POFIT scaunul de birou cu design inovativ este creat cu ideea de a combina aspectul fizic plăcut cu excelența ergonomică. Este primul scaun de birou pe care se poate folosi cu aplicația ”Comfort Smart+. Scaunul oferă o susținere activă a spatelui și se adaptează coloanei vertebrale astfel creând un mediu mai sănătos de lucru.

Pofit

Scaunul smart POFIT, unic din lume îi dă posibilitatea utilizatorului să stea în scaun ore întregi făra să simte orice inconfort. Scaunul este aprobat și de Eow Sze Kim, o fizioterapeută care este specializată în dureri și leziuni de gât și de spate. Cu experiențele ei în domeniu, consideră că acest design inovator acordă suportul optimal în zonele menționate, sensibile.

Dacă vă confruntați cu astfel de probleme și nu mai știți ce ar trebui să faceți în privința cu ele sau cum ar trebui să stați corect în scaunul de birou, POFIT împreună cu aplicația ”Comfort Smart+ este răspunsul!

Pofit Spine

Iată câteva dotări și funcționalități:

Mecanism sincron multibloc

Adâncime șezut-, brațe- , tetieră reglabilă

Șezut și spătar mesh: lasă pielea să respire

Spătar curbat ergonomic și suport lombar

Pofit Sitting Posture

POFIT are următoarele dimensiuni:

Înălțime scaun: 108 – 129 cm

Înălțime șezut: 44 – 53 cm

Adâncime șezut: 49 – 52 cm

Lățime șezut: 60 cm

Lățime scaun cu brațe: 76 cm

Diametru bază: 66 cm

Versiuni și finisaje:

Scaunul se poate personaliza în așa fel încât să satisfacă nevoile utilizatorului. Se poate alege dintre două cadre: negru mat sau alb și este posibilă tapițarea cu mesh de calitate, piele sau stofă care se pot găsi în diferite combinații de culori. Desigur, garanția pentru acest scaun ergonomic este de 5 ani de zile.

Pofit Matt Black

Pofit Matt Black

Pofit White

Pofit White

POFIT este un scaun ergonomic deosebit care asigură un confort excepțional în orice birou, fie că este vorbă de biroul de la servici sau cel de acasă. Scaunul este alegerea perfectă pentru persoanele cărora calitatea și sănătatea contează și nu în ultimul rând sunt deschiși să încerce produse inovatoare.

Utilizând scaunul împreună cu aplicația smart putem accesa următoarele funcții:

Câte o notificare în cazul în care utilizatorul nu stă într-o poziție corectă pe scaun și în cazul în care nu s-a mai ridicat de câteva ore

Analiza obiceiurilor individuale de șezut

Recomandări de șezut pentru protecție lombară

Posibilitatea de a revizui istoricul de ședere săptămânal sau lunar

Încurajarea posturii adecvate și a dezvoltării obiceiurilor sănătoase de ședere

Pofit Aplicatie

Scaunul Pofit dispune de următoarele certificări:

Greenguard Certification

ANSI/BIFMA X5.1-2017

EN 1335: 1:2000, 2:2009, 3:2009

Descoperă mai multe despre scaunul POFIT chiar de la designerii acestuia, aici: 

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!