Romania cu Clientii

Compania care administreaza site-ul www.scaune.ro, denumit in continuare scaune.ro, este S.C. Antares Romania S.R.L. (RO10868022)

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Antares Romania S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii “.

1. Confidentialitatea datelor

S.C. Antares Romania S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
S.C. Antares Romania S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti ci sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. S.C. Antares Romania S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

2. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului scaune.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea S.C. Antares Romania S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Antares Romania S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Accesul la informatiile de pe site

S.C. Antares Romania S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Antares Romania. S.C. Antares Romania S.R.L. nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Antares Romania S.R.L. fara acordul prealabil scris al acestora.

4. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SCAUNE.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL SCAUNE.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI ANTARES ROMANIA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

5. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care prezentate pe site, de asemenea, in limita stocului disponibil. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. Antares Romania S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).
S.C. Antares Romania S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in totalitate de S.C. Antares Romania S.R.L.
Toate produsele sunt insotite de certificatul conformitate si garantie.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Antares Romania S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Antares Romania S.R.L. de la acest client.

6. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de asistentul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima sau maxima a comenzii.

7. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. Antares Romania S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti si Cluj pentru comenzile care depasesc valoarea de 800 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic sau egal cu 40 de ron. In cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de S.C. Antares Romania S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

S.C. Antares Romania S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa S.C. Antares Romania S.R.L., care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un asistent de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

8. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. Antares Romania S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Antares Romania S.R.L. la adresa de e-mail comercial@scaune.ro Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. Antares Romania S.R.L.. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online, in situatia in care S.C. Antares Romania S.R.L. va decide utilizarea acestui mijloc de plata. In acest caz, S.C. Antares Romania S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs. Valoarea acestuia este de 10 lei + 1% din valoarea platii efectuate. Acest tarif include TVA.

9. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia de 24 de luni cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa apartine exclusiv S.C. Antares Romania S.R.L

10. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Antares Romania pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. Antares Romania S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala. Site-ul apartinand SC Antares Romania SRL nu contine virusi , texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. Antares Romania S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Antares Romania S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane. S.C. Antares Romania S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

11. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Antares Romania este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea S.C. Antares Romania S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. S.C. Antares Romania S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Antares Romania.

S.C. Antares Romania S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Antares Romania. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. S.C. Antares Romania S.R.L. isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incalcarile legii de catre aceste site-uri.

12. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. Antares Romania S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa antares@scaune.ro

13. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Antares Romania sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Cluj Napoca. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii S.C. Antares Romania S.R.L., cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.

SC ANTARES ROMANIA SRL isi rezerva dreptul de a efectua oricand schimbari cu privire la continutul site-ului scaune.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Utilizatorul scaune.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare, iar in situatia in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre SC Antares Romania Srl, va inceta utilizarea site-ului. In cazul in care utilizatorul continua sa foloseasca acest site, se considera ca modificarile efectuate au fost acceptate tacit de catre acesta.