Un scaun de birou confortabil poate reduce stresul, ajută la menținerea productivității și duce la o stare de minte pozitivă. Pe piață există foarte multe modele ergonomice care au dovedit excelența în performanță și care vă pot satisface nevoile emergente. Tocmai de aceea astăzi, v-am adus o lista, cu modele de scaune ergonomice de succes, care vă pot ilumina starea și în zilele întunecate!

Top 10 scaune de birou

Totodată, succesul unui scaun de birou poate să fie destul de subiectiv, ceea ce face ca o persoană să se simte confortabil poate că la altcineva are un efect exact opus. Nevoile se schimbă de la o persoană la altă, tocmai de aceea v-am adus mai multe variante din care puteți să alegeți după plac! Fără alte detalii, iată lista TOP 10 cu scaune de birou ergonomice!

10. Stuttgart

Scaun de birou Stuttgart

Fabricat în România, scaunul ergonomic Stuttgart este perfect pentru uz intens și vă oferă un confort incredibil! Design-ul modern al scaunului se poate caracteriza prin silueta distinctă și prin linia spătarului ergonomic. Suportul lombar fix, sprijină curba naturală a coloanei vertebrale iar pernele șezutului și ale spătarului oferă un suport confortabil feselor și șoldului dumneavoastră. Nu uităm nici de personalizarea scaunului, fiind că acesta se poate tapița cu diferite materiale textile sau piele ecologică. Scaunul merită testat!

9. Omnia

Scaun ergonomic Omnia

Fiecare detaliu al acestui scaun ergonomic, reflectă calitate superioară, durabilitate și confort! Prin testarea scaunul Omnia puteți să vă constatați și dvs, de comoditatea perfectă. Fiind ușor integrabil, Omnia poate să devină prietenul cel mai bun al oricărei persoane cu un office job, care petrece majoritatea timpului așezat. Cu un mecanism sincron antișoc reglabil, un spătar plasă reglabil vertical și un suport lombar adjustabil independent, Omnia asigură o postură ergonomică corectă în timpul muncii iar suportul lombar asigură o susținere activă a spatelui și sprijină curba naturală a coloanei vertebrale!

8. Zen

Scaun ergonomic Zen

Forma sofisticată și liniile delicate ale scaunului ergonomic Zen, îl transformă pe acesta elementul centrul al oricărui spațiu de birou! Mulțumită designului ergonomic a șezutului și a spătarului, utilizatorul se poate beneficia de un confort și suport constant în timpul petrecut la birou. De asemenea, scaunul este dotat cu funcțiuni reglabile pentru a oferi oricărui utilizator confortul meritat. Ajustarea scaunului după nevoile individuale niciodată nu era mai simplu!   

7. Next

Scaun Ergonomic Next

Un scaun de birou care nu va înceta niciodată să vă impresioneze și să vă îmbunătățească productivitatea la locul de muncă este Next! Mecansimul scaunului care asigură reglarea înălțimii șezutului și a tensiunii oscilației, împreună cu un suportul lombar reglabil vertical, oferă beneficiarului un confort maxim. Rezultatul combinat al abilităților de inginerie, design și experiență, scaunul ergonomic Next, va menține productivitatea și confortul dvs. pentru timp îndelungat!

6. Vertigo

Scaun Ergonomic Vertigo

Descoperă scaunul de birou ergonomic, integrabil în orice spațiu de birou! Datorită design-ului sofisticat și ergonomic, șederea în scaunul Vertigo va fi o plăcere. Puteți uita de orice disconfort, durere de spate sau de gât. Scaunul se poate seta în așa fel încât să coincide cu toate așteptările personale: se poate regla înălțimea șezutului și a brațelor, tensiunea oscilației după greutatea utilizatorului dar chiar și suportul lombar! Deasemenea aveți posibilitatea să vă alegeți dintre mai multe tipuri și culori de mesh la fel și materiale textile pentru tapițarea scaunului. Cu achiziționarea unui scaun Vertigo, puteți să vă bucurați de un termen de garanție de 24 de luni

Citiți articolul dedicat acestui scaun ergonomic special aici și află mai multe detalii chiar și despre versiuni și finisaje!

