Mars

Noul scaun de conferință by Antares

Scaune de conferinta Mars la Creative Monkeys Cluj

Mars are potențialul de a deveni un clasic modern – nu numai în ceea ce privește design-ul său, ci pentru că poate fi folosit universal și combinat cu alt tip de mobilier de diverse stiluri – pur și simplu se adaptează oricărui spațiu. Acest lucru nu este plăcut doar pentru ochi, dar și pentru designeri, arhitecți care beneficiază de flexibilitate mai mare în proiecte. 

Adaptabil

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui scaun de conferință, vizitator sau pentru un proiect, Mars este ideal pentru aceste spații, el se poate adapta fiecărei situații. Conceput inteligent și minimalist, se amestecă armonios în orice cadru, îmbinând eleganța cu ergonomia.

Scaun conferinta alb

Personalizabil

Scaunele fabricate de Antares sunt personalizabile. Oferim cliențiilor noștri soluții care să creeze un mediu care reflectă compania, brandul, viziunea sau ambiția dorită. Design-ul scaunul Mars propune detalii remarcabile, cum ar fi un cadru și o scoică de tip minimalist, care încorporează materiale de calitate: șezut și spătar tapițat perfect și o ușoară flexibilitate mechanică a scaunului oferind confort, chiar și în cazul utilizării pe timp îndelungat. Scaunul se poate tapița cu peste 9 tipuri de materiale, însumând peste 120 de nuanțe. Cadrul scaunului din oțel vopsit în câmp electrostatic poate fi alb sau negru mat. 

Scaun Mars conferinta

Alte detalii tehnice și de personalizare:

Element

Material/Specificații

Posibilitate Personalizare

Cadru

Oțel

Alb sau Negru

Elemente polipropilenă șezut & spătar

Polipropilenă

Alb sau Negru

Tapițerie

Material textil sau eco piele

Cagli, Amicra, Eclipse, Eco Piele, Eco Lână, Fiesta, Softy, Vidar.

Alte Specificații

Suprapozabil

Da

Cantitate Comandă minimă

50 buc.

Scaun conferinta personalizabil

Dimensiuni scaun Mars:

Înălțime totală: 83 cm

Lățime totală: 49.5 cm

Înălțime șezut: 48 cm

Lățime șezut: 44 cm

Înălțime spătar de la șezut: 39.5 cm

Suprapozabil & ușor de transportat

De cele mai multe ori sălile care găzduiesc diferite evenimente și activități adesea nu necesită scaune, Mars este candidatul ideal acestor spații, deoarece este foarte ușor de depozitat și transportat. Opțional, odată cu achiziția scaunelor se poate opta și pentru un cărucior pentru manipularea acestor scaune în siguranță și facil. Folosind acest cărucior se pot suprapoza până la 25-30 buc. scaune de conferință Mars.

Scaun suprapozabil usor de transportat

Referințe

Scaunul Mars a fost prezent la mai multe conferințe organizate de către ClujHub, TedxCluj sau Tiff (InfinitiTiff Cluj Napoca)

Link produse: Mars White (descoperă mai multe)  sau   Mars Black (descoperă mai multe)

scaune la conferinta

scaune suprapozabile de conferinta

scaune Conferinta cluj cluj hub

scaune mars workshop antares

scaun antares de conferinta

Link produse:

 Mars White (descoperă mai multe) 

 Mars Black (descoperă mai multe)