Concepute în primul rând pentru a lucra în echipă.

Confortabile. Ergonomice. Rezistente.

Atunci când procesul de învățare este realizat într-un mod plăcut, rezultatele sunt net superioare.

După o analiză mai atentă, profesorii împreună cu designerii, au învățat cum să răspundă acestei provocări: de a transforma mediul de lucru existent al elevilor, cunoscutele săli de clase plictisitoare, în spații dinamice, mai prietenoase și mai inspirate.  

scaune elev de clasa active school

Spații sociale inovatoare.

Procesul de învățare devine din ce în ce mai concentrat asupra copilului și modul de abordare tot mai nuanțat. Fapt care dă naștere clădirilor de învățământ și sălilor de clase construite pentru a răspunde acestor provocări. Arhitecții doresc să-și asume mai mult decât o clasă în care sunt prezente 6-7 șiruri de bănci inconfortabile și reci. Astăzi cele mai multe clase sunt înșiruite una după alta, legate de un coridor cenușiu și neprietenos.

Designerul modern își propune să creeze spații sociale inovatoare, atât la interior, cât și la exterior. Acestea nu sunt doar spații pentru a ieși în pauză după cele 50 de minute petrecute pe scaunele tari și reci, sunt spații care acționează ca medii de învățare extinse, pline de amenajări peisagistice sau spații de relaxare și reîncărcare. Desigur, se doresc spații ventilate și luminate natural, pasiv. În climatul mai temperat, arhitecții au mai puține șanse să deschidă școala acestor tipuri de elemente naturale și atunci de cele mai multe ori ele sunt implementate la interior.

Arhitecții de la Studioul Leon Thier, (Olanda) au creat o ”agora” situată central, un spațiu simbol de întâlnire pentru toți elevii clădirii. Aripile clădirii cu sălile de clasă sunt situate pe fiecare parte a acestui spațiu, nelipsind sala de sport și sălile de artă sau muzică dedesubt.

scaune elev spatiu open space

Școlile nu sunt depozite pentru copii.

Spațiile de învățare moderne, la fel ca și spațiile de lucru moderne trebuie concepute inteligent să susțină dezvoltarea prin joc, interacțiune și lucru în echipă.

Scaune pentru săli de clasă unde lucrul dinamic și în echipă este prioritar.

scaune sala de curs

Antares România propune scaunul de clasă ”Activ School”.  

Activ School este un scaun mobil și flexibil destinat spațiilor de curs. Este proiectat pentru tranziții rapide și facile de la un mod de învățare și predare la altul. Cu scaunele Active School, se poate trece de la ”modul de lectură” la ”modul de echipă” aproape fără întrerupere, este cunoscut că un plan de lectură este mult mai eficient când scaunul este aranjat și rearanjat fără efort, fără întreruperi.

Scaunul fiind rotativ oferă studenților libertatea de a-și schimba atenția și focalizarea fără prea mult efort, toate acestea fără a se depărta de suprafața personală, ea fiind tot timpul la îndemână. Folosind aceste scaune, profesorul se conectează și se integrează mult mai ușor cu studenții.

Scaunul de Clasă Active School:

 scaun college antares

Versiuni:

  1. Scaun Active School ergonomic cu spațiu de depozitare și măsuță dimensiune mare Heavy Duty.
  2. Scaun Active School ergonomic fără spațiu de depozitare și măsuță dimensiune mare Heavy Duty
  3. Scaun Active School fix cu brațe fixe
  4. Scaun Active School fix fără brațe

scaune scolar elev pentru clasa

Posibilități de personalizare:

  1. Scoica din polipropilenă a scaunului este disponibilă în 6 culori.
  2. Baza, rolele scaunelor pot fi negre/gri destinate suprafețelor tari sau suprafețelor moi (mochetă).
  3. Datorită unei game foarte extinse materiale și culori (disponibile pe stoc sau la comandă), de la nuanțe saturate la nuanțe intense, care la rândul lor pot fi combinate, pot fi alese să se potrivească perfect cu spațiul pe care îl ocupă.

Garanție

  1. De la 2 ani la 5 ani, (Persoane Juridice – în funcție de contrat)
  2. De la 3 ani la 5 ani (Persoane Fizice)

Scaunul a fost conceput în primul rând pentru a lucra în echipă, însă formele și liniile fluide ale scaunului vor da un caracter vesel și prietenos oricărei săli de clasă. Nu doar arată remarcabil, ele sunt confortabile și ergonomice.

scaun clasa active school

Testează scaunele Activ School în Showroom-urile Antares din Cluj sau București.

  1. Cluj – Napoca, Showroom-ul Fabricii de scaune de birou Antares
    1. Piața 1 Mai, nr.4-5, 400141, locație Google Maps: aici.
    2. București, Showroom Scaune Antares
      1. Str. Pechea, nr.32-36 @Băneasa Offices, Sector 1. locație Google Maps: aici.

 

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție!

Echipa Antares Romania.