Product was successfully added to your shopping cart.
Poza 1/4

Aoki Alu 2160*

Prezentare

Scaunul ergonomic Aoki oferă confort deosebit datorită formelor organice ale socii scaunului cu brațe integrate, bazei din aluminiu mobile cu role mari (diam. 65 mm) și a posibilității de tapițare totală sau parțială. Scoica scaunului din polipropilenă este disponibilă în 8 variante de culori (alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde, gri) și este rezistentă la șocuri. Aoki se integrează cu ușurință în spațiile de birou moderne sau în spațiile de birou de acasă.
Scaunul Aoki mai este disponibil în variantă de scaun fix: cadru 4 picioare sau cadru sanie.

Detalii


Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU:

a) Înălțime scaun: 73-80 cm!
b) Adâncime șezut: 45 cm
c) Înălțime șezut: 38-45 cm
d) Lățime scaun: 64 cm
e) Înălțime spătar: - cm
f) Lățime șezut: 43 cm
g) Diametru bază: 65 cm
h) Lățime spătar: 64 cm

Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înălțime, scoica din polipropilenă, bază ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibilă în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spătar (interior, sau interior + exterior). Role nylon.

Dacă nu este chiar rezultatul perfecțiunii, este cu siguranță perfectibil.

Greutate portantă: 120 kg.

Fabricăm scaune din 1992, am realizat o mulțime de prototipuri și studiem constant ergonomia scaunelor. Punem accent întotdeauna pe legătura dintre formă și funcționalitate cu scopul de a crea cele mai confortabile piese de mobilier. Acest produs de calitate este fabricat la Cluj – Napoca, Romania de 18 ani. Considerăm că este important ca scaunele să fie ușor de operat în timp ce suntem la birou și ne concentrăm pe sarcinile zilnice. Atunci când utilizatorii, nu pot face față ajustărilor complicat de operat rezultatul este că acele funcții de reglare nu sunt utilizate.

Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile

Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior.

Standard: Mecanism scaun ergonomic

Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înălțimii șezutului.

Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior

Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior.

Standard: Bază stea din aluminiu

Baza stea standard pentru acest model este piramidală din aluminiu. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm.

Standard: Role cu diamentru mare pentru Mochetă

Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.

Garanție

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția de 24 de luni cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului, care asigură direct sau prin reprezentanții săi service pentru produsul respectiv. Răspunderea pentru orice situații care implică funcționarea defectuoasă, nefuncționarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa aparține exclusiv S.C. Antares Romania S.R.L

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

EN1335 Certified

Produse din aceeasi familie

Produse din aceeasi categorie