Product was successfully added to your shopping cart.

Consecințele schimbărilor climatice devin din ce în ce mai evidente în viața de zi cu zi, fie că vorbim despre ploi abundente sau valuri de căldură, situația se agravează, iar pentru ca acesta să se normalizeze puțin, atitudinea oamenilor, consumatorilor, instituțiilor trebuie să se schimbe. Campania Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, care va fi detaliată mai jos, este o inițiativă care poata ajuta consumatorii dar la fel și firmele, producătorii să devină mai prietenoși cu mediul.

Harta furnizorilor ecologici

Read More

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania (TCIC), ediția a șesea, a avut loc la CREIC - Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative în perioada 16-18 iulie, un eveniment susținut de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord. TCIC (Transylvanian Clusters International Conference) asigură operatorilor economici locali acces la tehnologii, tendințe și studii actuale din diferite industrii, creând o oportunitate excepțională de networking, tema acestei ediții fiind Future Skills for Industry!

TCIC 2021

Read More

Ziua Copiilor, este ziua în care toți copii trebuie să se simtă iubiți, răsfățați și să primească cadouri. Această zi ne amintește tuturor de momentele inocente și frumoase din copilarie, teleportându-ne în trecut pentru a trăi din nou acele sentimente minunate de copil. Nu există limite de vârstă, pentru a sărbători Ziua Copilului. Fiecare din noi are dreptul să rămână copil în sufletul său. Această zi ne oferă posibilitatea de a uita toate grijile  și de a ne reaminti de cea mai frumoasă perioadă a vieții – copilăria!

La mulți ani de Ziua Copilului!

Read More

În cea mai nouă ediție a Revistei Mobila, la rubrica atenția este pe Antares Romania! Am discutat despre mai multe subiecte, inclusiv cele mai mari realizări, impactul pandemiei cât și despre planurile pentru anii următori! Citiți mai departe pentru articolul întreg. 

Antares Romania - Revista Mobila

Read More

O sală de așteptare sau chiar și cea de conferință este unul dintre primele puncte de întâlnire al clientului, potențialului angajat sau unui posibil partener cu compania respectivă. Atunci când vine vorba de designul interior ale acestor spații, vă sfătuim să alegeți cu atenție mobilierul, formele și culorile, în așa fel încât să fie în armonie cu ceea ce reprezintă brand-ul. Astfel, garantat impresionați vizitatorul care v-a pleca cu o primă impresie bună și cu o experiență plăcută. 

Top 10 scaune vizitator și conferință

Read More
09.03.2021 10:47 By Alexandra SZ top 10, scaune, vizitator, conferință, Comments Informativ Scaune

Șederea activă are numeroase beneficii de care avem tendința de a uita în favoarea unui scaun de birou foarte confortabil și atractiv. Acest lucru (după speranțele noastre) se oprește acum, deoarece vă prezentăm soluția noastră pentru această problemă mondială. Continuați să citiți mai departe pentru a afla mai multe informații despre acest produs nou și beneficiile acestuia!

Scaun Activ LEO

Read More

Stimați parteneri, 

Sărbătorile de iarnă se apropie, se apropie și sfârșitul de an, de aceea vă informăm că în perioada 24.12.2020 - 04.01.2021 noi, Antares România vom merge în vacanță.

Ultima zi în care efectuăm livrări anul acesta este 23.12.2020, dar reluăm activitatea din data de 04.01.2021.

Vă mulțumim pentru colaborarea din 2020 și vă dorim Sărbători Fericite!

- Echipa Antares România

Sărbători fericite!

Read More
18.12.2020 10:40 By Alexandra SZ program, sarbatori, Comments Informativ

În fiecare an, la începutul decembriei, Pantone își lansează culoarea oficială a anului următor. O tradiție de cel puțin 20 de ani care are un rol decisiv în tot ceea ce înseamnă design interior, design grafic dar și fashion. Pentru 2021 au selectat DOUĂ culori: Ultimate Gray și Illuminating, ceea ce au făcut doar o singură dată, în istoria Color of the year.

Culoarea anului 2021

Read More

Catalogul Antares Selection este unul foarte special pentru noi. Nu numai că conține produse noi pe lângă cunoscutele clasice dar este primul catalog Antares făcut din hârtie reciclată! Tocmai de aceea, în acest articol dorim să discutăm despre importanța reciclării în zilele curente și despre câteva fapte interesante despre reciclarea hârtiei.

