Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/11

Mars Conference Black

Prezentare

Simplu și elegant, definit de liniile fluide si impactul oferit fiecărui spațiu în care este poziționat. Șezutul și spătarul scaunului sunt tapițate. Mars este ideal pentru orice spațiu de conferințe sau așteptare: este candidatul perfect pentru sala de conferințe sau de curs, sala de așteptare, precum și săli de mese.
Mars oferă confort deosebit datorită formelor organice ale scoicii scaunului, cadrului din oțel și a posibilitățiilor de tapițare cu materiale de calitate care respiră. Elementele din polipropilenă ale scaunului sunt rezistente la șocuri. Pentru mai multe detalii vă rog să luați legătura cu departamentul comercial sau vizitați unul dintre showroom-urile Antares din Cluj - Napoca sau București.

Detalii


Dimensiuni scaun conferință Mars Black:

a) Înălțime scaun: 83 cm
b) Adâncime șezut: 45 cm
c) Înălțime șezut: 48 cm
d) Lățime scaun: 53 cm
e) Înălțime spătar: 39.5 cm
f) Lățime șezut: 44 cm
h) Lățime spătar: 53 cm

Confortul acestui scaun va contribui la desăvârșirea unei ambianțe de interior și la conferințe de calitate. Mars asigură o postură ergonomică corectă în timpul conferințelor, vă permite să stați confortabil timp îndelungat. Spătarul și șezutul curbat ergonomic asigură o susținere activă a spatelui și sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Șezutul și spătarul este tapițabil pe diverse materiale textile, iar la interor sunt cu poliuretan de calitate, nedeformabile în timp.
Dotări standard: cadru suprapozabil, conexiuni incluse, șezut și spătar cu poliuretan rezistent la compactare, cadru din bară de oțel (negru sal alb).
Greutate portantă: 120 kg.

Fabricăm scaune din 1992, am realizat o mulțime de prototipuri și studiem constant ergonomia scaunelor. Punem accent întotdeauna pe legătura dintre formă și funcționalitate cu scopul de a crea cele mai confortabile piese de mobilier. Acest produs de calitate este fabricat la Cluj – Napoca, Romania. Considerăm că este important ca scaunele să fie ușor de operat în timp ce suntem la birou și ne concentrăm pe sarcinile zilnice. Atunci când utilizatorii, nu pot face față ajustărilor complicat de operat rezultatul este că acele funcții de reglare nu sunt utilizate.

Standard: Șezut și spătar tapițat

Mars este dotat cu șezut și spătar tapițat. În interiorul șezutului și al scaunului se regăsește poliuretan de densitate mare rezistent la compactare și confortabil. Scaunul se poate tapița pe diverse materiale textil sau pe eco piele.

Standard: Șezut și Spătar poliuretan rezistent la compactare

Perna șezutului și a spătarului este din poliuretan rezistent la compactare și nedeformabilă în timp. Poliuretanuldin componența scaunului Mars oferă confort pe termen lung și o mai mare rezistență la compactare.

Standard: Suprapozabil

Mars este suprapozabil, ideal pentru sălile care se folosesc și la alte activități. Se pot suprapoza 25 buc. scaune Mars dacă sunt depozitate pe cărucirul special dedicat acestui model.

Opțional: Cărucior transport

Depozitați și manipulați cu ușurință și în siguranță scaunele Mars. Se pot suprapoza până la 25 buc. scaune de conferință. Rolele căruciorului sunt blocabile din cauciuc și vor proteja pardoseala chiar și încărcate.

Standard: Cadru Alb sau Negru mat

Cadrul scaunului vopsit în câmp electrostatic Negru sau Alb.

Standard: Conexiuni scaune

Atunci când sunt așezate două sau mai multe scaune Mars unul lângă celălalt, acestea se pot conecta. Conexiunile sunt accesiori standard pentru fiecare scaun Mars.

Garanție: 24 luni

Conform Legii 449/2003 republicată 2008

Întreținere

Produsele ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia. Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

EN1335 Certified