Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/7

Pupitru școlar reglabil

Prezentare

Deblochează potențialul tinerilor învățăcei cu pupitrul nostru școlar reglabil, parte integrantă a Setului Școlar Reglabil, special conceput pentru a se adapta perfect la nevoile în continuă schimbare ale copiilor în creștere.


Detalii


Dimensiuni Pupitru școlar reglabil:

a) Înălțime pupitru: 640-700-760mm
b) Lățime pupitru: 700 mm
c) Dimensiuni top: 700 x 500 mm


Pupitru școlar reglabil: o alegere inteligentă pentru educație


O alegere inspirată pentru clasele moderne, combinând confortul, durabilitatea și versatilitatea într-un singur produs. Cu posibilitatea de reglare a înălțimii, acest pupitru oferă un mediu de învățare optim, contribuind la creșterea succesului educațional al copiilor. Alegeți calitatea și adaptabilitatea pentru viitorul școlar al copiilor!


Top pupitru

Realizat din MDF melaminat, grosime 18 mm, de înaltă calitate, pentru a asigura durabilitate și rezistență în timp. Marginile sunt finisate cu cant ABS, 2 mm, care oferă protecție suplimentară împotriva uzurii și lovirilor. Colțurile rontunjite adaugă un aspect estetic plăcut și asigură siguranța în utilizare.Cadru

Solid și rezistent pentru stabilitate, construit cu o structură sudată din profil și țeavă de oțel rotundă, asigurându-i rezistență și stabilitate. Vopsit în câmp electrostatic, de culaore gri, pentru protecție și finisaj rafinat. Secțiunile terminale sunt acoperite cu dopuri de plastic pentru siguranță utilizatorilor, perdoselii dar și estetică.

Suport caiete, cuier rucsac

Esențiale la pupitrul școlar, ajutând elevii să-și păstreze materialele organizate și accesibile, reducând dezordinea în sala de clasă. Suportul de caiete este realizat din MDF melaminat, grosime 18 mm, cant ABS 2 mm.

Reglabil pe înălțime

Pupitrul este echipat cu un sistem telescopic pe trei nivele, permitând ajustarea înălțimii în mod ușor și convenabil. Cu opțiunile de reglare a înălțimii la 640 mm, 700 mm, 760 mm, acest pupitru este proiectat pentru a se potrivi perfect utilizatorilor de diverse înălțimi.

Produs conform certificărilor:


SR EN 1728:2012/AC:2013
- normă pentru stabilirea cerințelor de siguranță și performanță pentru mobilierul de birou

SR EN 1729-1:2007 - normă pentru stabilirea cerințelor dimensionale și ergonomice pentru mobilierul de școlarizare și pentru alte utilizări similare

SR EN 1729-2:2012 - normă pentru stabilirea cerințelor pentru rezistența și durabilitatea mobilierului de școlarizare și pentru alte utilizări similare

SR EN 1730:2013 - normă pentru stabilirea cerințelor de siguranță și performanță pentru scaunele utilizate în afara caselor, cum ar fi scaunele de grădină sau terasă

Descoperă Setul Școlar Reglabil: Scaun și Pupitru Reglabile pentru învățare ideală

Descoperiți setul școlar reglabil care include un scaun și un pupitru reglabile pe înălțime. Acest set vă permite să adaptați mobilierul în funcție de nevoile elevilor, asigurând un mediu de învățare confortabil și eficient. Cu posibilitatea de reglare a înălțimii, acest set este o alegere practică pentru școlile care apreciază versatilitatea și ergonomia în procesul educațional.

Set școlar reglabil
Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Produse din aceeasi categorie