Catalog Selection by Antares

Read More
02.12.2020 11:36 By Alexandra SZ reciclare, hartie, catalog, scaune, Comments Informativ Cultură

Fie că elevii încep acest an școlar tradițional sau își continuă studiile de la distanță, prin intermediul platformelor online, există niște elemente esențiale pe care este recomandabil să le dețină pentru a se descurca bine cu studiile în această perioadă neobișnuită.

Back to school

Read More

Fiecare dintre noi, câteodată, avem nevoie de o schimbare pentru a ieși din rutina zilnică. Acesta nu este diferit nici în viața profesională, unii își schimbă locul de muncă pentru a încerca ceva nou, în timp ce alții se mulțumesc cu schimbări referitoare la amenajarea biroului. Noi, acum suntem aici ca să vă oferim niște sfaturi legate de varianta cea din urmă!

Amenajare birou modern

Read More

Menținerea unui mediu sănătos și igienic nu a fost niciodată mai important! Pe lângă dezinfectarea suprafețelor cu nivel de atingere ridicată și igienizare există o metodă mai sigură de a preveni răspândirea bacteriilor, acesta fiind amenajarea spațiilor mult prea frecventate cu scaune și fotolii tapițate cu materiale antimicrobiale!

Țesături pentru sectorul sanitar

Read More

Termenul "office landscape" referă la un concept de design interior și are scopul de a crea un interior cu aspect plăcut din punct de vedere estetic. Practic acesta înseamnă amplasarea mobilierelor și plantelor, utilizarea luminei naturale și lucrărilor de artă într-un mod creativ pentru a face mediul cât mai productiv și plăcut.

Office landscape

Read More
18.06.2020 09:53 By Alexandra SZ office landscape, open office, cultura, , Comments Informativ Cultură

Cu siguranță v-ați întâlnit cu acel fenomen, când zgomotul fundal în birou, atunci era cel mai mare când voi trebuia să lucrați la ceva important. În acele momentele nu ați doriți nimic altceva doar să aveți posibilitatea să vă mutați la un loc mai retras și să vă terminați sarcina în liniște. În cazurile acestea vă poate ajuta silent booth-ul, cabina conceput special pentru a face spațiul comun puțin mai personal!

Meavo silent booth

Read More
11.06.2020 12:29 By Alexandra SZ silent booth, privacy, birou, scaune, Comments Informativ

Un scaun de birou confortabil poate reduce stresul, ajută la menținerea productivității și duce la o stare de minte pozitivă. Pe piață există foarte multe modele ergonomice care au dovedit excelența în performanță și care vă pot satisface nevoile emergente. Tocmai de aceea astăzi, v-am adus o lista, cu modele de scaune ergonomice de succes, care vă pot ilumina starea și în zilele întunecate!

Top 10 scaune de birou

Read More

Găsirea unui scaun de birou care să corespunde tuturor nevoilor personale este destul de greu, să nici nu mai vorbim despre alegerea tipului de material a acestuia. Începând de la mesh, prin diferite materiale textile, până la piele avem foarte multe opțiuni la dispoziție. Dar oare care ne potrivește cel mai bine? 

Material textil

Read More
02.06.2020 14:24 By Alexandra SZ materiale, stofe, textile, piele, mesh, Comments Informativ Scaune

Obiceiurile sănătoase sunt dezvoltate în copilărie, spun experții. Încercăm să ne învățăm copiii să facă mișcare, le zicem că legumele sunt gustoase și să bea cât mai multă apă. Tocmai de aceea, considerăm că este important să-i învățăm cum să stea și să folosească corect scaunul de birou!

Scaune birou copii

Read More

Culorile diferite crează diferite stări de spirit, nu numai în casa dvs dar și la birou. Ele comunică sentimente diverse, cum ar fi entuziasm, pasiune, agitație sau liniște. Odată înțelegând teoria culorilor în designul interior puteți crea dispoziția potrivită care o să vă ajute să rămâneți mereu productiv!

Psihologia culorilor

Read More

Oare v-ați imaginat vreoadată cum ar arăta scaunul de birou perfect pentru voi? Care sunt dotările fară care nu l-ați folosi ? Gândiți-vă, iar noi întretimp vă prezentăm un produs relativ nou din porfoliul nostru, care după speranțele noastre se va potrivi cu închipuirea voastră.

Confortabil la birou

Read More

scaune fabricate in Romania

Mulți dintre noi ne petrecem cea mai mare parte din ziua de muncă stând pe un scaun de birou, sau în perioada aceasta pe un scaun de bucătărie. Scaunul de birou nu este o simplă piesă de mobilier, este o unealtă care îți influențează eficența, creativitatea și chiar sănătatea.

