Product was successfully added to your shopping cart.
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
 • Scaun Horeca No Frill Scaun Horeca No Frill
Poza 1/14

No-Frill-223-B*

Prezentare

S-ar putea numi „un scaun ca oricare altul”, dar ceea ce contează, este valoarea adăugată unui obiect de către echilibrul dintre formă și funcție, ușor de observat la scaunul No-Frill atât pentru stilul, cât și pentru confortul oferit. No-Frill: un scaun care are multe de spus pe această temă.

Detalii


Dimensiuni scaun No-Frill-223-B:

a) Înălțime scaun: 80.5 cm
b) Adâncime șezut: 40 cm
c) Înălțime șezut: 47 cm
d) Lățime șezut: 43 cm
e) Lățime scaun: 53 cm
f) Adâncime scaun: 53 cm
g) Lățime bază: 50.5 cm
h) Adâncime scoică: 49 cm

Scaunul No-Frill-223-B face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le găsiți exclusiv la Antares în Romania.

Scaunul No-Frill-223-B este un scaun vizitator cu brațe, destinat spațiilor HORECA. Cadrul scaunului No-Frill-223-B este din oțel rezistent vopsit (alb, crom sau antracit) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Amicra, Anjou, Cagli, Eclipse, Eco-lână, Fiesta, Regina sau cu material textil special creat pentru copii, stofa Kinder. Scanul se poate accesoriza și cu ventuze autonivelante, care permite folosirea scaunului și pe suprafețe inegale. Aceste dotări asigură o postură corectă, care vă permite să stați confortabil în timp ce vă întâlniți cu prietenii la o cafea, sau serviți o masă împreună cu familia la un restaurant. În plus, produsul este suprapozabil, astfel, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Designerul acestui scaun este Cappellin Activa, o colaborare între Luigi Cappellin și Gianni Rosa care, cu pasiune și entuziasm, urmăresc calea "proiectării simple și sigure", căutând în mod constant noi forme, noi materiale și tehnologii de producție în prim-plan, respectând în același timp mediul.

Greutate portantă: 120 kg.

Cadrul scaunului

Cadrul scaunului No-Frill-223-B este din oțel rezistent vopsit (alb, crom sau antracit) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense.

Suprapozabil

Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu.

Scoică din polipropilenă

Scoica este realizată din polipropilenă, disponibilă în mai multe culori și este rezistentă la razele UV, protejând culoarea acesteia. Totodată este flexibilă, ușor de curățat și întreținut.

Culori Scoică

În cazul în care căutați ceva mai interesant, diferit, ce o să iasă în evidență de la prima vedere avem șansa să vă oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viață și celor mai simple spații.

Opțional: Șezut tapițat

Opțional, pentru un confort mai ridicat, șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: “Amicra” cu o suprafață moale care oferă o senzație placută și confortabilă la atingere. “Anjou”, care încorporează fibre de poliester și bumbac. “Cagli”, care îmbină mai multe culori care dau viață și celor mai simple modele. “Eclipse”, cu o rezistență înaltă de min. 100,000 de cicluri. “Eco-lână”, care imită fidel lâna naturală, dar este mult mai rezistentă, nu are miros, nu se strânge la apă și cel mai important: nu provoacă mâncărimi sau reacții alergice. “Fiesta”, care încorporează fibre de poliester și bumbac într-un material foarte rezistent. “Regina”, un material nobil cu o atingere catifelată asemănătoare a pielii întoarse sau chiar și cu stofa noastră dedicată special pentru copii, stofa “Kinder”.

Întreținere

Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.

Garanție

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția de 24 de luni cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului, care asigură direct sau prin reprezentanții săi service pentru produsul respectiv. Răspunderea pentru orice situații care implică funcționarea defectuoasă, nefuncționarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa aparține exclusiv S.C. Antares Romania S.R.L

Designer

Cappellin Activa, este o colaborare între Luigi Cappellin și Gianni Rosa care, cu pasiune și entuziasm, urmăresc calea "proiectării simple și sigure", căutând în mod constant noi forme, noi materiale și tehnologii de producție în prim-plan, respectând în același timp mediul.

Premii

Premiul Good Design este un sistem, care promovează designul bun, cu scopul să îmbunătățească viețiile, industriile și societatea prin evidențierea și sărbătorirea acestor lucrări. Mai multe scaune din colecția Brado Contract au primit acest premiu, respectiv scaunele: Mork, Loola, Ole, Mr. Jones, reprezentând un nivel mai înalt dintre scaunele din piața HORECA.

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Brado Contract (20 culori) Brado Contract (20 culori)

View File Catalog-scaun-No-Frill Size: (2.99 MB)
View File Poze-Scaun-No-Frill-223-B Size: (888.85 KB)

Produse din aceeasi familie