Toată lumea își dorește un spațiu la locul de muncă, care să arate plăcut dar să și ofere confortul necesar. Aceste dorințe se pot îndeplini cu scaunul Project Enjoy, care oferă confort deosebit beneficiarului. 

Enjoy Project

Dacă vă plac scaunele Ergohuman cu siguranță o să vă intereseze și scaunele Enjoy, aceștia fiind din aceeași gamă. Avantajul unui scaun Enjoy este că împărtășește multe dintre caracteristicile scaunelor Ergohuman, oferă un confort intens de 8 ore pe zi și se pot încorpora în diferite ambianțe.

Iată câteva dotări și funcționalități

Mecanism sincron multibloc 

Șezut cu translație

Brațe reglabile 3D

Top brațe din poliuretan

Șezut și spătar mesh

Spătar reglabil vertical

Suport lombar  

Opțional tetieră

Dotari Enjoy Project

Enjoy are următoarele dimensiuni

Înălțime scaun: 110-131 cm

Înălțime șezut: 40-51 cm

Adâncime șezut: 50-56 cm

Lățime șezut: 50 cm

Diamentru bază: 60 cm

Dimensiuni Enjoy Project

Versiuni și finisaje

Scaunele se pot personaliza după nevoile și ideiile utilizatorilor. Țesăturile compatibile cu acest model de scaun sunt următoarele: Leather Confort care include 11 de culori și Mesh Confort care include 23 de culori. Pielea îi dă un finisaj executive scaunului iar plasa lasă pielea să respire și în cele mai calde zile de vară. Cu o garanție de 5 ani, scaunul Enjoy Project este alegerea perfectă dacă doriți să achiziționați un scaun de birou ergonomic de calitate la un preț accesibil.

Enjoy Project - versiuni si finisaje

Scaunul Enjoy project dispune de următoarele certificări

Greenguard Certification

EN 1335-2:2009

EN 1335-3:2009

Cu o reciclabilitate de 97% scaunul este sustenabil și ecologic.

Frumusețea scaunul se află chiar în simplitatea lui. Conceput pentru a fi unul dintre cele mai intuitive scaune de pe piață, oferă o valoare ergonomică superioară și flexibilitate. Potrivit pentru toți utilizatorii, fie la birou sau acasă. Project Enjoy este soluția perfectă pentru organizații mari și medii de lucru agile. Scaunele sunt chiar preferate de programatori.

Descoperă mai multe despre scaunul ENJOY chiar acum:

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!