Obiceiurile sănătoase sunt dezvoltate în copilărie, spun experții. Încercăm să ne învățăm copiii să facă mișcare, le zicem că legumele sunt gustoase și să bea cât mai multă apă. Tocmai de aceea, considerăm că este important să-i învățăm cum să stea și să folosească corect scaunul de birou!

Scaune birou copii

Scaunele de birou ergonomice pentru copii LUPO și BORA îndeplinesc toate nevoile unui școlar, vă spunem și de ce!

Aceste scaune, teoretic sunt o variană mini a scauneler de birou ergonomice, cunoscute de toată lumea, ca cei mici să se simte la fel de importanți ca și părinții lor cu un office job.

Scaunele pentru copii LUPO și BORA sunt ideale pentru generația tânără, pe cale să începe școala dar nu numai!

Ambele scaune oferă un confort de nivel înalt, datorită faptului că sunt ergonomice, ceea ce ajută copii să rămâne concentrați asupra temelor. Acestea sunt reglabile, caracteristică care face posibil ca ele să pot fi folosite pe un termen îndelungat

Scaune birou copii

Scaunul pentru copii, LUPO, cu un spătar și un șezut mic, oferă un nivel de confort ridicat pentru copilul dvs în timp ce el își face temele pentru ziua următoare. 

Scaune birou copii

BORA, scaunul de birou pentru copii, datorită dimensiunilor sale mici este la fel de confortabil și după mai multe ore petrecute așezat!

Datorita faptului că scaunul este reglabil, acesta poate fi folosit pe termen lung, când copii cresc mai mari ori chiar și de părinți.

Avatajul scaunului de copii Bora esta că opțional se poate alege și varianta LX, cu brațe incluse, pentru un nivel de confort mai ridicat. 

Scaune birou copii

Nu în ultimul rând, scaunele pot fi tapițate cu mai multe tipuri de materiale, nuanțe și colori jucăușe!

Țesăturile compatibile cu modelele LUPO și BORA sunt următoarele: AmicraAnjouCagliEclipseEco LânăEco PieleFiestaReginaSofty sau Two Four. Vedeți aici toate țesăturile. 

Toate materialele sunt plăcute la atingere, de calitate, rezistente și durabile, exact cum ar trebui să fie un material dedicat unui scaun de birou pentru copii! 

Puteți alege dintre o gamă variată de culori, conform preferințelor dvs. sau a copilului. Vă sfătuim să fiți curajoși și să alegeți culori mai vii în camera copiilor. Acestea le dau viață și celor mai simple modele! 

Pentru mai multe detalii ne găsiți în showroom-urile din București și Cluj-Napoca ori ne puteți contacta pe marketing@scaune.ro.

Vă așteptăm!