Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/13

Carlo Executive

Prezentare

Spațiul de birou este mult mai mult decât o simplă configurație fizică; el reflectă esența identității unei companii. Aici se dezvoltă idei, se inițiază colaborări și crește productivitatea. În centrul acestui mediu dinamic se află Scaunul de birou Carlo - conceput pentru a îmbunătăți comportamentul, creativitatea și motivația fiecărui utilizator..


Descarcă prezentarea pdf aici. 

Detalii


Dimensiuni scaun Carlo Executive:

a) Înălțime scaun: 121,5 -128 cm
b) Adâncime șezut: 50 cm
c) Înălțime șezut: 47 - 53 cm
d) Lățime scaun: 65 cm
e) Înălțime spătar: 75 cm
f) Lățime șezut: 54 cm
g) Diametru bază: 70 cm
h) Lățime spătar: 51,5 cm

Confortul scaunului directorial Carlo va contribui la crearea unei ambianțe interioare rafinate și la un nivel înalt de prestigiu în orice birou. Carlo este echipat cu un mecanism multi-blocare cu patru poziții de blocare. Scaunul și spătarul sunt fabricate din poliuretan injectat (nedeformabil în timp). Caracteristicile standard includ un mecanism de blocare multiplă cu 2 manete, brațe și bază elegantă din aluminiu, role din nylon (diametru 65 mm). Variante: Scaun directorial Carlo cu spătar înalt, Scaun directorial Carlo cu spătar mediu.

Standard: Mecanism Multibloc

Mecanismul Multibloc este o variantă îmbunătățită, mai performantă decât mecanismul cu balans sau mecanismul ASYN și oferă utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca șezutul în multiple poziții. Mecanismul Multibloc oferă libertate de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă. Confortul și performanța sunt deosebit de strâns legate. Alte reglaje: reglarea înălțimii șezutului și tensiunii de oscilație. Adecvat pentru scaune directoriale. Acțiunea de basculare permite o postură corectă și confortabilă. Mecanismul Multibloc cu două manete oferă utilizatorului următoarele posibilități de reglare:
1. reglarea înălțimii șezutului (A)
2. blocarea șezutului în multiple poziții (B)
3. reglarea tensiunii de oscilație (M)

Standard: Brațe Tapițate din Aluminiu

Brațele elegante din aluminiu, acoperite cu eco-piele neagră sau maro pentru un confort sporit.

Standard: Șezut și Spătar poliuretan injectat

Perna șezutului și a spătarului este din poliuretan injectat și nedeformabilă în timp. Poliuretanul injectat oferă confort pe termen lung și o mai mare rezistență la compactare decât spuma poliuretanică clasică. Poliuretanul injectat este utilizat și în sectorul medical, deoarece nu este toxic i emisii zero.

Tapițerie

Cele două tapițerii de bază sunt eco-pielea de culoare neagră și maro. La cerere, există opțiunea de a alege și alte culori de eco-piele sau chiar și piele.

Standard: Standard: Bază stea din aluminiu

Baza stea standard pentru acest model este piramidală din aluminiu. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 700 mm.

Role cu diamentru mare pentru Mochetă

Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Eco Piele ARIZONA Eco Piele ARIZONA

EN1335 Certified

Produse din aceeasi familie

Produse din aceeasi categorie