Certificările de calitate ale scaunelor din gama de produse Antares.

scaune certificari calitate antares

Calitatea scaunelor Antares și a procedurilor de prelucrare a companiei este garantată de mai multe certificări, care sunt periodic verificate și reînnoite.

Calitatea este un concept care se utilizează în toate domeniile vieții economice și sociale, însă care prezintă un caracter subiectiv și care are semnificații particulare pentru domenii sectoare, funcțiuni sau obiecte specifice. Calitatea este un termen general, aplicabil la cele mai diferite trăsături sau caracteristici, fie individuale, fie generice și a fost definită în diferite moduri de către diverși experți sau consultanți în calitate, care îi atribuie deci acestui termen semnificații diferite.

Calitate: Satisfacție garantată!

Scopul nostru este de a oferi clienților scaune de calitate care să le satisfacă cerințele de funcționalitate și estetice. Din acest motiv, efectuăm teste complete pe parcursul proceselor de producție a scaunelor. Angajamentul nostru este de a vă asigura satisfacția Dumneavoastră deplină. Nivelul nostru de expertiză tehnică, combinat cu onestitatea și simțul responsabilității, înseamnă că puteți sta confortabil de fiecare dată când alegeți un scaun Antares.

Certificare pentru managementul calității : ISO 9001

Certificat-ISO-9001-scaune

Certificarea pentru Mediu: ISO 14001

Întro lume în care sustenabilitatea și responsabilitatea corportativă sunt tot mai răspândite, certificarea ISO 14001 pentru mediu este o metodă încercată și testată pentru a demonstra angajamentul nostru de reduce impactul asupra mediului înconjurător. ISO 14001 este o certificare de care ANTARES ROMANIA este mândră.

Certificat-ISO-14001-scaune

Avem o singură planetă:

Să avem grijă de ea, așa cum si ea are grijă de noi. Acesta este angajamentul nostru prin care vă aducem produse și servicii fără a afecta integritatea mediului înconjurător.

Gama de produse Antares este tot mai des populată de produse care garantează că au îndeplinit unele dintre cele mai riguroase și cuprinzătoare standarde din lume pentru emisiile reduse de compuși organici volatili (”VOCs”) pentru spații interioare. Produse supuse și certificate acestor teste sunt scaunele ergonomice din colecția Comfort:

  1. Scaun ergonomic de birou Ergohuman
  2. Scaun ergonomic de birou Enjoy
  3. Scaun ergonomic de birou Mirus
  4. Scaun ergonomic de birou Nefil
  5. Scaun de training/conferință: Skate și Lii.

certificat greenguard scaune

Aceste produse au fost testate și certificate, ele sunt reciclabile până la 98%. Certificarea ”Greenguard” asigură siguranța pentru clienții noștrii că produsele alese cu această certificare sunt alegeri sănătoase și durabile.

Încercat și testat: BS EN 1335

STABILITATE, REZISTENȚĂ ȘI DURABILITATE

Certificarea BS EN 1335 specifică metode de testare mecanică pentru determinarea stabilității, rezistenței și durabilității scaunelor de birou. Această certificare nu specifică teste de omologare pentru componentele scaunelor. Standardul  EN 1335 asigură faptul că dimensiunile specificate, cerințele de siguranță și criteriile de testare sunt corecte.

Testele din standardul EN 1335 pentru scaune de birou este aplicat unui articol de mobilier care este complet asamblat și gata de utilizare. Testele constau în aplicarea unor forțe care simulează utilizarea funcțională normală, precum și utilizări abuzive care se pot produce aplicând forțe rezonabile.

certificat 1335 scaune

Încercările efectuate în confirmitate cu prezentul standard sunt destinate să demonstreze capacitatea elementului de a oferi servicii satisfăcătoare în mediul în care un produs este destinat.

Majoritatea scaunelor ergonomice de birou Antares Romania sunt certificate conform standardului BS EN 1335-1, BS EN 1335-2. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați lista de preț Antares sau pe fiecare pagină a produsului de pe site-ul actual.

Proiectat pentru performanță: BS 5459

Specificații pentru cerințele de performanță și teste pentru mobilier de birou

BS 5459 este preocupat de specificarea cerințelor de performanță pentru siguranța structurală a scaunelor de birou atunci când sunt utilizate de persoane care cântăresc mai mult de 110 kg sau când sunt utilizate mai mult de 8 ore pe zi.

BS 5459 specifică cerințele de performanță și metodele de testare a siguranței  structurale și a stabilității scaunelor atunci când sunt utilizate de persoane care cântăresc până la 150 kg sau atunci când sunt folosite 24 ore pe zi.

Specifică, de asemenea, cerințele și metodele de testare pentru omologarea de a bazelor, coloanelor, funcționalităților scaunelor și a dispozitivelor de blocare.

BS 5459 urmărește să se asigure că scaunele nu vor deveni periculoase sau vor cauza răni utilizatorilor atunci când sunt utilizate ca scaune de birou.

certificat 5459 scaune

Scaune certificate BS 5459 din gama Antares:

  1. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Luxury PDH
  2. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Luxury
  3. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Elite PDH
  4. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Elite
  5. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Classic PDH
  6. Scaun ergonomic de birou Ergohuman Classic
  7. Scaun ergonomic de birou Enjoy Elite PDH
  8. Scaun ergonomic de birou Enjoy Elite

scaune certificari calitate antares