Oare v-ați imaginat vreoadată cum ar arăta scaunul de birou perfect pentru voi? Care sunt dotările fară care nu l-ați folosi ? Gândiți-vă, iar noi întretimp vă prezentăm un produs relativ nou din porfoliul nostru, care după speranțele noastre se va potrivi cu închipuirea voastră.

Confortabil la birou

Între cele mai des întâlnite așteptări legate de un scaun de birou ne putem întâlni cu următoarele: dorim ca acesta să fie comod, reglabil cu zone flexibile și suport lombar, să aibe un design atrăgător, să fie personalizabil cu diferite tipuri de materiale și culori dar să nu uităm nici de prețul acesibil.

Avem o veste bună, scaunul ergonomic de birou care are toate calitățile pe care le căutați, există și îl puteți găsi la Antares România, se numește VERTIGO!

Vertigo

De ce considerăm că Vertigo poate să satisfacă nevoile multora? Hai să vedem câteva motive:

- Are un design ergonomic și modern

- Se poate personaliza după propriu gust

- Este acesibil pentru toată lumea

- Se poate încorpora într-un birou de corporație dar și în biroul rezidențial

Aici puteți găsi toate detaliile tehnice despre scaunul Vertigo. Articolul respectiv conține mai detaliat funcționalitățile, dotările și modurile de personalizare al scaunului.

Scopul nostru acum, este să vă prezentăm ce înseamnă să lucrați dintr-un scaun confortabil, ergonomic, cu zone flexibile care se poate ajusta după nevoile personale.

Imaginați că lucrați la o firmă multinațională, dinamică, unde nu există două zile asemănătoare. Vă aflați în birou, tip open office, cu restul colegilor și faceți treaba zilnică cu un sentiment cunoscut de disconfort, cauzat de scaunul de birou neadecvat. În următorul moment intră managerul dvs cu o nouă oportunitate: aveți ocazia de a testa câteva scaune de birou ergonomice pentru că firma este pe cale să-și achiziționeze scaune noi. Dvs fiind sătul de a sta în fiecare zi pe un scaun incomod sunteți printre primele persoane care dorește să încerce unul dintre acele scaune.

Atunci încă nu știați dar scaunul pe care urma să-l testați era Vertigo. La prima vedere v-a plăcut designul scaunului, acesta avea un cadru negru și o bază din aluminiu care îi dădea un aspect elegant. Șezutul tapițat cu material textil și spătarul din plasă, va încântat foarte mult pentru că în sfârșit spatele dvs o să aerisească și nu o să lipească de un material ce nu permite circularea aerului. Repede ați și schimbat scaunul vechi cu cel nou și fără să aveți așteptări mărețe v-ați așezat.

Din prima încercare scaunul părea conforatbil dar ați știut că acesta nu înseamnă încă nimic. În următorul pas ați apucat să ajustați scaunul după dimensiunile proprii, în așa fel încât să fie cel mai confortabil. Ați început cu reglarea înălțimii șezutului și a brațelor după care au urmat reglarea suportului lombar și a tensiunii oscilației după greutatea personală.   

Vertigo mecanism, brate, suport lombar, translație șezut

După ce ați terminat ”setarea” scaunului v-ați apucat de lucru. Nimic nu v-a atras atenția, erați concentrat și astfel ați reușit să lucrați mai eficient. 

Datorită dotărilor și funcționalităților menționate mai sus ați avut libertatea de a ajusta scaunul în așa fel încât acela să vă dea un suport adecvat, lăsând în urmă orice stare de disconfort. 

Astfel ați continuat ziua, surprinzându-vă că nu numai ați reușit să terminați task-ul zilnic mai repede dar ați apucat să lucrați și pe acel proiect la care niciodată nu v-a mai rămas timp suficient.

În următoarele zile ați continuat să folosiți scaunul ergonomic Vertigo. Toate lucrurile parcurgeau ca de obicei până când un coleg v-a oprit:

Mă bucur pentru tine, ai o dispoziție mult mai bună decât de obicei – îmi pare bine să te văd așa!

Acest compliment a venit atât pe neașteptate, încât și explicația dvs era una simplă:

Este doar efectul cafelei pe care am băut-o recent” și ați continuat drumul spre sala de ședințe.

La sfârșitul meeting-ului ați avut o conversație și erați felicitat. Toți colegii au observat că decând utilizați scaunul nou ergonomic Vertigo, sunteți mult mai productiv, mai calm și aveți o atitudine mult mai pozitivă când trebuie să rezolvați o problemă.

Un exemplu mai convingător ca acesta nici nu mai trebuie, un scaun ergonomic ca Vertigo, poate să facă minuni!

Succes

Sperăm că această scurtă poveste vă ajută în așa fel încât să vă dați seama, calitatea scaunului de birou este un factor important atunci când vă petreceți majoritatea zilei așezat. Asigurați-vă că scaunul de pe care lucrați la serviciu este reglat corect, după nevoile personale.

Esența povestirii de mai sus este valabilă și atunci când lucrați de acasă, ceea ce foarte mulți dintre noi facem în această perioada. Felul în care stăm are un efect mare asupra dispoziției noastre. Așadar haideți să facem tot posibilul pentru a avea o stare de minte pozitivă!

Vă dorim zile liniștite !