Product was successfully added to your shopping cart.
  • Scaun Horeca Mr. Jones Scaun Horeca Mr. Jones
  • Scaun Horeca Mr. Jones Scaun Horeca Mr. Jones
  • Scaun Horeca Mr. Jones Scaun Horeca Mr. Jones
  • Scaun Horeca Mr. Jones Scaun Horeca Mr. Jones
Poza 1/4

Mr. Jones-228-MA

Prezentare

Mr.Jones este liniar și aerodinamic, conceput pentru confort și performanță. Cu mecanismele sincronizate și liniile sale elegante, Mr.Jones este ergonomic și perfect pentru case sau pentru spații comerciale.
Este frumos, inteligent, și imprevizibil. Este nevoie de o secundă să te îndrăgostești de acest produs.

Detalii


Dimensiuni scaun Mr. Jones-228-MA:

a) Înălțime scaun: 71 cm
c) Înălțime șezut: 41 cm
e) Lățime scaun: 126.5 cm
h) Adâncime șezut: 72 cm

Scaunul Mr. Jones-228-MA face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le găsiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Mr. Jones-228-MA este o canapea modulară destinat spațiilor HORECA. Opțional canapeaua se poate tapița cu două culori la alegere din materialul nostru textil: Eco-lână. Aceste dotări asigură o postură corectă, care vă permite să stați confortabil în timp ce vă întâlniți cu prietenii la o cafea, sau serviți o masă împreună cu familia la un restaurant. Designerul acestui scaun este Orlandini Design, un studio unde o experiență îndelungată în domeniul designului a fuzionat cu o atenție sporită la noile tendințe și tehnologii.

Greutate portantă: 120 kg.

Opțional: Tapițerie bicoloră

Opțional canapeaua se poate tapița cu două culori la alegere din materialul nostru textil: Eco-lână.

Modularitate

Mr. Jones este un produs modular: îmbinare perfectă și separare rapidă. Aceasta este adevărata natură a lui Mr. Jones.

Întreținere

Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.

Garanție

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția de 24 de luni cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului, care asigură direct sau prin reprezentanții săi service pentru produsul respectiv. Răspunderea pentru orice situații care implică funcționarea defectuoasă, nefuncționarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa aparține exclusiv S.C. Antares Romania S.R.L

Designer: Orlandini Design

Orlandini Design este o nouă realitate creată de Paolo Orlandini. În 2009, parteneriatul cu Roberto Lucci sa dizolvat, iar acum, cu o echipă tânără de designeri creativi, își continuă activitatea ca Orlandini Design. Un studio unde o experiență îndelungată în domeniul designului a fuzionat cu o atenție sporită la noile tendințe și tehnologii. Orlandini Design este, de asemenea, o pagină de Facebook cu multe trucuri și backstage-uri ale proiectelor principale. Paolo Orlandini sa născut în Grosseto, Italia, în 1941 și a absolvit arhitectura la Politecnico din Milano. În design-ul marca Orlandini, simplitatea este cea mai remarcabilă caracteristică. Simplitatea înseamnă proiectarea unor soluții tehnice simple care fac produsul atât economic cât și fiabil. De asemenea, înseamnă proiectarea cu atenție a problemelor de fabricație. Personalizarea planificată este o altă caracteristică importantă; Produsele sunt concepute cu potențialul planificat de a fi personalizate și modificate, în conformitate cu cerințele pieței.

Premii

Premiul Good Design este un sistem, care promovează designul bun, cu scopul să îmbunătățească viețiile, industriile și societatea prin evidențierea și sărbătorirea acestor lucrări. Mai multe scaune din colecția Brado Contract au primit acest premiu, respectiv scaunele: Mork, Loola, Ole, Mr. Jones, reprezentând un nivel mai înalt dintre scaunele din piața HORECA.

Pentru mai multe informații sau modele 3D vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail: antares@scaune.ro

Tesaturi compatibile cu acest model de scaun:

Brado Contract (20 culori) Brado Contract (20 culori)

View File Catalog-scaun-Mr.Jones Size: (6.67 MB)
View File Poze-Scaun-Mr. Jones-228-MA Size: (457.31 KB)

Produse din aceeasi familie