De la Cluj la București

Abilitatea de a experimenta scaunele de birou fabricate, utilizate și expuse într-un singur loc dă naștere unei experiențe unice, dar implică și nevoia de a face anumite compromisuri, de exemplu vizibilitatea și locația cliențiilor. Acesta a fost motivul pentru care ne-am hotărât să deschidem, pe lângă locația din Cluj Napoca, noul showroom de scaune din București.

Scaune de birou Bucuresti

Noul Showroom Antares din București

Antares este prezentă pe piața din România de mai bine de 20 de ani. Din Noiembrie 2018, vă așteptăm cu plăcere în noul Showroom de scaune din București. Aici, puteți experimenta și testa scaunele produse cu pasiune la Cluj. Noul Showroom a fost proiectat să reflecte mediile de lucru reale și să sugereze modul în care pot fi utilizate scaunele împreună cu beneficiile pe care acestea le implică.

Showroom de scaune pentru birou și spații publice

Noul showroom Antares este situat în București la doar 5 minute de unul dintre cele mai emblematice monumente din București - Arcul de Triumf sau statuia lui Constantin Brâncuși. Aici aveți posibilitatea să testați cele mai confortabile scaune de birou fabricate în România personalizabile cu cele mai interesante și colorate materiale textile sau piele naturală.

Laborator pentru arhitecți și designeri

Scaune de birou Bucuresti Designer

Atunci când am proiectat noul showroom de scaune din București, ne-am propus să lansăm un ”laborator” pentru arhitecții și designerii de interior din București care sunt în căutarea unui spațiu care le stimulează nivelul de creativitate. Aici au posibilitatea să lucreze, coopereze și să dea naștere proiectelor creative și ambițioase, indiferent că lucrează la proiectarea unui spațiu de birou ”open space” / ”open plan”, a unui spațiu comercial sau decorează un spațiu rezidențial. Suntem siguri că noul Showroom de scaune Antares îi va inspira și le va oferi mediul ideal de lucru.

Noul Showroom este un spațiu dedicat și partenerilor Antares din București deja existenți, acesta va asigura și va întări relațiile cu partenerii noștri, fiind un spațiu unde ei își pot invita clienții și partenerii să găsească cele mai bune soluții proiectelor în derulare.

Scaune, textile, resurse, design...

Localizat în zona Băneasa, aici se pot testa cele mai confortabile scaune de birou și descoperi cele mai interesante caracteristici posibile ale unui scaun de birou modern. Spațiul este gazda atât a scaunelor de birou clasice cât și a scaunelor de birou moderne. Este locul unde poți testa un scaun sau 20, este locul care te ajută să îți descoperi partenerul de la birou care te va susține la fiecare proiect, minut cu minut, asigurându-ți o postură sănătoasă și corectă.

În pas cu tendințele

Lansarea showroom-ului nu a fost precedată de o ceremonie și ”tăiere de panglică”. Totuși, aici ne propunem să organizăm unele conferințe semestriale/anuale în care arhitecții și designerii de interior să ne prezinte cele mai noi tendințe ce țin de design-ul spațiilor de birou și spațiilor publice.

Scaune de birou Bucuresti

Descoperă cele mai confortabile scaune de birou

Vizitatorii sunt invitați să facă cunoștință cu scaunele de birou Antares, lucrate manual cu materiale fine de cea mai bună calitate. Aici pot fi experimentate și testate scaune și materiale de înaltă calitate, înainte ca acestea să fie achiziționate. Echipa noastră de experți vă va îndruma și vă va sfătui - fiți pregătiți să fiți inspirați, posibilitățile sunt infinite!

Serviciile Antares în București

Fie că ai deja o afacere consolidată în domeniu sau ești la început, Antares România te ajută să fii și mai performant. În noua locație îți punem la dispoziție o echipă de specialiști în scaune autentici, entuziaști și buni cunoscători ai domeniului și produselor de care ai nevoie. Vizite regulate pentru consultări, perspective bine informate și consiliere la lucrări mai mari sau licitații importante, acestea sunt câteva din serviciile noastre, gândite pentru a-ți dezvolta afacerea.

Vă oferim consultanță, planificare și scaune de calitate dintr-o singură sursă pentru orice spațiu de interior sau exterior, de la planificarea proiectului, manipulare, la livrare, montare.

Contact

Adresa exactă a showroomului Antares ”Seating Point” București:

Str. Pechea, nr.32-36, sector 1. (Băneasa Offices) – Vezi pe hartă aici.

Contact: 0213-61-51-51 | antares@scaune.ro

Orar: 8-16 (Luni – Vineri), Sâmbătă și Duminică: închis.

 Scaune de birou Bucuresti