Sunteți pasionați de jocurile video dar vă confrunați cu  problema de a găsi cea mai confortabilă poziție în timp ce jucați? Soluția este simplă, actualizați scaunul curent cu unul din colecția Ergohuman. Îmbunătățiți-vă sesiunea de joc cu acest scaun ergonomic plin de calități!

ergohuman gaming chair

Scaunul era conceput în așa fel încât să satisfacă nevoile unei game largi de utilizatori. Acesta este avantajul lui față de restul scaunelor. Dacă vă gândiți bine, nimeni nu vă obligă să vă cumpărați un scaun conceput special pentru gaming, atunci de ce să nu încercați să vă alegeți un scaun ergonomic mai performant?

La ce să vă uitați când cumpărați un scaun gaming:

1. ERGONOMIE: confortul este prioritatea numărul unu

2. ECONOMISIREA SPAȚIULUI: scaunele gaming de obicei ocup mai mult spațiu decât un scaun de birou. Să știți exact cât spațiu aveți la dispoziție și conform acestuia alegeți scaunul

3. VALOARE: este important să vă asigurați că vă cheltuiți banii pentru ceea ce este necesar nu pentru funcții de care nu aveți nevoie

4. TEHOLOGIE: există numeroase tipuri de scaune gaming care sunt dotate cu difuzoare în tetieră, intrări Bluetooth, căști și altele. Cu toate că sunt niște funcțiuni utile nu ofer niciun confort (prioritatea numărul unu). Ar fi util să investiți într-o instalație de joc de calitate și atunci nu trebuie să compensați ceea ce lipsește cu un scaun super dotat (dar incomod)

5. MATERIAL: scaunul trebuie să fie făcut în așa fel încât să reziste trecerea timpului, acesta se poate realiza doar dacă materialul este de calitate.

6. BRAȚE: să alegeți neaparat un scaun cu brațe. Dacă este fără, veți provoca mai mult stres pe umeri și în scurt timp vor apărea și durerile de gât

 

De ce Ergohuman?

Adevărul este că în momentul în care vă ridicați bugetul, scaunele de birou încep să lase scaunele gaming în urmă din punct de vedere al confortului și a ergonomiei. Acestea nu sunt limitate la un anumit design sau aspect ca și variantele gaming. Tocmai de aceea pot fi mai inovative cu materiale flexibile, tetiere 3D, suport lombar dinamic și altele.

ergohuman

Cu siguranță o să vă fiți mai mulțumiți pe termen lung cu un scaun ergonomic. Ergohuman este o investiție care se restituie pe parcurs. Scaunul face parte din categoria premiu, acesta se poate observa clar în funcțiile pe care îl poate oferi utilizatorilor. În primul rând câteva caracteristici ale scaunului sunt următoarele:

1. Reglarea înălțimii și glisarea șezutului

2. Ajustarea spătarului vertical curbat ergonomic

3. Înclinarea scaunului

4. Ajustarea tetierei și a brațelor 

5. Suport lombar

6. Încurajează fluxul sanguin îmbunătățit în jurul corpului

7. Îmbunătățește articulațiile și mușchii, în special în regiunea inferioară a spatelui și a gâtului

În al doilea rând vorbim despre un scaun divers, multifuncțional. Designul subtil și modern a scaunului face posibil integrarea acestuia în camera de zi când doriți să jucați pe console dar și în birou când aveți un proiect de terminat. Astfel economisiți mai mult spațiu unde eventual puteți plasa o plantă, creând o atmosferă mai plăcută, relaxantă. 

Ergohuman mesh

Contrar restul scaunelor gaming de pe piață, Ergohuman are un avantaj mare: datorită tapițeriei din mesh care are niște caracteristici indispensabile pentru sesiunile îndelungate de gaming. Cei care nu vor mesh, scaunul se poate tapița și cu piele. Sfatul nostru totuși ar fi să vă alegeți prima varianta. Acest material este cel mai adecvat dacă doriți să folosiți scaunul ore întregi: pielea nu se lipește de material în căldură și o lasă să respire.

Vă place ergonomia, doriți să stați confortabil ore întregi în timp ce jucați și vă place foart mult designul clasic a scaunelor gaming? Atunci cea mai recentă versiune de Egomunan este alegerea perfectă pentru dvs! ERGOHUMAN ELITE combină ergonomia cu designul scaunelor gaming. Ideea de  proiectare în primul rând era păstrarea caracteristicilor esențiale a modelului Ergohuman și în al doilea rând era să fie perfecționat pentru utilizatorii de gameri. Tocmai de aceea în proiectul de dezvoltare, echipa Ergohuman a lucrat în strânsă cooperare cu gameri profesioniști. Productul final are un suport pentru picoare pentru a vă relaxa, spătar ergonomic cu suport lombar, tetieră 2D, Brațe 3D, Unghiul de înclinare a spătarului se poate regla și bloca în 3 poziții și este tapițat cu piele.

Ergohuman gaming

Cel mai important aspect la care trebuie să vă uitați când cumpărați un scaun nou de gaming dar chiar și de birou este confortul, ergonomia și faptul să știți cu ce scop doriți să îl folosiți. Gândiți-vă la faptul că achiziționând un scaun mai performant, de calitate faceți o investiție în sănătatea dvs!

Prin acest scurt video puteți să vă convingeți despre calitățile scaunului ERGOHUMAN ELITE GAMING.

Vă așteptăm cu drag în showroom-urile noastre din Cluj-Napoca și București pentru detalii suplimentare!