Product was successfully added to your shopping cart.

Descoperă confortul suprem și funcționalitatea de excepție în tratamentele medicale cu noul nostru scaun medical! Cu caracteristici de vârf pentru a asigura confortul și siguranța pacienților, acest scaun redefinește standardele în spațiile medicale.

Scaune spatii medicale

Descoperă mai multe în articol.

Read More
25.10.2023 16:45 By scaune scaune Comments Informativ Scaune Sănătate Comunicate de Presă

Anul 2022 ne-a învățat câteva lecții valoroase. Aici, la Antares Romania, am realizat cât de important personalul nostru este pentru succesul afacerii noastre. Ei sunt inima și sufletul companiei și sănătatea și binele lor sunt prioritățile noastre principale. Știm că atunci când angajații noștri sunt fericiți și sănătoși, sunt mai productivi, implicați și mai motivați. De aceea crearea unui mediu de muncă sănătos și confortabil este o prioritate pentru noi.

Scaune Antares 2022

Read More
22.12.2022 13:10 By scaune scaune 0 Comments Informativ Scaune Sănătate Comunicate de Presă

Ziua Copiilor, este ziua în care toți copii trebuie să se simtă iubiți, răsfățați și să primească cadouri. Această zi ne amintește tuturor de momentele inocente și frumoase din copilarie, teleportându-ne în trecut pentru a trăi din nou acele sentimente minunate de copil. Nu există limite de vârstă, pentru a sărbători Ziua Copilului. Fiecare din noi are dreptul să rămână copil în sufletul său. Această zi ne oferă posibilitatea de a uita toate grijile  și de a ne reaminti de cea mai frumoasă perioadă a vieții – copilăria!

La mulți ani de Ziua Copilului!

Read More

Șederea activă are numeroase beneficii de care avem tendința de a uita în favoarea unui scaun de birou foarte confortabil și atractiv. Acest lucru (după speranțele noastre) se oprește acum, deoarece vă prezentăm soluția noastră pentru această problemă mondială. Continuați să citiți mai departe pentru a afla mai multe informații despre acest produs nou și beneficiile acestuia!

Scaun Activ LEO

Read More

Menținerea unui mediu sănătos și igienic nu a fost niciodată mai important! Pe lângă dezinfectarea suprafețelor cu nivel de atingere ridicată și igienizare există o metodă mai sigură de a preveni răspândirea bacteriilor, acesta fiind amenajarea spațiilor mult prea frecventate cu scaune și fotolii tapițate cu materiale antimicrobiale!

Țesături pentru sectorul sanitar

Read More

Una dintre consecințele evoluției tehnologice este faptul că omul modern petrece foarte mult timp așezat, iar acest lucu trebuie să se schimbe. Cunoaștem și am auzit de nenumărate ori fraza “încearcă să stai mai puțin și mișcăte-te mai mult” dar  schimbările sunt greu de acceptat. Sfatul nostru este să găsiți scaunul potrivit care vă poate ajuta să obțineți un stil de viață activ chiar de lângă propriul birou!

Beneficiile sederii active

Read More
31.03.2020 14:45 By Alexandra SZ sedere activa, taburet, scaune, dinky, Comments Scaune Sănătate

Oare v-ați imaginat vreoadată cum ar arăta scaunul de birou perfect pentru voi? Care sunt dotările fară care nu l-ați folosi ? Gândiți-vă, iar noi întretimp vă prezentăm un produs relativ nou din porfoliul nostru, care după speranțele noastre se va potrivi cu închipuirea voastră.

Confortabil la birou

Read More

scaune fabricate in Romania

Mulți dintre noi ne petrecem cea mai mare parte din ziua de muncă stând pe un scaun de birou, sau în perioada aceasta pe un scaun de bucătărie. Scaunul de birou nu este o simplă piesă de mobilier, este o unealtă care îți influențează eficența, creativitatea și chiar sănătatea.

#stămacasa #homeoffice #recomandarea medicului #scaune #productivitate

Read More

#stauacasa #spațiuldeacasa #homeoffice.

