Limbajul clar al formelor și liniilor delicate ale scaunului ergonomic ZEN, îl transformă pe acesta integrabil în orice spațiu de birou sau de acasă (home office).

Zen adaugă splendoare oricărui spațiu în care este prezent. Forma sofisticată ergonomică a șezutului și spătarului oferă confort și suport constant utilizatorului.  Impresionant din toate unghiurile, scaunul Zen, sintetizează relația dintre formă și funcționalitate. 

Scaun Ergonomic Zen Antares

Spătarul tapițat cu ”mesh” de calitate superioară și accesorizat cu suport lombar reglabil vertical este o caracteristică indispensabilă scaunelor de birou moderne destinate uzului intens.

Mesh spatar scaun ergonomic

Legătura dintre șezut și spătar este asigurată de un mecanism syncron, ceea ce permite utilizatorului contact permanent constant atât cu șezutul cât și cu spătarul scaunului. Mecanismul este acționat cu o singură manetă este blocabil în 3 poziții distincte, sigur acesta se poate folosi și în funcția ”deblocat”. 

Mecanism scaun ergonomic

Brațele reglabile vertical cu paduri moi și confortabile la atingere sunt o componentă indispensabliă a scaunelor operative.

Scaunul ZEN este un instrument ergonomic pentru nevoile biroului de astăzi. Forma scaunului și mecanismul sincron asigură confortul optim.

Intuitiv și ușor de ajustat,  ZEN, se transformă  cu ușurință în partenerul preferat de lucru. Este scaunul operativ ideal pentru ședințe lungi de ședere la birou sau în fața calculatorului. Utilizatorii pot regla înălțimea pernei șezutului, brațele, suportul lombar sau unghiul dintre șezut și spătar.

Scaun ergonomic Antares

Zen este rezultatul combinat al experienței în domeniu și ablilităților de inginerie.

scaun ergonomic Antares Zen

Dotările scaunului ZEN sunt următoarele:

  1. Mecanism SYN cu antișoc:

Mecanismul de înclinare sincronizat oferă posibilitatea de a regla și fixa unghiul spătarului față de șezut în 3 poziții distincte. Acesta oferă libertate de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă. Confortul și performanța sunt deosebit de strâns legate.

Alte funcții: reglarea înălțimii șezutului,  blocarea șezutului în multiple poziții  și a tensiunii de oscilație.

  1. Poliuretan injectat (șezut).

Perna șezutului este din poliuretan injectat și rezistentă în timp (grosime: 70 mm). Poliuretanul injectat oferă confort pe termen lung și o mai mare rezistență la compactare decât spuma poliuretanică obișnuită.

Sezut Scaun Ergonomic

  1. Spătar mesh

Spătarul scaunului ZEN este tapițat cu un ”mesh” elastic de calitate, rezistent în timp. Acesta se mulează și se adaptează automat pe spatele fiecarui utilizator asigurând aerisirea necesară corpului în timpul utilizării.

  1. Suport lombar reglabil.

ZEN dispune de suport lombar reglabil vertical. Acesta se poate regla de către utilizator fără a fi nevoit să se ridice de pe scaun. (cursa reglare verticală: 70 mm).

Suport Spatar reglabil

  1. Brațe reglabile vertical.

Topul din poliuretan moale al brațelor asigură confort și sunt plăcute la atingere. (cursa reglare verticală: 70 mm). Reglarea verticală a brațelor este posibilă prin acționarea butoanelor amplasate ergonomic .

  1. Alte dotări.

Bază stea piramidală cu 5 brațe din polipropilenă, diametrul: 660 mm.

Role gumate, dia. 60 mm. (reduc rezistența la rulare și nu zgârie podeaua).

Scaun ergonomic Zen Antares

Mai multe informații despre produs se pot regăsi pe pagina de produs a scaunului: vezi aici


Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați!