#stauacasa #spațiuldeacasa #homeoffice.

Transformarea este o componentă esențială a unei persoane sau a unui grup doritor de dezvoltare. Multe obiceiuri întipărite de sute de ani, structuri cognitive neschimbate, perspective ”noi”, dar vechi ne ocupă cel mai mult timp, fără să observăm că alergăm, uneori după altceva decât valorile noastre. Poate este timpul pentru o reevaluare a priorităților. Unele dintre transformări vor fi forțate, altele vor fi acceptate și susținute voluntar sau anticipativ.

Astăzi, o mare parte dintre cei care lucrăm la birou, suntem nevoiți să lucrăm de acasă. ”Hash”-tagurile #stauacasa #workfromhome #homeoffice au devenit virale, chiar dacă următoarea imagine postată este în spațiul social online este de la mall, restaurant sau din parc.

Stau acasa home office scaune

Poate cel mai mare ”inamic” al muncii de acasă (cu excepția pisicii sau al frigiderului), este lipsa de atenție sau concentrare.

Cu cât petreci mai mult timp lucrând de acasă, în spațiul special destinat biroului, vei începe să simți nu doar să vezi dezechilibrul dintre formă și funcționalitate. Probabil, observi și dacă ai avea energia să te concentrezi, la un moment dat te vei lăsa distras de cel mai mic detaliu de inconfort: spațiu prost luminat, scaun care scârțiie, înălțimea mesei de unde lucrezi nu este adaptată ideal sau chiar și detalii mult mai nesemnificative.

La Antares știm că un scaunul își face treaba atunci când acesta este neobservat!

Dacă ai ales sau ești nevoit să lucrezi de acasă îți recomandăm scaunele noastre de birou. Cele mai multe din portofoliul nostru sunt fabricate în România și sunt confortabile. Pe lângă acest aspect, putem să le personalizăm pe diverse tipuri de materiale și nuanțe. Scaunele livrate de noi sau de partenerii noștri se vor integra ideal în spațiul de acasă.

Un scaun de birou confortabil și bine gândit poate face diferența. Îți poți schimba cu ușurință poziția, atunci când te vei ridica de pe el nu vei avea dureri de spate sau articulații și nici picioare amorțite. Iar, cel mai important: concentrarea nu ți-a fost tulburată de ”nevoia de a foi” neîncetat, vei știi că ai ales scaunul potrivit pentru tine.

 

Descoperă mai multe pe Antares:

-          Cum îți este afectată dispoziția atunci când stai pe scaun!

-          Sfaturi pentru a fi mai productiv ca și freelancer sau dacă lucrezi de acasă

În următorul articol vom scrie despre un alt aspect important al ergonomiei: LUMINA!

Până atunci vă dorim zile frumoase, confortabile și liniștite.