Product was successfully added to your shopping cart.
  • Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire
  • Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire
  • Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire
  • Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire Scaun de birou Ergonomic 2410 Sapphire
Poza 1/4

2410 Sapphire PDH

Prezentare

Ce caracteristici trebuie să aibă un scaun profesional de birou? În primul rând, trebuie să fie ergonomic, dar este necesar să aibă un spătar reglabil, tetieră și brațe. Scaunul 2410 Sapphire PDH poate să vă ofere toți acești factori. Modelul, în afară de trăsăturile înșiruite, dispune și de mecanism sincron, de șezut cu translație, iar baza este din polipropilenă. Opțional, se pot comanda brațe și suport pentru haină. La cerere, baza din PP poate fi schimbată cu metal cromat.

Detalii


Dimensiuni scaun 2410 Sapphire PDH:

a) Înălțime scaun: 112-126 cm
b) Adâncime șezut: 46 cm
c) Înălțime șezut: 45.5-54.5 cm
d) Lățime scaun: 65 cm
f) Lățime șezut: 50 cm
g) Diametru bază: 66 cm

Despre scaunul directorial de birou 2410:

Ce caracteristici trebuie să aibă un scaun de birou? În primul rând, trebuie să fie ergonomic, dar este necesar să aibă spătar și șezut reglabil, tetieră și brațe confortabile. Scaunul 2410 Sapphire PDH satisface toate aceste criterii.

Veţi fi impresionat de confortul oferit de scaunul ergonomic de birou 2410 Sapphire. Secretul: o reclădire a clasicului, ce se inspiră din designul interior. 2410 Sapphire dispune de un spătar înalt foarte comod cu suport lombar fix care sprijină curba naturală a coloanei vertebrale. Spătarul este reglabil vertical prin sistemul ”Up & Down”. Pernele șezutului și ale spătarului sunt realizate din poliuretan injectat (nedeformabil în timp) oferind un suport feselor și șoldului dumneavoastră. 
Alte dotări standard: scaun rotativ, mecanism sincron, burete injectat, spătar reglabil pe înălțime Up & Down, bază polipropilenă, role gumate autofrânante. Scaunul se poate tapița cu diverse materiale textile, piele ecologică sau piele naturală. 
Greutate portantă: 120 kg. 

Prezentare generală

Sapphire dispune și de mecanism sincron (1 manetă), șezut cu translație și o bază cu 5 brațe din polipropilenă foarte rezistentă. Opțional scaunul se poate accesoriza cu brațe, suport pentru haină sau în loc de  baza din polipropilenă standard se poate alege una din oțel cromat. Spătarul este reglabil vertical prin sistemul ”Sus & Jos”. Pernele șezutului și ale spătarului sunt realizate din poliuretan injectat (nedeformabile în timp) oferind suport constant utilizatorului.

Dotări și funcționalități:

- mecanism sincron multibloc
- translație șezut
- brațe reglabile cu top din pu. moale 
- pernă șezut și spătar poliuretan injectat
- role gumate
- spătar curbat ergonomic reglabil vertical
- tetieră fixă (2410 Class) + suport haină
- bază polipropilenă (opțional oțel cromat)

Fabricăm scaune din 1992, am realizat o mulțime de prototipuri și studiem constant ergonomia scaunelor. Punem accent întotdeauna pe legătura dintre formă și funcționalitate cu scopul de a crea cele mai confortabile piese de mobilier. Acest produs de calitate este fabricat la Cluj – Napoca, Romania de 10 ani. Considerăm că este important ca scaunele să fie ușor de operat în timp ce suntem la birou și ne concentrăm pe sarcinile zilnice. Atunci când utilizatorii, nu pot face față ajustărilor complicat de operat rezultatul este că acele funcții de reglare nu sunt utilizate.

Standard: Mecanism SYN

Mecanism sincron cu o manetă, performant și robust ușor de folosit și ajustat. Oferă utilizatorului o postură corectă și posibilitatea de a se balansa sau de a bloca șezutul/spătarul în multiple poziții. Confortul și performanța sunt deosebit de strâns legate. Alte reglaje: reglarea înălțimii șezutului și a tensiunii de oscilație. Adecvat pentru scaune cu șezut și spătar independent. Acțiunea de basculare sincronizată permite o postură corectă și confortabilă. Mecanismul oferă utilizatorului următoarele posibilități de reglare:
1. reglarea înălțimii șezutului (B)
2. blocarea șezutului în multiple poziții (A)
3. reglarea tensiunii de oscilație (D)
4. reglarea adâncimii șezutului (translație șezut) (D)

Standard: Brațe reglabile BR06 Black

Brațe cu top din poliuretan moale și confortabil la atingere reglabile pe înălțime. Brațele au o cursă de 70 mm. Structura brațelor interioară de susținere este din oțel.

Upgrade: Brațe Reglabile 3D - BR434 Cromat

Brațe cu top din poliuretan moale, confortabil la atingere reglabile pe înălțime, rotative (3 poziții) și translație față-spate. Brațele au o cursă de 70 mm. Structura brațelor interioară de susținere este din oțel și oțel cromat.

Upgrade: Brațe reglabile 3D AR08 Black sau Cromat

Brațe cu top din poliuretan moale, confortabil la atingere reglabile pe înălțime, rotative (3 poziții) și translație față-spate. Brațele au o cursă de 70 mm. Structura brațelor interioară de susținere este din oțel și oțel cromat.

Standard: Bază stea din oțel cromat

Bază stea din oțel cromat, diametrul bazei este de 690 mm.

Standard: Role pentru Mochetă

Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 50 mm.

Upgrade: Role gumate pentru parchet

Role destinate spațiilor de birou dotate cu parchet. Aceste role nu vor zgâria parchetul, suprafața de rulare fiind mai moale decât cele standard. Diametrul rolelor este de 50 mm.

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

EN1335 Certified