#stămacasa #homeoffice #recomandarea medicului #scaune #productivitate

Read More

#stauacasa #spațiuldeacasa #homeoffice.

Transformarea este o componentă esențială a unei persoane sau a unui grup doritor de dezvoltare. Multe obiceiuri întipărite de sute de ani, structuri cognitive neschimbate, perspective ”noi”, dar vechi ne ocupă cel mai mult timp, fără să observăm că alergăm, uneori după altceva decât valorile noastre. Poate este timpul pentru o reevaluare a priorităților. Unele dintre transformări vor fi forțate, altele vor fi acceptate și susținute voluntar sau anticipativ.

Stau acasa home office scaune

Read More

Ați achiziționat un scaun by Antares sau sunteți pe cale? Înseamnă că acest articol este perfect pentru dvs.! Unul dintre cele mai importante lucruri ca și proprietarul unui scaun, de orice fel, este să știți cum să aveți grijă de el. În următoarele rânduri vom prezenta cum să întrețineți sau să curățați tapițeria scaunului în mod corect. 

Instrucțiuni de întreținere

Read More

Vertigo este un scaun de birou ergonomic, rotativ destinat pentru birouri și săli de conferință. Un scaun care ajută la menținerea productivității și cu care munca de birou devine mai confortabil. Datorită designului sofisticat și ergonomic puteți uita de durerile de gât și de spate! În același timp, această caracteristică îl face integrabil în orice spațiu de birou, astfel fiind perfect și pentru organizații mari dar și pentru cei care vor un scaun ergonomic, comod și accesibil în casa lor. 

Scaun Vertigo

Read More

Toată lumea își dorește un spațiu la locul de muncă, care să arate plăcut dar să și ofere confortul necesar. Aceste dorințe se pot îndeplini cu scaunul Project Enjoy, care oferă confort deosebit beneficiarului. 

Enjoy Project

Read More

O piesă de mobilier poate să fie la fel de memorabilă ca și protagonistul sau antigonistul unui film. Suntem siguri că fiecare dintre noi putem să ne gândim măcar la o singură piesă dintr-un film sau serial care ne-a rămas în memorie. Cu această postare începem o nouă serie, dedicată scaunelor celebre și cu ce altceva ar putea să începem dacă nu cu scaune iconice, întâlnite în filme!

Breakfast at Tiffany's

Read More
05.02.2020 13:25 By Alexandra SZ scune, filme, scaune celebre, Comments Informativ Scaune Cultură

Limbajul trupului este strâns legat cu postură. Felul în care vă mișcați afectează modul în care vă văd alții dar și dispoziția voastră. Dar oare știați că poziția în care stați chiar poate să vă influențeze gândurile?

cum iti este afectata dispozitia in functie de cum stai

Read More

Chiar dacă dorim sau nu, trebuie să recunoaștem că ne petrecem cea mai mare parte a zilei stând la un birou, acasă pe canapea în fața televizorului sau într-un fotoliu comod cu laptopul în brațe lucrând la un proiect. Nu prea acordăm mare atenție poziției în care stăm doar atunci când începem să simțim ceva disconfort. Nu facem deloc corect acest lucru și nu doar din ceea ce privește sănătatea. Psihologii și experții în limbajul corpului spun că poziția în care stăm, dezvăluie mult despre personalitatea noastră. Informativ, vă prezentăm câteva poziții de ședere împreună cu semnificațiile lor.

Postura

Read More

Sunteți pasionați de jocurile video dar vă confrunați cu problema de a găsi cea mai confortabilă poziție în timp ce jucați? Soluția este simplă, actualizați scaunul curent cu unul din colecția Ergohuman. Îmbunătățiți-vă sesiunea de joc cu acest scaun ergonomic plin de calități!

ergohuman gaming chair

Read More

Designul spațiului de lucru are un rol important, dacă acesta este de calitate, atmosfera devine mai puțin stresantă și mai productivă. Fie că este vorbă de biroul de la servici sau cel de acasă nu toată lumea are la dispoziție un spațiu super mare cu perete de sticlă ca și în filme americane. Majoritatea oamenilor lucrează într-o încăpere mică sau într-un open office, unde chiar nu este loc pentru nimic altceva doar pentru o masă și pentru un scaun de birou. Dacă doriți ca biroul să vă pare mai mare dar nu știți de unde să începeți, porniți de la implementarea următoarelor sfaturi!

Office design

Read More

Stimați parteneri,

          Întrucât sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, vă informăm că în perioada 24 Decembrie 2019 – 3 Ianuarie 2020 personalul Antares România se află în concediu.

            Ultima zi în care se efectuează livrări este 23.12.2019, urmând ca acestea să fie reluate începând cu data de 06.01.2019.