Transformarea este o componentă esențială a unei persoane sau a unui grup doritor de dezvoltare. Multe obiceiuri întipărite de sute de ani, structuri cognitive neschimbate, perspective ”noi”, dar vechi ne ocupă cel mai mult timp, fără să observăm că alergăm, uneori după altceva decât valorile noastre. Poate este timpul pentru o reevaluare a priorităților. Unele dintre transformări vor fi forțate, altele vor fi acceptate și susținute voluntar sau anticipativ.

Stau acasa home office scaune

Read More

Limbajul trupului este strâns legat cu postură. Felul în care vă mișcați afectează modul în care vă văd alții dar și dispoziția voastră. Dar oare știați că poziția în care stați chiar poate să vă influențeze gândurile?

cum iti este afectata dispozitia in functie de cum stai

Read More

Chiar dacă dorim sau nu, trebuie să recunoaștem că ne petrecem cea mai mare parte a zilei stând la un birou, acasă pe canapea în fața televizorului sau într-un fotoliu comod cu laptopul în brațe lucrând la un proiect. Nu prea acordăm mare atenție poziției în care stăm doar atunci când începem să simțim ceva disconfort. Nu facem deloc corect acest lucru și nu doar din ceea ce privește sănătatea. Psihologii și experții în limbajul corpului spun că poziția în care stăm, dezvăluie mult despre personalitatea noastră. Informativ, vă prezentăm câteva poziții de ședere împreună cu semnificațiile lor.

Postura

Read More

Sunteți pasionați de jocurile video dar vă confrunați cu problema de a găsi cea mai confortabilă poziție în timp ce jucați? Soluția este simplă, actualizați scaunul curent cu unul din colecția Ergohuman. Îmbunătățiți-vă sesiunea de joc cu acest scaun ergonomic plin de calități!

ergohuman gaming chair

Read More

POFIT scaunul de birou cu design inovativ este creat cu ideea de a combina aspectul fizic plăcut cu excelența ergonomică. Este primul scaun de birou pe care se poate folosi cu aplicația ”Comfort Smart+. Scaunul oferă o susținere activă a spatelui și se adaptează coloanei vertebrale astfel creând un mediu mai sănătos de lucru.

Pofit

Read More

Cea mai recentă familie de produse ANTARES: birouri reglabile.
Noile birouri reglabile se adaptează cu ușurință și precis la înălțimea dorită.

birouri reglabile Antares

Read More

scaune-de-birou-romania

Fie că lucrăm la calculator de acasă sau de la birou, scaunul ales este foarte important. Alături de computere, servicii internet și instrumente de comunicare, scaunul de birou este unul dintre cele mai utile instrumente care ne susțin clipă de clipă.

Read More

scaun de birou Insignia Antares

Ești în cautarea scaunului de birou ideal? Insignia poate fi varianta fericită :) . Testează scaunul în showroom-urile partenerilor Antares din țară și experimentează confortul oferit! Fiecare detaliu al acestui scaun, reflectă calitate superioară, durabilitate și confort. Scaunul tapițat cu material textil de calitate asigură aerisirea corpului în timpul șederii.

Read More

În ciuda libertății și a flexibilității de care dispui când ești freelancer, este nevoie de o mulțime de auto-motivație pentru a rămâne productiv și eficient. Sunt dimineți când te trezești ți-ai dori să le petreci hipnotizat de Netflix în loc să vorbești și să discuți cu clienți despre diferitele sarcini și obiective comune. Dacă nu lucrezi, nu ești plătit... și atunci realizezi că munca de freelancer este mai solicitantă decât cea de angajat la o companie, unde ai un program de cele mai multe ori fix. De aceea, cea mai mare provocare este să rămâi productiv în fiecare zi. Acest lucru se poate îndeplini prin implementarea sfaturilor de mai jos.

Scaune de birou pentru acasa Freelancer

Read More

Scaunele de Clasă ”Active School”

Concepute în primul rând pentru a lucra în echipă. Confortabile. Ergonomice. Rezistente.

Atunci când procesul de învățare este realizat într-un mod plăcut, rezultatele sunt net superioare.

