Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/10

Ergohuman 2 Ultra Black

Prezentare

Scaunul Ergohuman 2 Ultra, se remarcă ca fiind cea mai competitivă alegere în ceea ce privește scaunele cu plasă. Cu un design de ultimă generație și inovații spectaculoase, concepute să îmbunătățească experiența utilizatorilor, acest scaun de birou impresionează prin aspectul său modern și funcționalitățile excepționale. Este ideal pentru cei care caută să experimenteze inovații și să se bucure de un nivel sporit de confort.

Detalii


Dimensiuni scaun Ergohuman 2 Ultra:

a) Înălțime scaun: 112.5-129 cm
b) Înălțime șezut: 44.5-53.5 cm
c) Adâncime șezut: 38-43 cm
d) Lățime șezut: 51.5 cm
e) Lățime spătar: 52.5 cm
f) Lățime scaun cu brațe: 46-70 cm
g) Înălțime spătar cu tetieră: 68-75.5 cm
h) Înălțime brațe: 60.5-79 cm
f) Diametru bază: 67.5 cm

Despre scaunul de birou Ergohuman 2 Ultra:

Ergohuman 2 Ultra din generația a doua, reprezintă o îmbunătățire semnificativă a deja celebrului scaun Ergohuman din prima generație. Această versiune îmbunătățită, păstrează toate caracteristicile de bază care au făcut popular predecesorul său, dar adaugă o notă de prospețime pentru a corespunde nevoilor actuale. Aflați mai multe detalii despre noile caracteristici ale scaunului Ergohuman în continuare!

Dotări standard: tetieră 2D, spătar mesh reglabil pe înălțime, posibilitatea reglării tensiunii de oscilație, suport lombar, șezut mesh generos, mecanism sincron, translație șezut, brațe 4D, bază piramidală din aluminiu, și role gumate.
Greutate portantă: 150 kg.

Descoperă Ergohuman 2 Ultra cu Cadru Gri

Ergohuman 2 Ultra Color

Standard: Mecanism sincron

Mecanismul sincron cu translație de șezut vă permite să vă balansați sau să blocați șezutul într-o poziție avansată, asigurând libertate de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă. Cu ajutorul sistemului principal de control EAGLE, puteți efectua toate aceste ajustări cu o singură manetă. Mecanismul vă oferă următoarele opțiuni de reglare: înălțimea șezutului, blocarea spătarului în poziții avansate, ajustarea tensiunii de oscilație și adâncimea șezutului

Tensiune spătar reglabilă

Sistemul de identificare tactilă, un design unic ce utilizează puncte tactile, permite identificarea și ajustarea ușoară a tensiunii de oscilație a spătarului, fără a fi necesar să vă aplecați pentru a vedea maneta

Inclinație șezut și spătar în față

Această caracteristică inovatoare promovează o postură sănătoasă prin înclinarea șezutului și spătarului în față. Astfel, ajută la dispersarea presiunii asupra coloanei vertebrale, reducând disconfortul și încurajând o aliniere corectă, ceea ce face orele lungi petrecute la birou mai confortabile și ergonomice.

Spătar Reglabil Up-Down

Spătarul vă permite să mențineți curba naturală în formă de "S" a coloanei vertebrale, oferind un confort excepțional. Cu 6 poziții de blocare pentru o postură corectă, veți experimenta ergonomie de top! Datorită acestor ajustări, scaunul oferă versatilitate și suport personalizat.

Suport Lombar - intensitate reglabilă

Suportul lombar cu o suprafață curbată se adaptează la diverse poziții de ședere și îndeplinește nevoile variate ale diferiților utilizatori. Tensiunea suportului lombar se ajustează automat, dar poate fi modificată manual prin reglarea unui buton cu identificare tactilă situat pe spatele scaunului. Această concepție oferă un suport mai confortabil și natural pentru vertebrele lombare.

Tetieră 2D

Echipat cu o tetieră proiectat să oferă o susținere eficientă, aceasta eliberează presiunea cervicală. Utilizatorul are posibilitatea de a regla atât înălțimea, cât și unghiul tetierei, adaptându-le la preferințele lor individuale pentru a asigura un confort optim pentru gât și cap.

Brațe 4D

Brațele standard 4D sunt plăcute la atingere și permit o personalizare extinsă pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorilor. Acestea se mișcă în patru direcții: sus/jos, înainte/înapoi, stânga/dreapta și în unghi de înclinare, asigurând o poziție de lucru confortabilă și sănătoasă. Designul de înclinare sincronizată, asigură un suport dinamic și stabil pentru brațe, eliberând presiunea de pe umeri atunci când este necesar.

Opțional, utilizatorii pot alege funcția de înclinare frontală, care oferă un suport excepțional pentru încheieturi.

Opțional: Suport Picioare

Acest element adaugă un nivel de relaxare în timpul lucrului sau în timpul pauzelor, reducând presiunea asupra picioarelor și oferind suport excelent pentru confortul utilizatorului. Lucrați mai eficient și relaxați-vă mai plăcut cu această funcționalitate adițională.

Opțional: Umeraș

La doar un singur clic distanță, gata să vă fie de ajutor atunci când aveți nevoie! Cu designul său cu arc rotunjit, nu numai că protejează hainele de la șifonare, dar poate fi, discret ascuns cu un singur clic, oferind atât funcționalitate, cât și un stil sofisticat


Instrucțiuni de utilizare:

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Produse din aceeasi categorie