Product was successfully added to your shopping cart.

Ziua Copiilor, este ziua în care toți copii trebuie să se simtă iubiți, răsfățați și să primească cadouri. Această zi ne amintește tuturor de momentele inocente și frumoase din copilarie, teleportându-ne în trecut pentru a trăi din nou acele sentimente minunate de copil. Nu există limite de vârstă, pentru a sărbători Ziua Copilului. Fiecare din noi are dreptul să rămână copil în sufletul său. Această zi ne oferă posibilitatea de a uita toate grijile  și de a ne reaminti de cea mai frumoasă perioadă a vieții – copilăria!

La mulți ani de Ziua Copilului!

Cu siguranță, fiecare părinte îți dorește ca copilul său să se dezvolte corect și sănătos, iar cea mai mare preocupare în acest sens este asigurarea condițiilor necesare. Fie că copilul dumneavoastră este școlar sau preșcolar, acesta are nevoie de un birou și un scaun ergonomic, unde își face temele sau învață a scrie. Corpul copiilor este în dezvoltare, iar o poziție corectă la birou este extrem de importantă. Un scaun nepotrivit este deseori sursa durerilor de spate, deformărilor coloanei vertebrale, oboselii și a altor consecințe negative pentru sănătate.

Probabil te gândești cum să alegi corect un scaun de birou și ce caracteristici trebuie să aibă, astfel încât copilul să aibă o poziție corectă.  Am pregătit câteva sfaturi în acest sens, urmează-le și fii sigur că ai făcut alegerea corectă:

Șezutul scaunului trebuie să fie reglabil, pentru a permite ajustarea pe înălțimea copilului. Înățimea șezutului oferă o poziție corectă atunci când tălpile sunt lipite de podea, iar genunchii sunt flexați la 90 de grade

 - Spătarul trebuie să susțină curba naturală a coloanei vertebrale oferind confort și susținere maximă a zonei lombare și părțiii superioare a spatelui

 - Brațele („cotierele”) trebuie să fie reglabile și confortabile, astfel încât coatele să fie flexate la 90 de grade, iar antebrațele șă fie poziționate paralel cu podeaua

 - Roțile scaunului trebuie adaptate suprafeței unde va fi utilizat scaunul, astfel dacă acesta urmează să fie utilizat pe o suprafață rigidă, optați pentru roți moi de cauciuc

Postură corectă la birou

Importanta unui scaun ergonomic ales corect, pentru copilul dumneavoastră:

- poziția corectă a spatelui și a gâtului

- comfort, sprijin adecvat și mobilitate corectă a mâinilor

- îmbunătățirea circulației sângelui

- reducerea oboselii

- productivitate și creativitate sporită

- distanță și poziție corectă față de masa și ecranul calculatorului;

- atmosferă și experiență plăcută, ajutându-l să se concentreze mai bine

Investiția în sănătatea și educația copilului, este prioritară tuturor celorlalte investiții. Astfel, trebuie să ținem cont de aceste aspecte atunci când copilul se dezvoltă, pentru a preveni consecințele negative, care pot afecta dezvoltarea copilului.

De ziua lor, copiii merită o atenție deosebită, pentru a ști că sunt apreciați și importanți.

Surprinde-l frumos de Ziua Copilului cu un scaun ergonomic. Acesta îl va ajuta să aibă o poziție corectă a corpului atunci când își face temele, creându-i o atmosferă plăcută (la fel ca atunci când se joacă) și ajutându-l să se concentreze mai bine. 

Vă îndemnăm să fiți alături de copii dumneavoastră în această zi, să le demonstrați dragostea dumneavoastră necondiționată, astfel ei vor conștientiza că pot conta mereu pe sprijinul  familiei.

La mulți ani de Ziua Copilului!

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in