Culori calde in birou

Culoarea poate leza sau scoate în evidență design-ul unui spațiu. Alegerea nuanțelor potrivite pentru spațiile unde locuim sau ne desfășurăm activitatea zilnică este un aspect important al designului interior. Chiar dacă organizația dumneavoastră a angajat un designer de interior, este bine să cunoașteți câteva elemente de bază despre culori și nuanțe.
Culorile se pot împărți în două categorii: tonuri calde și reci. Culorile calde precum roșul, portocaliul și galbenul pot energiza un spațiu și persoanele din interior, iar cele reci: albastru, verde pot crea spații liniștite și deosebit de relaxante.
În momentul alegerii culorii este important să se țină cont de obiectivul spațiului. De exemplu, dacă un spațiu este destinat unei munci energetice, dinamice se recomandă tonuri calde sau culori vesele. În spațiile de relaxare, tonurile reci sunt adecvate pentru o pauză sau pentru o deconectare de la sarcinile apăsătoare.
Culorile au o influență profundă asupra unui spațiu și a oamenilor care îl populează. Folosiți-le în avantajul dumneavoastră pentru a crea locuri primitoare și productive!

Stofa Softy

Softy (tip de stofă)

Material plușat și moale plăcut la atingere dar în același timp foarte rezistent care încorporează fibre de polyester, polyamidă și acrylic prinse de substratul materialului. Stofa Softy este un material recunoscut pentru durata îndelungată de utilizare și textura materialului foarte confortabilă. Datorită caracteristicilor sale, țesăturile din fibre sintetice de tip velur au o utilizare pe scară largă.
Se recomandă utilizarea acestor stofe pe produsele de mobilier destinate spațiilor casnice, dar și pentru zone publice cum ar fi: birouri, restaurante sau hoteluri.

Scaune Omnia - Antares Romania SRL

Scaune de birou Omnia și mostrarul de stofă Softy

Date tehnice (Softy):

Puterea de tracțiune (N): min 350 (warp & weft) – ISO 13934-2
Puterea la rupere: (N); min 20 (warp & weft) – ISO 13937-2
Rezistența la abraziune: min 25000 – ISO 12947
Rezistența culorii la lumină: 4/5 ISO 105 -B02
Greutate: 315-325 gr/m2 – ISO 2286
Rezistența culorii la frecare: Umed (3/4). Uscat: min.4 – ISO 105-X12
Compoziție: Polyester 43%, Polyamide: 28%, Akrilik: 29%

Paleta de culori (Softy):

Paleta stofei Softy

Paleta de culori pentru mostrarul de stofe “Softy” – Antares Romania www.scaune.ro

Accenture Cluj

Scaune Omnia si scaune Up – Antares Romania srl – www.scaune.ro