După o analiză mai atentă, profesorii împreună cu designerii, au învățat cum să răspundă acestei provocări: de a transforma mediul de lucru existent al elevilor, cunoscutele săli de clase plictisitoare, în spații dinamice, mai prietenoase și mai inspirate.  

scaune elev de clasa active school

Read More

#AOKI - simplu și elegant.

Definit de liniile fluide ale scoicii si impactul oferit fiecărui spațiu în care este poziționat, Aoki se integrează perfect. Șezutul și spătarul scaunului sunt din polipropilenă, fiind disponibile într-o varietate mare de culori. Acestea se pot tapița integral sau parțial, în funcție de zonele unde se doresc a fi utilizate. Aoki este ideal pentru orice spațiu: este candidatul perfect pentru sala de conferințe sau de curs, sala de așteptare, precum și săli de mese, cafenele sau terase.

scaune conferinta aoki

Read More
03.04.2019 20:09 By scaune scaune Aoki, Comments Informativ Scaune Sănătate

Scaune de birou Bucuresti

Postura incorectă adoptată pe scaunul nostru de birou preferat ne pot crea mari probleme de sănătate. Într-adevăr, în ultimii ani tot mai mulți dintre producătorii de scaune am încercat să explicăm și să ne adaptăm gama de produse provocărilor legate de sănătatea utilizatorilor acestor piese de mobilier. Încă din 1992, de la înființarea companiei ne-am propus să oferim soluții (scaune de birou) personalizate după fizionomia și nevoile voastre cu scopul de a vă proteja cât mai bine posibil sănătatea.

Read More

Orgatec 2018

 O dată la 2 ani, cei mai mari profesioniști și experți din industria mobilierului de birou își dau întâlnire la Orgatec. Mai mare ca oricând, expoziția de mobilier pentru spații de birou și spații comerciale de la Köln (Cologne), a dovedit din nou că este în continuare relevantă.

Pe de o parte, la fel ca orice expoziție, este locul unde te întâlnești cu prieteni și cunoștințe din același domeniu, cu furnizori și de cele mai multe ori fiecare seară se sfârșește cu o ieșire în oraș. Pe de altă parte, Orgatec, îți oferă posibilitatea să privești în viitor.

Expozitie-mobilier-germania-orgatec

Read More
18.12.2018 11:39 By scaune scaune scaune auto-ajustabile, Comments Informativ Scaune Sănătate

Succesul tău pe termen lung este bazat pe sănătate. Munca sedentară de birou, opt ore pe scaun în fața calculatorului, cinci zile pe săptămână pot avea un impact negativ asupra corpului tău. Da, chiar dacă în afara orelor de lucru (la birou) încerci șă te menții sănătos: alergi, te relaxezi, faci yoga, utilizezi bicicleta în loc de mașină trebuie să știi că nu este suficient. 

În postarea actuală, îți prezentăm 10 recomandări generale care te vor ajuta să îți păstrezi sănătatea la birou care nu au legătură cu scaunul de birou achiziționat sau care urmează să-l achiziționezi:

Sanatos la Birou

Read More

Unde te afli în acest moment? Probabil în fața calculatorului stând pe o canapea, sau pe un scaun citind pe calculator știri de pe internet. Ei bine, avem ceva știri pentru tine la care ar trebui să stați jos sau mai bine spus să stați în picioare. Scaunul dvs. încetul cu încetul vă dăunează tot mai mult sănătății!

(Exemplu: Statul incorect pe scaun) “Boala scaunului” conform oameniilor de știință, este din ce în ce mai aparentă și în birourile din România. Această boală apare deoarece oamenii petrec aproximativ opt ore pe zi la locul de muncă, uneori mai mult de opt ore, iar majoritatea timpului este petrecut stând pe scaun. Asta înseamnă minim o treime din fiecare zi lucrătoare, pe care o petreceți pe scaun, însă când ajungeți acasă vă așezați pe o canapea relaxându-vă sau vă așezați pe scaunul din fața calculatorului…

scaunul este o investitie

Read More
10.11.2016 13:39 By Antares Comments Informativ Scaune Sănătate