Vertigo este un scaun de birou ergonomic, rotativ destinat pentru birouri și săli de conferință. Un scaun care ajută la menținerea productivității și cu care munca de birou devine mai confortabil. Datorită designului sofisticat și ergonomic puteți uita de durerile de gât și de spate! În același timp, această caracteristică îl face integrabil în orice spațiu de birou, astfel fiind perfect și pentru organizații mari dar și pentru cei care vor un scaun ergonomic, comod și accesibil în casa lor. 

Scaun Vertigo

Vertigo dispune de un șezut generos, realizat din poliuretan cu densitate mare, rezistent la compactare și de un spătar tapițat cu mesh, foarte comod, cu suport lombar reglabil care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale.

Dotări și funcționalități

Scaunul ergonomic Vertigo are următoarele caracteristici:

1. mecanism sincron cu antișoc, ceea ce permite:

  • blocare în două poziții distincte
  • reglarea șezutului pe înălțime
  • reglarea tensiunii oscilației în funcție de greutatea utilizatorului

2. Brațe reglabile vertical cu top din PU moale

3. Suport lombar reglabil

4. Șezutul are o formă curbată ergonomic, burete cu densitate mare, tapițarea este posibilă cu diverse materiale textile

5. Spătarul are o formă curbată ergonomic și este tapițat cu mesh

6. Variante cu sau fără tetieră, tapițat cu mesh

Dotari Vertigo

Dimensiunile scaunului Vertigo sunt următoarele:

Fiind că scaunul se poate găsi în două variante, cu sau fără tetieră (Vertigo PHD, Vertigo fără tetieră) dimensiunile se diferă puțin. Acestea sunt indicate în tabelul de mai jos pentru ambele scaune.  

 

VERTIGO PHD

VERTIGO fără TETIERĂ

Înălțime scaun min

116 cm

96 cm

Înălțime scaun max

126 cm

106 cm

Înălțime șezut min

43 cm

43 cm

Înălțime șezut max

53 cm

53 cm

Adâncime șezut

46 cm

46 cm

Lățime șezut

50 cm

50 cm

Lățime scaun cu brațe

66 cm

66 cm

Înălțime spătar

57 cm

57 cm

Bază

70 cm

70 cm

Versiuni și finisaje

Personalizarea scaunului Vertigo după preferința utilizatorului niciodată nu era mai simplu! Puteți alege dintre patru culori pentru spătarul mesh: portocaliu, albastru, negru sau gri.

Culori Mesh

Șezutul fiind burete, se poate tapița cu diverse materiale textile. Vertigo este compatibil cu următoarele țesături: Amicra (14 culori), Eclipse (14 culori), Eco Piele (33 culori), Eco Lână (13 culori), Fiesta (16 culori) și Vidar (10 culori). Aflați mai multe informații despre colecția de țesături aici.

Varianta Țesături

Procesul de personalizare nu se termină aici. După preferință, se poate alege dintre două variante de bază: Piramidală PP Negru sau Aluminiu

Bază Vertigo

Opțional se poate alege mecanism SYN cu translație sau mecansim Oscilent. În cazul în care doriți să aflați mai multe detalii depre mecanisme vă sfătuim să citiți o postare precedentă, Mecanismele prezente pe scaune ergonimce, legată de această temă. 

Adițional, cu achiziționarea scaunului Vertigo nu numai că vă îmbogățiți cu un scaun de birou ergonomic de înaltă calitate dar primiți și un termen de garanție de 24 luni.

Descoperă cum se asamblează și ce funcționalități deține scaunul VERTIGO în video-ul de mai jos:

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!