Vă mulțumim pentru vizita la standul ”scaune.ro” din cadrul Expoziției de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2018 (12-16 septembrie 2018).

Expozitie BIFE - SIM

Suntem cu adevărat încântați de numărul mare de vizitatori la stand-ul Antares, de interesul exprimat față produsele noastre și pentru timpul alocat să ne vizitați. A fost o mare plăcere să vă întâlnim și să împărtășim opinii despre produsele noastre și despre posibilitățile de a ne dezvolta afacerile mai departe.

Scurt Video de la Stand:

Scaunele care au prezentat interes aparte au fost:

  1. Scaunul de birou ergonomic Tesla
  2. Scaunul de birou ergonomic Next tapițat cu stofa turcoaz V87 (Vidar)
  3. Scaunul de birou ergonomic Zen tapițat cu stofa turcoaz V87 (Vidar)
  4. Canapelele modulare Trio tapițate pe stofele Vidar V87 turcoaz și V15 Gri
  5. Scaunele de conferință ErgoSit
  6. Scaunul de birou ergonomic Insignia Black
  7. Scaun Horeca Ole
  8. Scaun Horeca Frill / No Frill

Fotografii expoziție:

scaune de birou la expozitie

scaune de birou la expozitie

scaune de birou la expozitie

Pentru produsele din noul catalog (aici) care nu au fost expuse în cadrul expoziției vă invităm în showroom-urile Antares de scaune din București sau Cluj – Napoca (adrese aici).

Pagina produselor de pe site conține fotografii, descrieri și date tehnice despre toate produsele care prezintă interes. 

 

Pentru mai multe informații despre produsele expuse nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin intermediul email-ului.

Vă mulțumim pentru interesul față de produsele noastre și așteptăm cu nerăbdare ocazia de a ne întâlni la următoarea expoziție de mobilă.

Echipa scaune.ro