Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/7

Scaun școlar reglabil

Prezentare

Deblochează potențialul tinerilor învățăcei cu scaunul nostru școlar reglabil, parte integrantă a Setului Școlar Reglabil, special conceput pentru a se adapta perfect la nevoile în continuă schimbare ale copiilor în creștere.


Detalii


Dimensiuni Scaun școlar reglabil:

a) Înălțime scaun: 780-820-860 mm
b) Înălțime șezut: 380-420-460 mm
c) Adâncime șezut: 380 mm
d) Lățime scaun: 350 mm
e) Lățime spătar: 350 mm
f) Lățime scaun: 350 mmGreutate portantă: 80 kg
Scaunul școlar reglabil: o alegere inteligentă pentru educație


O alegere inspirată pentru clasele moderne, combinând confortul, durabilitatea și versatilitatea într-un singur produs. Cu posibilitatea de reglare a înălțimii, acest scaun oferă un mediu de învățare optim, contribuind la creșterea succesului educațional al copiilor. Alegeți calitatea și adaptabilitatea pentru viitorul școlar al copiilor!


Șezut și spătar

Realizate din lemn stratificat melaminat, oferind o combinație perfectă de eleganță și durabilitate. Lemnul stratificat melaminat este cunoscut pentru rezistența sa la uzură și pentru aspectul său rafinat.

Cadru

Solid și rezistent pentru stabilitate, realizat dintr-o structură sudată din profil și țeavă de oțel rotundă, acest cadru este construit pentru a rezista încărcărilor zilnice și utilizării intense. Tratat cu vopsire electrostatică de culoare gri pentru a oferi o finisare elegantă și durabilă. Pentru protejarea atât a pardoselii, cât și a utilizatorilor, secțiunile terminale ale cadrelor sunt prevăzute cu dopuri de plastic, asigurând un mediu sigur și fără zgârieturi pentru toți utilizatorii.

Reglabil pe înălțime

Scaunul este echipat cu un sistem telescopic pe trei nivele, permitând ajustarea înălțimii în mod ușor și convenabil. Cu opțiunile de reglare a înălțimii la 380mm, 420mm și 460mm, acest scaun este proiectat pentru a se potrivi perfect utilizatorilor de diverse înălțimi.


Produs conform certificărilor:


SR EN 1728:2012/AC:2013
- normă pentru stabilirea cerințelor de siguranță și performanță pentru mobilierul de birou

SR EN 1729-1:2007
- normă pentru stabilirea cerințelor dimensionale și ergonomice pentru mobilierul de școlarizare și pentru alte utilizări similare

SR EN 1729-2:2012
- normă pentru stabilirea cerințelor pentru rezistența și durabilitatea mobilierului de școlarizare și pentru alte utilizări similare

SR EN 1730:2013
- normă pentru stabilirea cerințelor de siguranță și performanță pentru scaunele utilizate în afara caselor, cum ar fi scaunele de grădină sau terasă


Descoperă Setul Școlar Reglabil: Scaun și Pupitru Reglabile pentru învățare ideală


Descoperiți setul școlar reglabil; care include un scaun și un pupitru reglabile pe înălțime. Acest set vă permite să adaptați mobilierul în funcție de nevoile elevilor, asigurând un mediu de învățare confortabil și eficient. Cu posibilitatea de reglare a înălțimii, acest set este o alegere practică pentru școlile care apreciază versatilitatea și ergonomia în procesul educațional.

Set școlar reglabil
Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Produse din aceeasi categorie