Una dintre consecințele evoluției tehnologice este faptul că omul modern petrece foarte mult timp așezat, iar acest lucu trebuie să se schimbe. Cunoaștem și am auzit de nenumărate ori fraza “încearcă să stai mai puțin și mișcăte-te mai mult” dar schimbările sunt greu de acceptat. Sfatul nostru este să găsiți scaunul potrivit care vă poate ajuta să obțineți un stil de viață activ chiar de lângă propriul birou!

Beneficiile sederii active

Cu toții dorim să fim mai sănătoși la locul de muncă dar de asemenea dorim ca aceasta să fie cât mai ușor și simplu de realizat cu cât mai puțin efort depus. 

Ei bine, avem o veste bună și una mai puțin bună pentru voi. Crearea unor condiții mai sănătoase la birou cere multă stăruință și voință dar partea bună este că o data ce v-ați obișnuit cu situația nouă, aceasta o să devine noul normal. 

Despre active seating

Un scaun activ îți ține corpul în mișcare în timp ce stai, încurajând aceleași schimbări naturale în postură care apar atunci când stai în picioare sau mergi pe jos. Acest tip de ședere activă sau dinamică ajută la îmbunătățirea posturii, reduce stresul asupra corpului, întărește musculatura spatelui și muschile de bază în timpe ce contribuie la menținerea dreaptă a coloanei vertebrale. 

Cu utilizarea unor scaune active în timp ce lucrați, se v-a ridica nivelul de energie pe parcursul zilei, deoarece nu o să stați aplecat. Aceste tipuri de scaune au un nivel ridicat de maleabilitate care vă oferă libertatea de a vā mișca mai mult în timp ce stați.

Dinky - taburet pentru ședere activă

Taburetul Dinky, reglabil pe înălțime este cel mai nou produs “dinamic” Antares. Acesta vă ajută să faceți mai multă mișcare în timp ce vă aflați la birou, răspunzând la mailuri și la telefoane. 

Dinky - taburet activ

Dinky acționeză asupra corpului la fel ca și o minge medicinală, permite mișcarea și obligă corpul la menținerea echilibrului în timpul șezutului, benefic pentru întărirea mușchilor. 

Pentru menținerea sănătății fizice dar și mentale este nevoie de mișcare. Acesta este o metodă bună de eliberare de stres și un energizant natural. Suntem conștienți de faptul că după 8 ore nu aveți neapărat puterea de a merge direct la o sală de fitness. Tocmai de aceea, ar fi distractiv să încorporați o sesiune de antrenament rapidă în timp ce vă aflați la birou, nu?

Dinky - reglabil pe inaltime

Utilizarea unui taburet activ ca și Dinky vă ajută să rămâneți în mișcare, să schimbați ușor și frecvent pozițiile și înălțimea, fapt care împiedică epuizarea acizilor lactici din mușchi, reducând riscul multor boli ale sistemului musculo-scheletic. 

Avantajul taburetului activ este că nu limitează libertatea de mișcare. Promovează menținerea unui posturi corecte și un loc de muncă mai sănătos. Dinky se poate găsi în mai multe culori diferite, are un șezut din poliuretan injectat și un termen de garanție de 36 luni

Dinky - colorat

Taburetul Dinky este un accesoriu care poate transforma orice birou cu culorile sale vii și jucăușe. Tocmai pentru acest design a primit și Premiul Internațional IF 2018. Ele sunt perfecte pentru spații limitate și sunt ușor de mutat, relocat. Astfel sunt avantajoase pentru ședințe lungi sau brainstorming-uri. In fond indeiile bune vin atunci cand te simti confortabil si liber de griji, nu? Dinky exact în acesta te ajută! 

Premiu International IF 2018

Șederea activă este asigurată de Dinky! Taburetul are un beneficiu dovetit pentru sănătate persoanelor care petrec mult timp la birou. Schimbările se încep cu pași mici, în acest caz poate să fie înlocuirea scaunului obișnui de birou cu taburetul activ Dinky!

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!