Noul scaun de birou Ovidio by Antares

Uz redus de materiale. Transparență maximă. Ajustare perfectă.

scaun de birou ovidio minimalist

Lansat in 2018

Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înaltă tehnologie, Ovidio se adaptează la forma, postura și mișcarea utilizatorului.

Cu o formă ergonomică a spătarului și al șezutului curbat anatomic permite corpului să se relaxeze și îi oferă acestuia o susținere coloanei vertebrale corectă.

scaun de birou - Ovidio

Confortabil & minimalist

Scaunul de birou Ovidio este accesorizat cu mecanism oscilant integrat în design-ul șezutului devine aproape imposibil de identificat. Dealtfel, mecanismul  acționat de cele două butoane laterale oferă posibilitatea de a bloca/debloca șezutul și de a-l regla la înălțimea dorită.

Agilitatea și caracteristicile sale funcționale îl transformă pe Ovidio în scaunul ideal pentru studiouri, ateliere de arhitectură, showroom-uri sau pentru spații de lucru temporare din birourile Open Space. Este candidatul ideal din mediile de lucru mai expresive sau mai personale.

 Scaun de Birou Ovidio Alb

Alte informații:

Cadru, șezut, spătar: cadru din polipropilenă, rezistent la șocuri (alb sau negru)

Tapițerie: tapițat cu mesh de calitate dintr-o bucată.

Mecanism: de rotire și reglare înălțime scaun, oscilant, blocabil în poziție avansată.

Baza: Aluminiu sau polipropilenă (alb sau negru).

Role: Ø 65 mm, reduc rezistența la rulare, nu zgârie podeaua.

Stil: Minimalist.

Spații destinate:  Studiouri, ateliere de arhitectură, showroom-uri, spații de prezentare, săli de conferințe informale, spații de lucru temporare din birourile open space.

Modele 3D pentru randări:

În cazul în care aveți nevoie de modelele 3D ale scaunului Ovidio sau ale oricărui scaun de birou Antares, vă rog să le solicitați pe antares@scaune.ro sau pe marketing@scaune.ro.

Video Scaun de birou Ovidio: