Product was successfully added to your shopping cart.
  • Scaun directorial Shiny Conference Scaun directorial Shiny Conference
  • Scaun directorial Shiny Conference Scaun directorial Shiny Conference
  • Scaun directorial Shiny Conference Scaun directorial Shiny Conference
  • Scaun directorial Shiny Conference Scaun directorial Shiny Conference
Poza 1/4

7650 Shiny Conference*

Prezentare

Biroul este expresia identității companiei. Mediul din birou și design-ul influențează atât comportamentul cât și nivelul de creativitate al fiecărui angajat sau vizitator. Piesele de mobilier, materialele folosite, culorile și design-ul îl pot motiva și îi pot crește productivitatea.


Descarcă prezentarea pdf aici.

Detalii


Dimensiuni scaun 7650 Shiny Conference:

a) Înălțime scaun: 99 cm
b) Adâncime șezut: 46 cm
c) Înălțime șezut: 50 cm
d) Lățime scaun: 58.5 cm
e) Înălțime spătar: 50 cm
f) Lățime șezut: 55 cm
g) Diametru bază: 74 cm
h) Lățime spătar: 46 cm

Confortul acestui scaun va contribui la desăvârșirea unei ambianțe de interior și la o productivitate ridicată în orice birou. Shiny este dotat cu un mecanism multibloc cu antișoc reglabil în cinci poziții. Aceste dotări asigură o postură ergonomică corectă în timpul muncii, vă permite să stați confortabil cu picioarele pe podea și genunchii îndoiți la 90 de grade. Spătarul curbat ergonomic asigură o susținere activă a spatelui și sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Acest scaun directorial dispune de un spătar înalt. Șezutul și spătarul este realizat din poliuretan injectat (nedeformabil în timp). Rolele din nylon cu diametru mare de 65 mm reduc rezistența la rulare și redefinesc conceptul muncii dinamice la birou.
Dotări standard: mecanism sincron cu 2 manete, șezut poliuretan injectat, bază stea din polipropilenă piramidală, role nylon (dia. 65 mm). Scaunul se poate tapița cu material textil de culoare negru sau gri.
Greutate portantă: 120 kg.

Fabricăm scaune din 1992, am realizat o mulțime de prototipuri și studiem constant ergonomia scaunelor. Punem accent întotdeauna pe legătura dintre formă și funcționalitate cu scopul de a crea cele mai confortabile piese de mobilier. Acest produs de calitate este fabricat la Cluj – Napoca, Romania de 10 ani. Considerăm că este important ca scaunele să fie ușor de operat în timp ce suntem la birou și ne concentrăm pe sarcinile zilnice. Atunci când utilizatorii, nu pot face față ajustărilor complicat de operat rezultatul este că acele funcții de reglare nu sunt utilizate.

Standard: Brațe Aluminiu

Brațele fine din aluminiu șlefuit vor oferi suport umerilor și părții superioare ale corpului. Ședințele nu vor mai părea așa lungi.

Standard: Șezut și Spătar poliuretan injectat

Perna șezutului și a spătarului este din poliuretan injectat și nedeformabilă în timp. Poliuretanul injectat oferă confort pe termen lung și o mai mare rezistență la compactare decât spuma poliuretanică clasică. Poliuretanul injectat este utilizat și în sectorul medical, deoarece nu este toxic i emisii zero.

Standard: Bază ”Cross”

Baza stea standard pentru acest model este piramidală din aluminiu. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut. Aceasta are patru brațe și protecții pentru podea din polipropilenă

Standard: Role cu diamentru mare pentru Mochetă

Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Bali Bali Bondai Bondai

EN1335 Certified

Produse din aceeasi familie