Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/9

Ergohuman 2 Basic Black

Prezentare

Ergohuman 2 Basic oferă o combinație perfectă între accesibilitate și design inteligent. Bucurați-vă de confort, suport și eficiență fără compromisuri, transformând fiecare zi într-un pas către bunăstare și productivitate sporită.

Detalii


Dimensiuni scaun Ergohuman 2 Basic:

a) Înălțime scaun: 112-129 cm
b) Înălțime șezut: 43-52 cm
c) Adâncime șezut: 50 cm
d) Lățime șezut: 51 cm
e) Lățime spătar: 52 cm
f) Lățime scaun cu brațe: 65 cm
g) Înălțime spătar cu tetieră: 69-77 cm
h) Înălțime brațe: 60-70 cm
fi Diametru bază: 66.5 cm

Despre scaunul de birou Ergohuman 2 Basic:

Păstrând inovațiile distinctive ale seriei Ergohuman 2, varianta Ergohuman 2 Basic se remarcă prin accesibilitatea la preț, oferind funcționalități esențiale fără a face compromisuri. Cu caracteristici de bază similare celor ale modelelor superioare, dar cu detalii de aluminiu reduse, propune o estetică elegantă și minimalistă, integrându-se perfect în orice spațiu de lucru. Deși nu include înclinarea înainte a scaunului, acest model totuși asigură suport ergonomic și adaptabilitate, trăsături definitorii ale seriei Ergohuman.

Dotări standard: tetieră 2D, spătar mesh reglabil pe înălțime, suport lombar, șezut mesh generos, mecanism sincron, translație șezut, brațe 3D, bază piramidală din aluminiu, și role gumate.
Greutate portantă: 136 kg

Descoperă Ergohuman 2 Basic cu Cadru Gri

Ergohuman 2 Basic

Standard: Mecanism sincron

Mecanismul sincron vă permite să vă balansați sau să blocați șezutul într-o poziție avansată, asigurând libertate de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă, iar toate aceste ajustări pot fi efectuate cu ajutorul unei singure manete. Mecanismul sincron vă oferă următoarele opțiuni de reglare:

  • înălțimea șezutului
  • blocarea spătarului în poziții avansate (5 poziții)
  • adâncimea șezutului.

Spătar Reglabil Up-Down

Spatarul reglabil up and down vă permite să mențineți curba naturală în formă de "S" a coloanei vertebrale, oferind un confort excepțional. Cu 6 poziții de blocare pentru o postură corectă, veți experimenta ergonomie de top! Datorită acestor ajustări, scaunul oferă versatilitate și suport personalizat.

Suport Lombar - intensitate reglabilă

Datorită suprafeței curbate, se adaptează la diverse poziții de ședere și îndeplinește nevoile variate ale diferiților utilizatori. Tensiunea suportului lombar se ajustează manual, prin reglarea unui buton situat pe spatele scaunului. Această concepție oferă un suport mai confortabil și natural pentru vertebrele lombare.

Tetieră 2D

Echipat cu o tetieră proiectat să oferă o susținere eficientă, aceasta eliberează presiunea cervicală. Utilizatorul are posibilitatea de a regla atât înălțimea, cât și unghiul tetierei, adaptându-le la preferințele lor individuale pentru a asigura un confort optim pentru gât și cap.

Brațe 3D

Brațele 3D sunt plăcute la atingere și au o suprafață mai mare, pentru a oferi un suport și confort. Acestea permit o personalizare extinsă pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorilor, datorită mișcărilor în trei direcții: sus/jos, înainte/înapoi și în unghi de înclinare asigurând o poziție de lucru confortabilă și sănătoasă.

Opțional: Suport Picioare

Acest element adaugă un nivel de relaxare în timpul lucrului sau în timpul pauzelor, reducând presiunea asupra picioarelor și oferind suport excelent pentru confortul utilizatorului. Lucrați mai eficient și relaxați-vă mai plăcut cu această funcționalitate adițională.

Opțional: Umeraș

La doar un singur clic distanță, gata să vă fie de ajutor atunci când aveți nevoie! Cu designul său cu arc rotunjit, nu numai că protejează hainele de la șifonare, dar poate fi, discret ascuns cu un singur clic, oferind atât funcționalitate, cât și un stil sofisticat


Instrucțiuni de utilizare:

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Produse din aceeasi familie

Produse din aceeasi categorie