Dorim să vă informăm de lansarea noului nostru site www.scaune.ro regândit.

Lansarea-noului-site-de-scaune-antares

Obiectivele principale de relansare a noului site au fost concentrate pe estetică, simplificând modul de prezentare și sporind vizibilitatea scaunelor de birou și produselor Antares cărora acordăm atenție deosebită.

Suntem conștienți că mediul de lucru modern s-a schimbat și a devenit mult mai flexibil, mobil și interconectat. Internetul a jucat un rol major în această transformare: a devenit o caracteristică esențială a vieții noastre de zi cu zi, ca o platformă centrală de resurse. Conștienți de acest fapt, Antares lansează noul site web care combină tehnologia de vârf cu un design atractiv. Vei fi plăcut surprins cât de rapid și ușor se încarcă paginile noului site!

Noul scaune.ro oferă un design contemporan și curat. Structura site-ului de navigație este simplă, clar planificată și intuitivă. Imaginile sunt de dimensiuni destul de mari încât să se poată observa detaliile importate ale fiecărui produs expus. Site-ul dispune de un aspect receptiv pe orice platformă. Vă invităm să explorați site-ul pentru a afla mai multe despre întregul nostru spectru de servicii.

scaune-omnia-antares

Ca și în cazul  fiecărui proiect pe termen lung, relansarea unui site web necesită un lucru în special: lucru în echipă. Dorim să mulțumim, firmei de software (Polysoft) care ne-a ajutat să realizăm noul scaune.ro și persoanelor  care s-au adaptat nevoilor noastre chiar și atunci când am solicitat imposibilul, în special: Meli și Gyuszi.  

Când am început proiectul, scopul principal a fost de a facilita, simplifica și consilia cât mai mult procesul de achiziționare a unui scaun de birou de către orice utilizator al site-ului, fie că cumpără scaunul pentru uz personal sau pentru instituția/firma la care lucrează. S-a încercat detalierea, cât mai exactă a fiecărui produs cu scopul de a găsi, alege și înțelege scaunul care se pliază cel mai bine utilizatorului final.

Pe noul site produsele sunt grupate în trei categorii:

  1. Tip produs.
  2. Spațiul destinat.
  3. Colecția din care face parte scaunul.

Birou cu scaune de birou Antares Omnia

Dacă doriți mai multe informații despre un produs Antares este destul să accesați pagina produsului unde acestea sunt prezentate atât din punct de vedere tehnic cât și estetic. Tot pe pagina produsului acesta se poate recomanda direct unui prieten sau se poate descărca fișa produsului în format Adobe Acrobat .(pdf). Pentru utilizatorii care doresc mai multe informații, blogul site-ului este doar la un click distanță sau ne poate contacta direct pe email la antares@scaune.ro.

Pe noul site, nu doar scaunele sunt prezentate mai clar ci și materialele cu care acestea pot fi tapițate. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați Colecțiile de Țesături pentru scaune din meniul principal.

Momentan, site-ul nu dispune de un configurator CAD, dar la multe scaune se poate descărca versiunea CAD a produsului. În acest fel, arhitecții, designerii și studenții pot folosi aceste fișiere după bunul lor plac.

Sperăm să vă placă modificările aduse și dacă aveți vreun feedback sau o sugestie vă rog să ne trimiteți un email pe marketing@scaune.ro.