Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/65

HumanTech

Prezentare

Experimentează confortul și stilul îmbinat într-un singur produs cu HumanTech! Designul ergonomic al acestui scaun oferă suport și confort maxim în timpul utilizării, iar plasa pentru circulația aerului și elementele din polipropilenă îi conferă durabilitate. Disponibil într-o gamă variată de culori vesele, precum alb, roșu, gri, negru sau verde, HumanTech este alegerea perfectă pentru a aduce o notă de prospețime și dinamism spațiului de lucru.

Detalii


Dimensiuni scaun HumanTech:

a) Înălțime scaun: 117-127 cm
b) Înălțime șezut: 46-56 cm
c) Lățime șezut: 51 cm
d) Adâncime șezut: 47 cm
e) Diametru bază: 70 cm

Despre scaunul de birou HumanTech:

Descoperă confortul absolut și productivitatea maximă oferite de scaunul ergonomic de birou HumanTech! Materialul mesh din care sunt realizate spătarul și șezutul scaunului permite aerului să circule, astfel încât să vă simțiți confortabil chiar și după o perioadă îndelungată de ședere.Scaunul este durabil și testat conform standardelor ANSI BIFMA. Cu 5 culori de cadrul disponibile: negru, alb, roșu, verde, gri, HumanTech este alegerea ideală pentru un birou confortabil și productiv.

Designul ergonomic al formelor sale garantează confortul, iar opțiunea de a alege și suportul pentru picioare oferă o relaxare suplimentară.

HumanTech suport pentru picior

Echipat cu un mecanism sincron cu 4 poziții de blocare, plasă rezistentă, suport lombar, tetieră 2D, brațe 3D, cadru pentru șezut/spătar armat cu fibre de sticlă, bază piramidală din polipropilenă și role gumate potrivite pentru toate tipurile de pardoseală.
Greutatea portantă al scaunului este de 130 kg.

Finisaje:
Mesh negru + cadru negru
Mesh gri + cadru gri
Mesh roși + cadru roșu
Mesh verde + cadru verde
Mesh gri deschis + cadru alb

Finisaje HumanTech

Standard: Mecanism sincron

Mecanismul sincron este o variantă îmbunătățită, mai performantă decât mecanismul asincron și oferă utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca șezutul în poziție avansată. Acesta oferă libertate de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă. Confortul și performanța sunt deosebit de strâns legate. Alte reglaje: reglarea înălțimii șezutului, tensiunii de oscilație. Adecvat pentru scaune cu șezut și spătar independent. Acțiunea de basculare sincronizată permite o postură corectă și confortabilă. Mecanismul SYN cu o manetă oferă utilizatorului următoarele posibilități de reglare:
1. reglarea înălțimii șezutului
2. blocarea șezutului în poziție avansată
3. reglarea tensiunii de oscilație

Standard: Brațe reglabile

Brațe cu top din poliuretan moale și confortabil la atingere reglabile 3D: vertical, orizontal față-spate și rotativ

Standard: Suport Lombar integrat

Scaunul dispune de un suport lombar fix care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale

Finisaje

Scaunul este disponibil în 5 culori de cadru diferite: negru cu mesh negru, alb cu mesh gri deschis, roșu cu mesh roșu, verde cu mesh verde și gri cu mesh gri

Standard: Bază stea din polipropilenă cu role gumate

Baza stea din polipropilenă negru este rezistentă și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 700 mm. Rolele scaunului sunt gumate, ideale pentru toate tipurile de pardoseliScaun de birou HumanTech by Antares Romania:Instrucțiuni de utilizare scaun de birou HumanTech by Antares Romania:

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Mesh Comfort (23 culori) Mesh Comfort (23 culori)

Produse din aceeasi familie

Produse din aceeasi categorie