ANTARES ”COLLECTION 20”

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, Antares România lansează cel mai nou catalog de scaune ergonomice, scaune pentru segmentul HoReCa și canapele modulare, denumit și ANTARES ”COLLECTION 20”

Fotografie catalog scaune de birou Antares

Noul catalog este împărțit pe tipuri de produse și oferă soluții de șezut pentru orice spațiu de interior sau exterior.

Accesorizat cu un cuprins vizual, acesta devine foarte ușor de răsfoit și localizat tipul de produs dorit, fie că este vorba de un scaun ergonomic sau de conferință.

Cuprins catalog scaune

Odată ajunși pe pagina produsului utilizatorii au ocazia să vizualizeze fotografii ale produsului din mai multe unghiuri și să descopere dotările și funcționalitățile acestuia.

Pagina produs:

Pagina Produs Scaun Ergonomic Tesla

La achiziționarea unui scaun se recomandă testarea acestuia înainte de a fi achiziționat. Acest lucru este posibil vizitând unul în showroom-urile Antares din București, Cluj sau al partenerilor noștri din țară. Pe site există o secțiune specială cu showroom-urile din țară unde se pot testa scaunele de birou Antares sau unde se pot obține mai multe informații. (din bara de meniu a paginii accesează: ”Testează Aici”).

Produsele prezente în catalog sunt împărțite în 7 categorii:

  1. Executiv – Directorial: o selecție modernă și unică de scaune de directoriale. Acestea se pot personaliza și tapița pe piele naturală, piele ecologică sau pe material textil. Tip produse: scaune directoriale, scaune manageriale (recomandat pentru persoanele care folosesc un scaun între 2-4 ore/zi).
  2. Executiv – Operativ: Harnice, eficiente, performante, gata cu treaba la timp. Pentru că sunt comode și ergonomice. Scaunele din acest segment sunt dedicate uzului intens (4-8 ore sau 8+ore/zi). Utilizatorii acestor scaune sunt persoane care își petrec o mare parte din zi la lucru pe scaun. Pentru un mod de viață cât mai sănătos îți recomandăm următoarea postare de pe blog: ”Cum să te menții sănătos la birou”.
  3. Conferință – Vizitator: Atente, răbdătoare, pe fază. Pentru că sunt comode și plăcute. Scaunele din această categorie sunt dedicate sălilor de curs sau conferințe, spațiilor pentru vizitatori, recepții, etc... Aici sunt prezentate multiple variante: scaune de conferință tapițate integral sau parțial, mobile sau fixe, etc...Scaune-sala-conferinta
  4. Relaxare – Vizitator: Scaune de relaxare sau de recepție pentru citit, de băut ceaiul iarnă sau de  visat cu ochii deschiși.Scaun de relaxare Mister
  5. Profesional – Industrial: Oferim scaune profesionale pentru orice mediu industrial sau tehnic. Produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate și satisfac nevoile fiecărui loc de muncă: de la segmentul de producție, ambalare, cercetare & dezvoltare la zonele ESD.
  6. Contract – HoReCa: Grijulii, gazde bune și primitoare. Scaunele din această categorie sunt dedicate spațiilor publice unde scaunele sunt intens folosite. De cele mai multe ori aceste scaune au în componența lor elemente rezistente și ușor de curățat/întreținut.
  7. Sofa – Sofa Modular. Această categorie s-a dezvoltat de la trei produse. Noutatea din această colecție este sistemul modular de canapele ”Rubico”. Rubico este ca și un puzzle, cu cât sunt adăugate mai multe piese, lucrarea divine mai perfectă și mai complexă. Produsul modular este în tendință cu noile spații moderne de relaxare/”soft seating” din birourile open office.

Catalogul mai este accesorizat cu un mostrar listat de materiale pe care se pot tapița scaunele și o secțiune de ”brațe și accesorii”.

Catalogul este disponibil atât în versiunea listată pe hârtie cât și în variantă electronică ”pdf”. Versiunea electronică a catalogului Antares ”Colection 20”se poate descărca din biblioteca noastră online, pagină care se găsește la următoarea adresă: https://scaune.ro/resurse .

Descoperă mai multe: