BIFE-SIM 2018 - Revoluția Confortului de la Birou

Atenția noastră nu se limitează doar la forma sau la funcția unui scaun. Atenția noastră depășește obiectele ”tangibile”, își propune să creeze un mediu care reflectă compania, brandul, viziunea sau ambiția dumneavoastră.

Suntem conștienți că un scaun contribuie la satisfacția angajatului la locul de muncă și îi oferă un sentiment de bunăstare. Este vorba despre modul în care estetica influențează mediul de lucru sau de acasă.

Credem în puterea unui design bun, reușit care atrage și crește nivelul creativității. Credem în capacitatea sa de încuraja spiritul de echipă și de a încuraja oamenii să se simtă mai fericiți, chiar la locul lor din birou.

scaune ergonomice la targ bucuresti

Te așteptăm la Târgul Internațional de Mobilă și Echipamente BIFE-SIM 2018 să testezi cele mai confortabile scaune de birou sau scaune dedicate spațiilor special amenajate pentru discuții sau relaxare.

Printre vedetele standului Antares de la BIFE – SIM 2018 se regăsesc scaunele de birou ergonomice TESLA, POFIT, NEXT, INSIGNIA sau BOSTON.

Tesla

Anul trecut, tot cu ocazia Expoziției BIFE – SIM, s-a prezentat un prototip din această familie de scaune. La BIFE SIM 2018, scaunul se poate testa sau chiar comanda.

Prima impresie contează. Acesta este motivul pentru care fiecare articol de mobilier trebuie să aibă un stil propriu. Tesla este scaunul ergonomic dedicat persoanelor care apreciază funcționalitatea, identitatea și originalitatea. Accesorizat cu mecanism DONATI, ușor de ajustat, TESLA devine extrem de versatil și emotiv, oferind confort impresionant pe parcursul întregii zile. Este scaunul ergonomic care te înțelege și se adaptează nevoilor tale.

Scaun de birou ergonomic Tesla

Pofit

Scaunul ergonomic POFIT a fost special creat pentru a redefini experiența de la birou. Folosind soluții revoluționare redefinește tendințele de dezvoltare a scaunelor de birou. Este scaunul de birou care oferă susținere activă a spatelui și se adaptează coloanei vertebrale.

Scaun de birou ergonomic Pofit

ErgoSit

DA! Ședințele sunt mai scurte cu ERGOSIT.

Vino să testezi cel mai avansat scaun de conferință. Mecanismul de înclinare intuitiv și funcțional urmărește imediat mișcările corpului într-o manieră dinamică și naturală.

Ergosit este mobil și oferă susținere dinamică prin înclinarea spătarului și a brațelor în funcție de mișcările utilizatorului.

Scaun conferinta Antares Ergosit

Mars

Este conceput pentru săli de conferință și săli de clasă/training datorită confortului oferit și abilității sale de stocare facilă pe cărucioare ușor de transportat. Fiecare scaun de conferință Mars este dotat cu conexiuni din polipropilenă prinse pe cadrul scaunului.

Scaune-sala-conferinta-Mars

Pentru spațiul din birou dedicat discuțiilor sau relaxării avem câteva surprize:

-          Canapele Modulare MR. Jones și TRIO

-          scaune tapițate Wind, Aoki

-          Familia de scaune OLE, FRILL, NOFRILL

Mr. Jones

Liniar și aerodinamic, conceput pentru confort și performanță. Cu liniile sale elegante, Mr. Jones este ergonomic și perfect pentru spațiile de relaxare din birouri, case sau pentru spații comerciale.

Produs modular! - îmbinare perfectă și separare rapidă. Aceasta este adevărata natură a lui Mr. Jones.

Frumos, inteligent și imprevizibil. Este nevoie de o secundă să te îndrăgostești de acest produs.

canapea modulara Mr Jones Antares

Acestea sunt câteva dintre soluțiile propuse de ANTARES. Ne dorim să realizăm spații care permit proceselor creative să atingă cele mai înalte nivele posibile și să furnizăm o atmosferă cât mai confortabilă, primitoare și colorată spațiilor de birou.

Pentru invitații de vizitator speciale vă rugăm să luați legătura cu reprezentanții Antares sau să ne transmiteți un email la următoarea adresă: antares@scaune.ro