Birou managerial

În viața de afaceri acordăm o foarte mare atenție mesajelor non-verbale și imaginii pe care noi o proiectăm oamenilor cu care avem de – a face zi de zi. Fie ei -clienți , parteneri, colegi sau angajați-înainte de a ne cunoaște, aceștia își formează o primă impresie despre noi după felul în care ne îmbrăcăm, în funcție de ceasul pe care-l purtăm sau mașina pe care o conducem.

Dar cum rămâne cu biroul nostru? Biroul nostru poate povesti și în lipsa noastră. Desigur vorbele și faptele noastre pozitive sunt criteriile decisive, dar pot avea un impact mult mai redus dacă spațiul nostru de lucru ne contrazice. Deseori petrecem mai mult timp în biroul nostru decât acasă, și de aceea trebuie să avem mare grijă la amenajarea unui spațiu care ne stimulează creativitatea, ne ușurează munca, ne crește productivitatea… un loc unde să ne simțim plini de energie.

În crearea acestui spațiu putem fi și noi de ajutor în alegerea „bijuteriei" din încăpere, adică scaunul pe care stai. Pe lângă faptul că trebuie să fie comod și să asigure o poziție de lucru sănătoasă, scaunul poate să fie și o sculptură, cu linii elegante precum silueta unei clădiri… cu cusături fine dar precise asemenea costumelor create de maiștrii croitori… având suprafețe în perfectă armonie cu biroul de epocă din lemn masiv .

După alegerea modelului potrivit, fiecare scaun din colecția noastră poate fi personalizat după cerințele și gusturile fiecăruia. Unul dintre cele mai importante elemente este mecanismul care poate fi simplu, sincron sau asincron. Ajustarea avansată permite menținerea mișcării permanente a corpului, o așa numită ședere dinamică. Spătarul și șezutul acestora urmăresc și se adaptează în mod automat la mișcarea trunchiului utilizatorului, sprijinându-l. Se poate alege materialul tapițeriei, culoarea stofei sau nuanța lemnului pentru a se potrivi sută la sută cu designul încăperii dorite. La cererea specială a clientului putem adăuga monograma sau sigla preferată.

Pentru noi un scaun înseamnă mai mult decât un loc unde te poți așeza. Știm că poate să aibă și valoare sentimentală. De aceea suntem foarte încântați când un client cere recondiționarea unui fotoliu care a fost companionul lui timp de 10-12 ani și încă dorește să-l păstreze. Faptul acesta zice ceva despre el…dar și despre noi.

Ce este ergonomia?

Scaun ergonomic

Ergonomia înseamnă aplicarea de informații științifice pentru proiectarea de obiecte, sisteme și de mediu, în scopul de a le face pe deplin eficiente și confortabile in momentul utilizării. Mobilierul ergonomic de birou este proiectat având schița / șablonul utilizatorului în minte. Fie că doriți un scaun pentru birou sau pentru acasă, confortul este cheia. Alege un scaun de birou care lucrează cu corpul uman și nu împotriva lui.

Alegerea unui scaun de birou care vă menține spatele într-o postură corectă vă poate ajuta la prevenirea durerilor de spate, gât și vă crește eficiența la locul de muncă. Pentru a găsi scaunul ergonomic care vi se potrivește cel mai bine, trebuie să cunoașteți diferite caracteristici ale scaunelor ergonomice și modul în care acestea pot sprijini nevoile dumneavoastră.

Atenție:

Faptul că un scaun este numit ergonomic nu înseamnă că o să fie bun pentru tine sau oricine. Fiecare model de scaun este diferit așa cum fiecare persoană este. Alocă timp și răbdare în alegerea scaunului.

Scaunul ergonomic trebuie să fie potrivit pentru scopul propus, permițându-vă să vă mișcați liber și să vă îndepliniți sarcinile într–un mod confortabil și eficient.

Dacă știi că o să petreci câteva ore pe zi folosind scaunul, alege-ți unul ergonomic cu multe reglaje. Suportul lombar al spătarului reprezintă funcția de bază a unui scaun ergonomic dacă o să îl folosești pentru perioade lungi de timp. Totuşi, atunci când îti este permis, ia o pauză de câteva momente.

Chiar dacă estetica scaunului este pe primul loc, de cele mai multe ori în alegerea unui scaun ergonomic, nu trebuie să omiți și caracteristicile enumerate mai sus. Nu uita că, de multe ori, o să folosești acel scaun ergonomic mai mult de 8 ore pe zi și trebuie să fii sigur de scaunul pe care urmează să îl alegi.

Producem și comercializăm scaune de peste 15 ani. Pentru a ne satisface clienții, acordăm o atenție deosebită calității scaunelor pe care le producem deoarece iubim ceea ce facem.

Alegeți-vă un scaun folosind următorii pași:

1. Fiți atenți la caracteristicile fiecărui scaunului ergonomic.

2. După ce ați evaluat caracteristicile unui anumit scaun ergonomic, luați în considerare utilitatea lui. O mare parte din timp o să vorbiți la telefon? O stați așezat la calculator mai mult timp, fără să vă deplasați prea mult?

Încercați să aflați ce fel de scaun ergonomic vi se potrivește cel mai bine, în funcție de descrierea caracteristicilor de mai sus.

3. Mergeți și încercați acel scaun ergonomic în magazine sau la diferite show-room-uri înainte de a-l achiziționa. Merită să faceți acest efort deoarece pe lângă că investiți o sumă de bani în acel scaun, trebuie să luați în considerare și faptul că o să îl folosiți câțiva ani de zile. Noi avem două show-room-uri unde puteți testa sau încerca scaune ergonomice: unul la Cluj – Napoca și unul în București.

Puteți comanda scaune noastre şi online de pe www.scaune.ro.

4. Un aspect foarte important în alegerea unui scaun ergonomic este stilul, culoarea și tapițeria scaunului. De cele mai multe ori, scaunele ergonomice pot fi tapițate cu piele, stofă, piele ecologică sau plasă („mesh”). Încercați să vă personalizați scaunul după propriile gusturi, deoarece este o investiție personalizată și durabilă în timp.