TESLA - revoluția confortului de la birou.

Bazat pe conectivitate

Scaunele Antares sunt prezente în numeroase birouri, săli de conferință, săli de așteptare, fabrici sau în birourile personale de acasă. Având legături așa strânse cu utilizatorii din diferite spații și sectoare de lucru, suntem familiarizați cu solicitările și așteptările utilizatorilor legate de ergonomia, designul și confortul scaunelor de birou pe care le realizăm cu atâta pasiune, chiar la Cluj.

Încrederea plasată în compania noastră este de o importanță majoră atât pentru noi cât și pentru furnizorii noștri. În urmă cu câțiva ani ne-am propus să realizăm o familie de scaune ergonomice pentru acel segment de piață pentru care calitatea este prioritatea numărul 1. În tot acești ani am fost atenți la feedback-urile venite din partea partenerilor și utilizatorilor de scaune, așa a luat naștere familia scaunelor de birou ergonomice TESLA.

Scaune de birou Tesla

Specialist în scaune

Antares este specialist în scaune. Scaunele de birou realizate de Antares în România sunt create pentru a completa cu ușurință gusturile și nevoile de confort și ergonomie ale utilizatorului modern.

Scaun ergonomic Tesla Antares

Pasiune.

Ambiția și entuziasmul echipei Antares ne inspiră în fiecare zi la soluții inovatoare și originale materializându-se prin naștere a nenumărate modele de scaune și canapele care alcătuiesc gama de produse.

Aplicăm produselor noastre cele mai importante principii ale ergonomiei, repectând mediul înconjurător, prin utilizarea materialelor ecologice cu impact redus asupra mediului și respectarea celor mai stricte norme pentru siguranța utilizatorilor. Scopul echipei din spatele siglei Antares este de a crea produse extrem de confortabile, tehnologice, moderne și sigure în conformitate cu cerințele utilizatorilor.

C.F. BELLINI - Proiectele prind viață

Claudio Francesco Bellini (1963) locuiește și lucrează la Milano, unde a absolvit cursurile de arhitectură și design industrial la renumita universitate Politehnică din oraș în 1990.

C.F. BELLINI - scaune antares

Astăzi, Claudio Bellini Design, recunoscut ca unul dintre cele mai influente studiouri europene, activează în mai multe domenii de proiectare: produse de mobilier și arhitectură. Colaborează cu companii de top din întreaga lume, inclusiv Walter Knoll; Steelcase; Poltrona Frau sau Riva 1920. Multe dintre creațiile sale au primit premii internaționale de design, printre care și prestigiosul premiu Red Dot, și Good Design.

Concept scaun Tesla Antares

Stil și ergonomie

Scaunele din familia Tesla sunt evoluția logică a designului modern, ele se integrează perfect în orice spațiu de birou sau de acasă.

Divergent

Ne-am propus să schimbăm clasicul negru prin elemente de cromatică diferită: așa s-a ales ca baza stea cu cinci brațe din aluminiu să fie de culoare albă, iar celelalte elementele din componența cadrului gri închis.

Scaun ergonomic Tesla Antares

Deosebit

Este scaunul dedicat persoanelor care apreciază funcționalitatea, identitatea și originalitatea.

Versatil și emotiv

Accesorizat cu mecanism DONATI de calitate, ușor de ajustat, Tesla devine un scaun extrem de versatil și emotiv, oferind confort impresionant pe parcursul întregii zile la birou. Este scaunul ergonomic care te înțelege și se adaptează după nevoile tale.

Scaun ergonomic Tesla Antares

Mecanism DONATI

Scaunul TESLA este accesorizat cu un mecanism sincron fabricat și înregistrat de Donati Italy. Producător italian de componente pentru scaune, recunoscut pentru competența de a realiza produse de calitate de la concept la produsul finit. Compania mai este recunoscută că investește anual în Cercetare și Dezvoltare 10% din cifra de afaceri a anului precedent.

Mecanism SYN

Mecanism sincron de auto ajustare în funcție de greutatea utilizatorului. Acesta răspunde în mod automat la greutatea corporală, se adaptează și oferă confort total. Reglajele mecanismului se operează ușor și intuitiv.

Mecanism scaun

De ce auto ajustabil?

Deoarece fizionomia și greutatea fiecărui om diferă.
Deoarece utilizatorul modern apreciază scaunele ușor de ajustat..
Deoarece noul mecanism se adaptează automat greutății și mișcărilor ale oricărui utilizator, atunci când acesta folosește scaunul.

Mecanism scaun de birou

De ce sincron și intuitiv?