 

Vă mulțumim pentru colaborare și vă dorim Sărbători Fericite!

Antares România SRL

Scaun-Antares

Read More
16.12.2019 17:11 By scaune scaune Comments Informativ

POFIT scaunul de birou cu design inovativ este creat cu ideea de a combina aspectul fizic plăcut cu excelența ergonomică. Este primul scaun de birou pe care se poate folosi cu aplicația ”Comfort Smart+. Scaunul oferă o susținere activă a spatelui și se adaptează coloanei vertebrale astfel creând un mediu mai sănătos de lucru.

Pofit

Read More

Cea mai recentă familie de produse ANTARES: birouri reglabile.
Noile birouri reglabile se adaptează cu ușurință și precis la înălțimea dorită.

birouri reglabile Antares

Read More

scaun de birou Vision Antares

Vision este noul scaun din Colecția Antares Internațional, acesta dispune de design minimalist, este extrem de confortabil și tapițat cu mesh de calitate. Garanția pentru acest scaun ergonomic este de 5 ani de zile.

Descoperă mai multe:

- Mecanism sincron - complet integrat în design

- Mesh de calitate - lasă pielea să respire

- designul său fin și imaginativ este ideal pentru biroul de acasă, dar îndeplinește, de asemenea, cerințele de utilizare din orice spațiu de birou, indiferent dacă este vorba de sala de conferințe sau nu

- reglarea automată a contragreutății

- bineînțeles, 5 ani garanție

Read More

scaun de birou inteligent

Cluj, Romania –Antares Romania împreună cu Cluster Mobilier Transilvan au realizat primul scaun de birou inteligent din Romania: #MyTesla. Scaunul își propune să corecteze postura utilizatorului pe scaun prin notificarea acestuia cu ajutorul unei aplicații care poate fi rulată de pe mobil sau calculator. Primele prototipuri au fost prezentate și testate de către publicul larg cu ocazia Târgului Internațional de Mobilă BIFE – SIM 2019 (12-15 septembrie, București) și la Conferința Internaționala a Clusterelor TCIC 2019 (18-20 septembrie, Cluj).

Read More

Cum reușește scaunul Lii să se diferențieze de alte modele, care au fost create pentru discuții importante? Acesta nu numai că are role, ci este pliabil, și în plus, suprapozabil. Spătarul este construit din mesh, permițând aerisirea pielii. Designerii după o lungă experimentare au ajuns la forma finală. Convingeți-vă de calitățile lui!

Scaun lii Comfort seating Antares Romania

Read More

scaune-de-birou-romania

Fie că lucrăm la calculator de acasă sau de la birou, scaunul ales este foarte important. Alături de computere, servicii internet și instrumente de comunicare, scaunul de birou este unul dintre cele mai utile instrumente care ne susțin clipă de clipă.

Read More

scaun de birou Insignia Antares

Ești în cautarea scaunului de birou ideal? Insignia poate fi varianta fericită :) . Testează scaunul în showroom-urile partenerilor Antares din țară și experimentează confortul oferit! Fiecare detaliu al acestui scaun, reflectă calitate superioară, durabilitate și confort. Scaunul tapițat cu material textil de calitate asigură aerisirea corpului în timpul șederii.

Read More

În ciuda libertății și a flexibilității de care dispui când ești freelancer, este nevoie de o mulțime de auto-motivație pentru a rămâne productiv și eficient. Sunt dimineți când te trezești ți-ai dori să le petreci hipnotizat de Netflix în loc să vorbești și să discuți cu clienți despre diferitele sarcini și obiective comune. Dacă nu lucrezi, nu ești plătit... și atunci realizezi că munca de freelancer este mai solicitantă decât cea de angajat la o companie, unde ai un program de cele mai multe ori fix. De aceea, cea mai mare provocare este să rămâi productiv în fiecare zi. Acest lucru se poate îndeplini prin implementarea sfaturilor de mai jos.

Scaune de birou pentru acasa Freelancer

Read More

Confortul participaților la Evenimentul Propuneri Politice Pentru Romania Inteligenta a fost asigurat de scaunele de conferință Xilla by Antares.

scaun conferinta Xilla

Read More
30.05.2019 14:29 By scaune scaune Comments Informativ Scaune Cultură

Cu o formă unică, scaunul CH24 Wishbone Chair de Hans J. Wegner deține un loc special în lumea designului modern.

scaunul Wishbone - Cluj

Read More
30.05.2019 02:20 By scaune scaune scaunul Wishbone, Comments Informativ Scaune Cultură