Product was successfully added to your shopping cart.

Suntem încântați să împărtășim cu voi mândria și bucuria imensă pe care am simțit-o ca furnizor oficial de scaune pentru un eveniment remarcabil recent desfășurat la #cluj de IQ Digital Summit. Fabrica de Scaune Antares a avut privilegiul de a colabora cu Upgrade 100, BCR Cluster Mobilier Transilvan și Cluj IT Cluster pentru a asigura o experiență excepțională de așezare. Fiecare scaun, creat meticulos cu precizie și grijă, a servit ca o dovadă a angajamentului nostru față de excelența în soluțiile de așezare pentru evenimente.

Iq Digital Summit Cluj scaune

Read More
14.06.2023 16:51 By scaune scaune Comments Informativ Scaune Cultură

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania (TCIC), ediția a șesea, a avut loc la CREIC - Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative în perioada 16-18 iulie, un eveniment susținut de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord. TCIC (Transylvanian Clusters International Conference) asigură operatorilor economici locali acces la tehnologii, tendințe și studii actuale din diferite industrii, creând o oportunitate excepțională de networking, tema acestei ediții fiind Future Skills for Industry!

TCIC 2021

Read More

În fiecare an, la începutul decembriei, Pantone își lansează culoarea oficială a anului următor. O tradiție de cel puțin 20 de ani care are un rol decisiv în tot ceea ce înseamnă design interior, design grafic dar și fashion. Pentru 2021 au selectat DOUĂ culori: Ultimate Gray și Illuminating, ceea ce au făcut doar o singură dată, în istoria Color of the year.

Culoarea anului 2021

Read More

Catalogul Antares Selection este unul foarte special pentru noi. Nu numai că conține produse noi pe lângă cunoscutele clasice dar este primul catalog Antares făcut din hârtie reciclată! Tocmai de aceea, în acest articol dorim să discutăm despre importanța reciclării în zilele curente și despre câteva fapte interesante despre reciclarea hârtiei.

Catalog Selection by Antares

Read More
02.12.2020 11:36 By Alexandra SZ reciclare, hartie, catalog, scaune, Comments Informativ Cultură

Termenul "office landscape" referă la un concept de design interior și are scopul de a crea un interior cu aspect plăcut din punct de vedere estetic. Practic acesta înseamnă amplasarea mobilierelor și plantelor, utilizarea luminei naturale și lucrărilor de artă într-un mod creativ pentru a face mediul cât mai productiv și plăcut.

Office landscape

Read More
18.06.2020 09:53 By Alexandra SZ office landscape, open office, cultura, , Comments Informativ Cultură

Culorile diferite crează diferite stări de spirit, nu numai în casa dvs dar și la birou. Ele comunică sentimente diverse, cum ar fi entuziasm, pasiune, agitație sau liniște. Odată înțelegând teoria culorilor în designul interior puteți crea dispoziția potrivită care o să vă ajute să rămâneți mereu productiv!

Psihologia culorilor

Read More

Secolul al XX-lea însemna perioada cea mai importantă pentru scaunele moderne. Arhitecții au avut ocazia să profite de inovațiile tehnologice și de accesibilitatea mai simplă a maselor pentru a-și aduce proiectele în viață. Singura limită era doar creativitatea lor. La fel ca operele de artă și scaunele au propria lor poveste și acestea uneori sunt mult mai surprinzătoare decât ați putea crede.

Scaune celebre

Read More

O piesă de mobilier poate să fie la fel de memorabilă ca și protagonistul sau antigonistul unui film. Suntem siguri că fiecare dintre noi putem să ne gândim măcar la o singură piesă dintr-un film sau serial care ne-a rămas în memorie. Cu această postare începem o nouă serie, dedicată scaunelor celebre și cu ce altceva ar putea să începem dacă nu cu scaune iconice, întâlnite în filme!

Breakfast at Tiffany's

Read More
05.02.2020 13:25 By Alexandra SZ scune, filme, scaune celebre, Comments Informativ Scaune Cultură

Limbajul trupului este strâns legat cu postură. Felul în care vă mișcați afectează modul în care vă văd alții dar și dispoziția voastră. Dar oare știați că poziția în care stați chiar poate să vă influențeze gândurile?

cum iti este afectata dispozitia in functie de cum stai

Read More

Procesul de proiectare a unui scaun poate să fie o operă de artă în mâinile unui designer sau artist priceput. Acest fapt poate fi dovedit de munca lui Charles & Ray Eames, Hans Wegner sau Arne Jacobsen. Cu toții sunt niște arhitecți, designeri talentați. Încă și astăzi vorbim despre creațiile lor, fie vorbă de cunoscutul scaun -Lounge, -Whisbone ori -Egg. Admirăm acești designeri străini dar oare știm că și noi, în România, avem numeroase arhitecți plin de calități care ne reprezintă chiar și la nivel internațional?  În cele ce urmează vom prezenta lucrările câtorva designeri și arhitecți români. 

sketch

Read More

Designul spațiului de lucru are un rol important, dacă acesta este de calitate, atmosfera devine mai puțin stresantă și mai productivă. Fie că este vorbă de biroul de la servici sau cel de acasă nu toată lumea are la dispoziție un spațiu super mare cu perete de sticlă ca și în filme americane. Majoritatea oamenilor lucrează într-o încăpere mică sau într-un open office, unde chiar nu este loc pentru nimic altceva doar pentru o masă și pentru un scaun de birou. Dacă doriți ca biroul să vă pare mai mare dar nu știți de unde să începeți, porniți de la implementarea următoarelor sfaturi!

Office design

Read More

scaune-de-birou-romania

Fie că lucrăm la calculator de acasă sau de la birou, scaunul ales este foarte important. Alături de computere, servicii internet și instrumente de comunicare, scaunul de birou este unul dintre cele mai utile instrumente care ne susțin clipă de clipă.

Read More

Confortul participaților la Evenimentul Propuneri Politice Pentru Romania Inteligenta a fost asigurat de scaunele de conferință Xilla by Antares.

scaun conferinta Xilla

Read More
30.05.2019 14:29 By scaune scaune Comments Informativ Scaune Cultură

Cu o formă unică, scaunul CH24 Wishbone Chair de Hans J. Wegner deține un loc special în lumea designului modern.

scaunul Wishbone - Cluj

Read More
30.05.2019 02:20 By scaune scaune scaunul Wishbone, Comments Informativ Scaune Cultură

Strategii de implicare si motivare a echipei, Cluj-Napoca

Clubul antreprinzatorului Roman

 

Despre leadership și motivarea echipei le-a transmis ieri, la Cluj-Napoca, Magnoliu Stan, celor prezenți la seminar. Participanții au aflat cum să atribuie eficient sarcinile de lucru în cadrul echipei și cum să întocmească un plan privind motivarea membrilor echipei.

Confortul la ClujHub a fost asigurat de scaunele Antares

 

#cluj #romania #creativitate #provocare #bucuresti #antares #comfort #scaune #scaun  #officechairs #merita #madeincluj #leadership #seminar 

Read More

Living Coral 16-1546

Scurtă descriere: ”nuanță de coral vie și animată, cu o reflexie subtilă aurie energizează și înviorează.” Vibrantă și totuși moale.

Read More