În afară de faptul că utilizatorul modern apreciază scaunele ușor de ajustat. Acesta apreciază și mișcarea intiutivă și natural coordonată dintre șezutul și spătarul scaunului.

Mecanism scaun

Specificații mecanism

- Mecanism sincron.
- Auto ajustabil în funcție de greutatea utilizatorului.
- Ajustabilitate: 18° spătarul și 6° șezutul.
- 3 Poziții de blocare sau liber.
- Reglarea înălțimii șezutului.
- Translație șezut.

Translație șezut


Atunci când utilizatorul dorește un șezut mai adânc, scaunele Tesla îi poate îndeplini acestă dorință datorită mecanismului de translație prezent pe scaun.

Mecanism scaun

Scaun ergonomic Tesla Antares

Spătarul

Spătarul scaunului TESLA este curbat ergonomic, acesta urmărește atent ca fiecarui utilizator să îi fie oferit un suport cât mai corect și adecvat spatelui indiferent dacă alege varianta tapițată sau cea cu ”mesh”. Fiecare este diferit, de aceea spătarul scaunului TESLA cu spătar tapițat este reglabil pe înălțime. (6 poziții, 50 mm). Poliuretanul injectat mult mai rezistent la compactare și cu o durată de viață mare din componența spătarului sau suportului lombar nu își pierde forma inițială și oferă utilizatorului același confort în timp. Structura spătarului este din polipropilenă de calitate, rezistentă la șocuri. Cromatica: Gri (varianta tapițată), Gri & Alb (varianta ”mesh”).

Șezutul

Șezutul este generos și confortabil. Forma lui ergonomică nu va împiedica circulația sanguină de la nivelul feselor și picioarelor să fie obstrucționată. Pentru utilizatorii care necesită un șezut mai adânc, TESLA îi oferă această posibilitate. Mecanismul de translație al șezutului face acest lucru posibil, adâncimea șezutului crește cu până la 60 mm, fiind adecvat pentru orice persoană cu o înălțime de la 152 cm la 192 cm.

Poliuretanul injectat mult mai rezistent la compactare și cu o durată de viață mare din componența șezutului nu își pierde forma inițială și oferă utilizatorului același confort în timp.

Scaun ergonomic Tesla Antares

Brațele

Atunci când nu folosești masa pentru sprijinul brațelor, greutatea lor și a umerilor este preluată de brațele scaunului TESLA. Acestea preiau presiunea de pe coloana vertebrală și ajută la menținerea unei posturi corecte a spatelui. Brațele scaunului TESLA sunt reglabile 3D au top din poliuretan moale și le poți ajusta cum dorești.
- Reglare verticală: 75 mm.
- Reglare orizontală: 40 mm.
- Reglare laterală 30 mm.
Rezistența brațelor este asigurată de structura din aluminiu, Elementele cromatice nu dezamăgesc și respectă culorile structurii spătarului: alb & gri.

Brate Scaun ergonomic

Tetiera

Atunci când te relaxezi și te lași pe spate, tetiera își intră în rol, preia sarcina și îți oferă suportul necesar capului și coloanei vertebrale cu scopul de a nu te întrerupe de la ce te concentrezi. Tetiera este reglabilă vertical, așa ea va fi adecvată pentru aproape orice utilizator. Este tapițată cu eco piele pentru a fi și mai ușor de întreținut și curățat.

Tetiera scaun ergonomic

Baza Stea

Baza stea cu 5 brațe a scaunului TESLA este din aluminiu, foarte rezistentă și albă. Oferă mobilitate și stabiliate scaunului, fiind accesorizată cu role și având diamentrul suficient de mare ca să proteje utilizatorul chiar și atunci când spătarul scaunului este lăsat la maxim pe spate.

Baza scaun ergonomic

Role silicon

Rolele scaunului TESLA vor proteja orice suprafață și sunt adecvate pentru orice spațiu. Acestea nu zgârie, nu alunecă și nu fac zgomot. Culori role: gri & gri închis.

Role silicon sau gumate scaun ergonomic

Specificații:

Dimensiuni scaune de birou Tesla

TESLA

Variante Scaun Antares

Ergonomie:  ★ ★ ★ ★ 
Mecanism:   ★ ★ ★ ★ ★
Confort:        ★ ★ ★ ★ ★
Rezistență:   ★ ★ ★ ★ ★
Utilizare:       ★ ★ ★ ★ ★ 
Aspect:         ★ ★ ★ ★ ★

Vă mulțumim pentru atenția acordată.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați: antares@scaune.ro

Scaun ergonomic Tesla Antares