Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/6

Enjoy Basic W + Material

Prezentare

Toată lumea își dorește un spațiu la locul de muncă, care să arate plăcut dar să și ofere confortul necesar. Aceste dorințe se pot îndeplini cu scaunul Enjoy Basic W, care oferă confort deosebit beneficiarului.

Detalii


Dimensiuni scaun Enjoy Basic W + Material:

a) Înălțime scaun: 111-131 cm
b) Adâncime șezut: 47-52.5 cm
c) Înălțime șezut: 39-48 cm
f) Lățime șezut: 52 cm
g) Diametru bază: 64.5 cm

Despre scaunul de birou ENJOY BASIC W + Material:

Fiind o parte a familiei Ergohuman, scaunul Enjoy Basic W + Material împărtășește multe dintre calitățiile “fratelui mai mare”. Oferă un nivel de comfort asemănător, design clar și integrabil și în biroul rezidențial.

Scaunul este tapițat cu mesh, acesta fiind un material care asigură aerisirea corespunzatoare a pielii și în zilele cele mai călduroasea.

Dotări standard: mechanism sincron acționat printr-o singură manetă, șezut și spătar mesh, spătar reglabil vertical, brațe reglabile 1D cu top din poliuretan moale, tetieră reglabilă 2D, bază aluminiu, role gumate D60.

Cu zonele flexibile, Enjoy Basic W se consideră unul dintre cele mai bune partenere de la birou! Cu un scaun confortabil, ajustat după nevoile și dimensiunile personale o să treceți ușor peste obstacolele zilnice ca după, să puteți savura gustul dulce al succesului.

Standard: Mecanism sincron

Mecanismul sincron este o variantă îmbunătățită, mai performantă decât mecanismul asincron și oferă utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca șezutul în poziție avansată. Acesta oferă libertate de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă. Confortul și performanța sunt deosebit de strâns legate. Alte reglaje: reglarea înălțimii șezutului, tensiunii de oscilație. Adecvat pentru scaune cu șezut și spătar independent. Acțiunea de basculare sincronizată permite o postură corectă și confortabilă. Mecanismul SYN cu o manetă oferă utilizatorului următoarele posibilități de reglare: 1. reglarea înălțimii șezutului 2. blocarea șezutului în poziție avansată 3. reglarea tensiunii de oscilație

Standard: Brațe reglabile 1D

Brațele sunt reglabile 1D, se pot regla înălțimea și au top din poliuretan moale și confortabil la atingere reglabile.

Standard: Tetieră mesh, reglabilă

Tetiera scaunului Enjoy Basic W este tapițată cu mesh și este reglabilă 2D.

Standard: Suport Lombar

Pentru a oferi confortul adecvat colanei vertebrale, scaunul este dotat cu suport lombar integrat, fix.

Standard: Spătar și șezut tapițat cu mesh negru

Spătarul scaunului este tapițat cu mesh și regalbil vertical, cu 6 trepte iar șezutul este tapițat cu material textil negru.

Standard: Bază stea din polipropilenă

Baza stea standard pentru acest model este din polipropilenă. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut.

Standard: Role gumate

Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 60 mm. Rolele cu diametrul mare reduc rezistența la rulare.

Instrucțiuni de utilizare:

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Produse din aceeasi familie

Produse din aceeasi categorie