5. Bond

Scaun Ergonomic Bond White

Rezultatul combinării experienței în domeniu, cunoștințelor ergonomice și a confortului este scaunul ergonomic Bond! Chiar de la această denumirea captivantă, se poate observa că scaunul era proiectat pentru persoanele cărora le plac provocările, sunt aventuroși și nu le este frică să obțină scopurile. Potrivit pentru locurile de muncă agile, scaunul ergonomic Bond oferă un confort constat timp de 8 ore iar datorită zonelor flexibile asigură o susținere constantă a brațelor, spatelui și zonei lombare. La fel ca agentul 007 și dvs. o să vă faceți față tuturor provăcărilor cu succes împreună cu scaunul ergonomic Bond!

4. Tehno

Scaun Ergonomic Tehno Black

Acest scun ergonomic poate să fie descrisă astfel: un scaun de birou ergonomic și de încredere, accesibil pentru toată lumea. Tehno este un scaun de adevărat confortabil, design-ului bine gândit și zonelor flexibile care face posibil ajustarea scaunului în așa fel încât să fie confortabil beneficiarului. Nu în ultimul rând scaunul se poate personaliza: se poate alege dintre două variante de cadru și diferite materiale textile. Considerăm că toate lumea merită să lucreze în comoditate iar Tehno exact în atingerea acestui scop vă poate ajuta!

3. Aero Pro

Scaun Ergonomic Aero Pro

Confortul acestui scaun va contribui la desăvârșirea unei ambianțe de interior și la o productivitate ridicată în orice birou! Frumusețea scaunuli ergonomic Aero Pro by Antares se află în simplitatea sa.  Acesta era conceput pentru a satisfice nevoile oricărui utilizator, datorită zonelor flexibile. Aero Pro atinge eficiența sa maximă când este folosit în spații de lucru dinamice! Fiind extrem de ușor de operat, ajustările se pot face în câteva secunde după care puteți să concentrați asupra sarcinilor zilnice. Scaunul are și un termen de garanție de până la 2 ani de zile.

2. Enjoy

Scaun Ergonomic Enjoy

Frumusețea scaunul se află chiar în designul ergonomic al acestuia! Potrivit pentru toți utilizatorii, fie la birou sau acasă, scaunul Enjoy oferă o valoare ergonomică superioară și flexibilitate. Împărtășește multe dintre caracteristicile scaunelor Ergohuman, la un preț mai accesibil. Oferă un confort intens de 8 ore pe zi și are o valoare de reciclabilitate de 97%, ceea ce înseamnă că este sustenabil și ecologic. Bineînțeles scaunul se poate personaliza după gusturile personale! Se poate alege dintre două țesături compatibile: Leather- și Mesh Confort, prima se poate găsi în 11 culori diferite iar ultimul include 23 de culori. Cu o garanție de 5 ani, scaunul Enjoy este alegerea perfectă dacă doriți să achiziționați un scaun de birou ergonomic de calitate!

Citiți articul dedicat acestui scaun ergonomic care merită testat chiar aici și află mai multe detalii chiar și despre versiuni și finisaje!

Descoperă mai multe despre scaunul Enjoy chiar acum:

1. Ergohuman

Scaun Ergonomic Ergohuman

Fără nici o îndoială, scaunul este unul dintre cele mai profesionale scaune din categoria lui! Ergohuman este o fuziune perfectă a artei și științei, cu zone flexibile care asigură o susținere constantă a brațelor, spatelui și zonei lombare. Dotat cu un mecanism care asigură tot ce doriți: mobilitate, confort și durabilitate. Estetică avansată, designul plăcut și funcționalitățile scaunul îl fac capabil să oferă un confort de nivel înalt la orice utilizare, mai ales la cea intensă! Scaunul Ergohuman de înaltă calitate are un termen de garanție până la 5 ani de zile.

Ergohuman are un scaun special dedicat gamerilor, descoperiți mai multe detalii despre acesti scaun de gaming ergonomic dintr-un articol precedent: Ergohuman - scaunul gaming ergonomic

Descoperiți mai multe despre scaunul Ergohuman chiar acum:

În concluzie, această listă cuprinde scaune de birou ergonomice de înaltă calitate, utilizarea cărora oferă confort deosebit. Fie că aveți un buget mai mare și doriți un scaun definit ca și o excelență ergonomică sau un scaun de birou mai accesbili dar care oferă un suport netăgăduit, în această listă cu siguranță o să găsiți scaunul potrivit pentru nevoile și așteptările personale! 

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!