Descoperiți trăsături fascinante: Oklahoma

Fiecare linie respectă principiul ergonomiei și purității senzuale.

Noul scaun ergonomic de top din colecția StudioPlus reprezintă rezultatul care te convinge fără nicio îndoială cu privire la noua filozofie de Office design. Întruchiparea stilului ultra modern și a caracterului elegant rezultă într-un scaun ergonomic complet.

Uimitoarea sa silueta ergonomică distinctă, detaliile și linia spătarului ergonomic caracterizează designul modern al scaunului de birou Oklahoma by Antares.

Oklahoma dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Suportul lombar este reglabil atât în adâncime cât și în înălțime. Șezutul scaunului este realizat din burete de densitate mare și oferă un suport confortabil utilizatorului chiar și în condițiile unei munci îndelungate. Brațele reglabile, baza piramidală din aluminiu șlefuit și role gumate sunt opțiuni standard pentru fiecare scaun Oklahoma.

Mecanismul “syncron” cu antișoc acționat prin două manete permite reglarea în 4 trepte posibile a unghiului dintre spătar și șezut, reglarea pe înălțime și reglarea tensiunii oscilației (ușurința balansului) în funcție de greutatea utilizatorului.

Mecanismul unui scaun și cum funcționează el, reflectă standardele noastre personale… Modul în care trăim, în care muncim, ce ne place și cum comunicăm. Oklahoma de la Antares răspunde acestor probleme prin design, dotări și confortul oferit.

Fără nicio îndoială: Oklahoma nu lasă pe nimeni indiferent. Prezența sa impunătoare acaparează fiecare spațiu de birou și îl plasează în centrul atenției. – Dorim să menționăm că nu design-ul scaunului Oklahoma face diferența, ci confortul oferit!

www.scaune.ro

Scaun ergonomic Oklahoma

Instrucțiuni de folosire:

Instrucțiuni de folosire scaun ergonomic Oklahoma

Descpoeră mai multe:

https://scaune.ro/oklahoma-pdh.html